Gå til innhold

Alf

LRF Society
  • Innlegg

    394
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.alfkristoffersen.net
  • ICQ
    0
  • Skype
    dogman1955

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    2450 RENA
  • Interests
    Mine hunder,friluft og data. Og selvfølgelig LR.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Åsta Øst , Rena

Nylige profilbesøk

1 463 profilvisninger

Alf sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Bilene ble aldri hentet. Så nå er dem til salgs igjen. Da setter jeg at den blå 90 mod. som solgt. RRC 90 mod. er nå solgt. kun 88 mod. igjen.
  2. Jeg har to RRC jeg gjerne vil bli kvitt. Det er en 88 mod 3,5 V8 bensin og en RRC 3,9 V8 bensin. 88 mod. er ganske ribbet og motor er splittet. Men 90 mod. er påbegynt restaurering og delvis plukket ned. Motor komplett men starter ikke nå da jeg tror bensinpumpa har sviktet. Den startet og gikk fint før jeg koblet den fra i fjor før vinteren. Jeg selger alt for vrakpant 6000 kr. Begge bilene står på hjul. 88 mod. har 15" hjul. Har to sett 15" hjul men bare ett sett 16". Jeg har akslinger og 5-trinns gearkasse til RRC 91 mod. liggende og kan bli med på kjøpet. 90 mod. er SOLGT !! Kan treffes på tlf. 99363570 eller mail landrovernorway@gmail.com
  3. Alf

    Starter ikke !!

    Lampa som viser lite bensin slukket da den fikk 10 liter. Og hvis det viser seg at pumpa har sviktet så får den bare være. Bilen er solgt til vrakpris uansett. Mye bil igjen men har gått lei. Hadde vært kjekt om den startet.
  4. Alf

    Starter ikke !!

    Jeg har fått et lite problem. Jeg får ikke start på min RRC 3.9. Motoren har vært frakoplet i hele vinter og vann tappet. Nå har jeg solgt bilen og vil gjerne få den startet så den evnt. kan kjøres opp på en henger. Men den vil overhodet ikke starte. Det er gnist og det som skal til men den får ikke bensin. Starter med startgass så det er tenning. Og jeg har etterfylt 10 liter bensin for å være sikker. Men det er ikke antydning til å ville starte. Den startet og gikk helt fint da jeg koplet den fra i høst. Har aldri hatt dette problemet tidligere. Den har stått en helt vinter før og startet uten vansker på våren igjen. Noen som har en ide på hva som er problemet. Har hatt av bensinrøret på motor og det ene er tørt mens det andre sto det litt bensin i. Mulig rester fra før.
  5. Alf

    Vurderes solgt

    ALT ER SOLGT !!
  6. Alf

    Vurderes solgt

    tlf. 99363570
  7. Alf

    Vurderes solgt

    Jeg har 2 stk RRC. En 88 mod. og en 90 mod. Det er ikke komplette biler. Den ene er vurdert restaurert mens den andre ble mer en donor. Jeg har startet å demontere 90 modellen som skulle restaureres. Men det har alt gått helt i stå og økonomien strekker ikke til. Motoren på 88 mod. en 3.5 EFI er splittet men jeg har alle delene. Selve blokka sitter i bilen. Motoren på 90 mod. 3.9 bensin gikk fint. Men nå er den tappet for vann og oljekjøler fjernet. Jeg vurderer 7000 kr for alt sammen. Har også en 5 trins girkasse fra en 91 RRC som det satt en dieselmotor i og for- og bakaksel og radiator med oljekjøler til samme bil. Dette følger med. Jeg tømmer gården for alt innen RRC. Begge bilene står på hjul men kan ikke kjøres. 7000 kr for alt sammen.
  8. Hadde en liten følelse av det. Har sett litt på youtube og slikt og dem får ikke den beste karakter. Takker Gaute. Da får jeg heller fortsette med å restaurere min RRC
  9. Hei Jeg vurder å kjøpe en Freelander 2000 mod. bensin som har gått 202296 km. Den er EU-godkjent til 2020. Eneste feilen selgeren nevner er varmekrana på varmeregisteret må skiftes. Registerreim ble skiftet i 2018. Jeg har hørt at det er en del motorproblemer med disse bensinmotorene. De går varme og at toppen går pluss at forstillingen kan være litt dårlig på dem. Er dette en bil jeg burde satse på eller lete videre. Den selges for kun 6000 kr. Selgeren har kun hatt bilen i 2 år og har ikke særlig kunnskap til Land Rovere.
  10. Det var det jeg håpet på Da er det bare å begynne å skru så fort snøen går
  11. Jeg har en 5 trins manuell gearkasse liggende. Den er fra en RRC 91 mod. Den kan du få billig når snøen blir borte Skal ikke være noe galt med den. Ble bare tatt ut av en RRC jeg hadde som delebil.
  12. Jeg driver med litt restaurering på min RRC 90 mod. Et lite 3 års prosjekt Jeg har 2 stk, RRC. En 88 3.5 automat og en RRC 90 3.9 manuell. Jeg vurderer å bytte manuell mot automat. Det jeg lurer på er om det kan bli problemer siden det er forskjell på motorstørrelse. Jeg vet at jeg må forandre på en god del men det skulle nok gå greit. Automat bruker nok mer bensin men denne drikker lommeboka tom uansett
  13. Ja da er manifolden på plass. Boret opp alle hullene fra 10 til 13 mm. Da gikk den på. Prøvde først med 12mm men det ble for lite. Så nå selges den. 30000kr så går den
  14. Jeg vet at boltene bare må entres først. Men uansett så er det ikke mulig å få entret mer enn en bolt. Men nå skulle jeg få noen pinnebolter fra VSIS. Og da tror jeg nok det ordner seg etter vært. Hvis ikke får jeg frese opp hullene i manifolden litt.
×
×
  • Opprett ny...