Jump to content
LRforum

Search the Community

Showing results for tags 'webasto'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

  1. Hei . Jeg opplevde i helga at webastoen ikke startet. Den hadde startet dagen før, men nå var jeg på et betydelig kaldere sted -12´ C . Den gikk i start modus og det kom varmt fra eksosen, men stoppet etter kun få minutter. Hørte ikke at brenneren startet. Jeg startet den på nytt og da startet den opp og brenneren gav vanlig lyd. kan dette være dårlig glødeplugg på Webastoen ? Hvor får jeg tak i og er det noen råd om hvordan jeg bytter ? Paul
  2. Selger et nytt Originalt Land Rover brennkammer (EVO), da det ikke passer på min Discovery 4 2012 . Bilen min er montert med V-EVO Webasto og bruker da en annen type som er mindre. selger denne i original eske for Kr 2900 + frakt
  3. Har 2005 mod diso III tdv6 2,7. Har hatt den siden ny. Har byttet webasto 3 ganger, og nå krangler den igjen. vil ikke starte. Går det an å få den bygget om til at jeg kan starte den med bryter? Altså ikke automatisk? Noen som har en ide?? Ulf
  4. Eg har ikkjw timer eller fjernkontroll på Webasto. Er det råd å legge inn software til timer og /eller montere fjernkontroll på start av Webasto på Range rover sport TDV6 2014 modell.
  5. FYI - jeg har nullstilt min Webasto thermo top på denne måten som bildet viser nederst. Bilen var i "sleep" mode, vet ikke om det betyr noe eller ikke.
  6. Hei. Brått vil ikkje Webastoen starte når eg trykker på start på kontrollpanelet. (Har ikkje fjernkontroll.) Kontrollpanelet virkar og lyser og tel ned som vanlig. Ingen lyd frå Webastoen. Ikkje noko som slår inn og den gjer ikkje forsøk på å starte. Er det sikring nokon stad eller relè som ikkje slår inn? Den har virka fint , men då eg skulle starte den dagen etter skjedde det ingenting. Tips om feilsøking tek eg imot med takk.
  7. Hei, dere! Jeg er ny på forumet, og stiller muligens et spørsmål som er besvart tidligere i en egen lenke...: Jeg kjøpte i vår en D3 (2007-mod) med en Praesto/BAS-løsning for SMS-styring. Men, jeg klarer ikke å få kontakt med den. Er det noen som kjenner til hvordan en slik fungerer, evt. har en brukermanual? Har skjønt at SIM-kortet må være åpnet opp, dvs, ingen pin-.kode, men klarer ikke å få kontakt med enheten med den instruksjonen jeg fikk av forrige eier!?! Webastoen var jo selvfølgelig i lock-mode... når kulda nå kom snikende, men selv etter opplån
  8. Har thermotop C i en td5 defender. Den virker forsåvidt som den skal, varmer kjølevannet og jeg får start, selv på kalde vinterdager. Men, jeg lurer på om det kan være noe feil som påvirker max temperatur. Jeg får bare såvidt utslag på tempmåler (står øverst på det blå) og varmeapparatet i bilen gir bare såvidt lunk selv om det er rundt null grader ute. Jeg har søkt litt i dette utmerkede forum og ser noen rapporer om temp på kjølevannet opp mot 70 grader etter å ha kjørt webasto, noe min bil ikke er i nærheten av. Ser også i dokumentasjonen på thermotop C at den skal varme opp til 71 grader.
  9. Hei! Noen som vet om denne enheten gjør at webasto kan brukes som motor- og kupevarmer? Eller hvilke "tilleggstjenester" denne saken kan tilby? Har foreløpig ikke brukt webasto på de 1,5 årene jeg har hatt bilen. Har lest litt på det, da jeg er interessert i å bruke webastoen som både motor og kupevarmer, og lurer på hva som skal til. Fant nylig denne saken gjemt i motorrommet (Bilde), som var koblet til webastoen. Har også en fjernkontroll (som ser ut som en garasjeportåpner), men har aldri fått det til å fungere. Bilen er på et verksted nå, så skal få dem til å sjekke over
  10. Heisann, Fikk noen raske blinkende røde lamper på fjernkontrollen til webasto når jeg skulle teste den i går. Er det sannsynlig at den har låst seg? Bilen er jo såvidt 2,5 år gammel så en fysisk feil på varmeren burde vel være umulig? Noen i Drammensområdet som har anledning til å koble seg på å eventuelt låse den opp? Surt å skulle ringe verkstedet på dette når jeg kun har hatt bilen 1 uke.
  11. Fikk avlest feilkode på Aarsby bil, og de anbefalte ny brenner. Den gamle fyrte, men slukket etter ca 10 sek. Kjøpte ny brenner til Thermo Top V fra Famous Four, basert på VIN kode for L320 (2006 2,7TdV6). Fikk ut webastoen ut av bilen, splittet "huset" og oppdaget at den gamle brenneren kun har en hvit connectore påkoblet, men den ny har den hvite + EN TIL. Kontaktet FF og de mente at brenneren var riktig basert på VIN, og at de anbefalte å koble til begge connectorene. På brennerhuset var det en blindplugg som "den andre" ledningen ble koblet til. Se bilder Satte sammen webasto,
  12. Sliter med at webastoen ikke vil starte. Det renner bensin ut av eksosrører,. men hvis jeg struper drivstoffslangen høres det ut som den tenner 1-2 sek, men kun til jeg gir den drivstoff igjen. Noen ide for hva som er feil?
  13. Hei. Skal bytte brennkammer på min Discovery 3. Bestilte nytt kammer fra Advance, men når jeg demonterer ser jeg at "kammrene" er lik, men det er en "plugg" ekstra på det nye brennkammeret. Så det store spørsmålet: Kan jeg montere det nye kammeret inn i Webastoen, og bare koble til den hvite pluggen. Se vedlagte bilder.
  14. Hei alle sammen. De siste par ukene har det vært ekte vinter med snø og minusgrader døgnet rundt her i Østfold/Sarpsborg. SELVFØLGELIG har defa smartstarten funnet ut at den skulle få i seg vann omtrent to uker før dette igjen så motorvarmeren har ikke slått seg på før jeg starter bilen. Foruten at det er kjipt å ha kald bil og at det tar omtrent hele vinteren før bilen faktisk er varm så syns jeg forbruket har blitt jævlig høyt sammenlignet med mildere vær og fungerende forvarming. Høres det riktig ut at en 2003 d2 plutselig skal bruke omtrent 2L på mila pga
  15. Var litt usikker på hvilke forum jeg skulle legge denne under, men prøver her: På far sin D2 TD5 får vi ikke webastoen til å gå. Har byttet brennkammer og kjørt diagnose. Når jeg tvangskjører fra diagnoseverktøyet får jeg den til å starte, men den stopper etter ei stund og det velter ut eksos. Feilmeldingen er noe sånt som at flammevakten ikke fungerer. Jeg får målt motstand i denne med verktøyet, men bare etter at jeg har tvangskjørt gløding. Fyksen sier at da må control unit byttes. Noen som har erfaring med disse uorginale kontrollkortene? Evt har en original l
  16. Lurte på om noken har programmert vekk dieselvarmeren sånn at den ikkje starter kvar gong du starter bilen ledd iid tool? God jul alle sammen
  17. Hei godtfolk! Jeg ønsker å styre min webasto med en Defa Startsmart, og forstår det er et relee som skal til. Er det noen som kan gi en veileder på hvordan man monterer det? Og er det noen som vet om webasto styring da fungerer uten tilkobling av nettstrøm? Synes dette virker som en bra kombinasjon da jeg ønsker å lade batteriet gjennom vintern og man samtidig få kupevarmer og en fjernkontrol som styrer det hele. Fint om noen har erfaring med dette. thanks!
  18. Noen mellom Narvik og Tromsø som har IID tool eller tilsvarende, til å endre nødvendige parametere for å aktivere Thermocall modul?
  19. All the information is up in Finn.no, but here I'm ready to answer any questions really fast. Defender is in Tromsø, please, come and have a drive. MvH Markus 401 93 055. https://www.finn.no/lookup.html?finnkode=124747831 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124747831
  20. God aften... Velger å starte en DIV tråd ang bilen min da jeg har 1000 spørsmål tidvis å leser meg grønn her å alle andre steder via Google.. Vet det er mange kloke sjeler på dette forumet som sikkert har gjort akkurat det jeg ønsker å gjøre eller har en løsning på et problem jeg har. Et lite stemningsbilde av gamla må med. Problem nr 1: Webastoen er død... Sikring nr 2 var gåen å ble byttet, kom da en lyd fra motoren men ikke noe mer. Displayet inni bilen er dødt. Problem nr 2: Bilen går å lugger ved javn gass i eksempelvis 80kmt. Problem med
  21. JEg har en D4 fra 2010 med original fjernkontroll og timer i skjermen så den fungerer meget godt på vinterstid med varme motor OG kupe. Men jeg savner GSM-løsning for å starte Webasto motor/kupevarming uten å være innenfor rekkevidde av T91-fjernkontrollen. Jeg har google mye, men blir ikke helt klok på om Altox Wbus vil være løsningen. VIl denne også fungere som kupevarmer i min bil, eller vil den bare starte Webasto for oppvarming av motor? Det er jo ingen link til Canbus såvidt jeg skjønner. Men er det sånn at siden jeg har original Webasto så kanskje vil dette funke?
  22. Hei. I det siste har jeg fått litt trøbbel med webastoen på D3'en min. Har Iidtool, og har lest av feilmeldinger. Husker de ikke i farten nå, men den vil ikke starte. Har prøvd å prime den med påfølgende start, og det har fungert. Ryker no j****g. Ved kjøring til jobb idag primet jeg den på nytt, og den startet. Kjørte "live values" på glødeplugg og pumpe, samt glow plug duty cycle. Sistnevnte vet jeg ikke hva betyr. Ser at glødepluggen slår seg av og på, det samme med pumpa. Vil det si at det er normalt at dette starter og stopper under kjøring? Temp ute idag var -6 grader og bile
  23. I vinter har Webastoen min i perioder luktet surt under bruk. I det siste har det av og til vært synlig røyk, og en gang så mye røyk at det kunne se ut som det var brann under panseret. Dette skjer selvfølgelig alltid når bilen står alene, aldri når jeg følger med for å lokalisere hvor røyken kommer fra. En gang klarte jeg å lokalisere at røyken kom fra området på den siden Webastoen er montert. I dag kjørte jeg Webastoen i 1 time mens jeg fulgte med, og samtidig hadde laptop med diagnose tilkoblet. Webasto diagnoseprogrammet viser at alt er OK, ingen tidli
  24. Hei, Har nettopp gått til anskaffelse av en 2010 Discovery 4 . Veldig fornøyd med bilen. Dog er det noe småtteri som må utbedres. Webasto'en har ikke fungert inntil i går, da jeg fikk et lokalt verksted til å lese ut og slette feilkoder (med Bosch ESI[tronic] 2.0) Kodene som lå inne var "B1D29 Betjeningselement, kupévarme: Komponent ute av funksjon" "B1D31 Gjenkjenning av feiltenning: feilbetjening" "B1D34 Styreenhet for tilleggs-kupévarmer: Ikke alle hendelser er lagret" Etter sletting stod denne feilkoden igjen: "B1D30 Betjeni
  25. Bell Auto Services FBHIC for D3, RRS - kjøpt fra Praesto, stått i D3 knapt år. Plukket ut da bilen gikk inn i bytte til forhandler, og den nye har det originalt. Kobles til hovedlys, sette opp nøkkelfjernkontroll til å styre lys, så fyrer den opp. Fungert glimrende 99,9% av tida. Blir god og varm motor. 2.000,- inkludert frakt (Norge). Original monteringsdokumentasjon oversendes.
×
×
  • Create New...