Gå til innhold

Geir Jakobsen

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tromsø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tromsø

Nylige profilbesøk

755 profilvisninger

Geir Jakobsen sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Her har jeg ikke fulgt godt nok med. Befinner meg i Tromsø.
  2. Har for salg et sett radiusarmer fra QT. Dette er den utgaven som inneholder en 6 graders korrigering av caster ifm heving av bilen. Ny pris for disse, levert til Norge er minimum 3.000,-. Jeg selger disse for 1.000,-. Kjøper betaler evt. frakt.
  3. Selger et par originale radiusarmer bak. Disse har stått på min Defender TD5 110, 2000 modell. Vanlig bruksslitasje men ingen store skader. Selges samlet for 200,-. Kjøper betaler for evt frakt.
  4. Har for salg en brukt fordelingskasse. Denne har stått på min Defender TD5 2000 modell. Det er den originale kassen som nå legges ut for salg. Det er ingen kjente feil med den og den har fungert perfekt til den ble byttet ut med en kasse som gir lavere giring. Bilen hadde gått ca 220.000 km da kassen ble byttet. Selges for 2.500,-. Kjøper betaler for frakt hvis det er nødvendig.
  5. Har to ubrukte slepefester for salg. Selges samlet for 200,-. Kjøper betaler porto hvis de skal sendes. Festene har bakplate med samme mål som selve slepefestet.
  6. Selger et testsett for kompresjon på bensinmotorer. Samme sett koster 449,- på Biltema. Mitt sett ble kjøpt ved en feil og har knapt vært i bruk. Selges for 200,-
  7. Jeg får en endelig avklaring i ettermiddag fra BBernt. Hvis han ikke skal ha aksling med doble ledd sendes begge sørover i kveld.
  8. Det går fint Henry Arnfinn. Send meg adresseopplysninger så skal jeg få pakket delene på mandag. Mvh Geir
  9. Selger tre mellomakslinger som passer til Defender, Disco 1&2 samt RRC. 2 stk TVB000100 pris: 500,- pr.stk. 1 stk TVB100610 pris: 500,- Til mellomakslingene med doble kryss trenges en overgang inn på reduksjonsgirkassen (STC4379). Jeg har to slike for salg. Pris: 100,- pr.stk. Delene befinner seg i Tromsø. Kan sendes og kjøper betaler kostnader for porto.
  10. Jeg skal montere inn ARB sperre bak på min Defender. Jeg har litt knapt med tid nå og kan ikke vente på de 12 ukene Devon trenger for å levere spredeverktøyet. Er det noen av dere som har og kan låne/leie eller selge meg dette?
  11. Feil funnet. Multipluggen bak var synderen.
×
×
  • Opprett ny...