Jump to content
LRforum

Velocette

LRF Society
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Velocette

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arendal
 • Interests
  Land Rover - 1983 BMW R80 -1987 BMW R100 RS - 2004 Aprilia Caponord - 2004 Triumph Thunderbird 900 - 2019 Triumph Scrambler 1200 XC

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Arendal

Recent Profile Visitors

1,068 profile views
 1. Vi har brukt Gopro 3 på dashbordet som kamera. Et skikkelig dashbordkamera burde vel gjøre jobben bedre - med flere muligheter - større lagring osv. ? Tar imot erfaringer ;-)
 2. Min har passert 135000 km. Jeg hører ikke noe fra bakakselen ennå. Har byttet olje et par ganger siste året. Siste gang med Omega 690. Kan kjøring med campingvogn fremskynde havari i bakakselen ? Der er vel bare: tut og kjør - så lenge det er i orden. Kan vel ikke gjøre annet enn hyppige oljeskift for å hindre havari ! ?
 3. Supert! Her kan det bli litt eksperimentering - knuste kopper og super epoxy.
 4. Noen som har erfaring med å lime keramikk / steingods ? Mitt yndlingskrus har fått slått av hanken. ;-(
 5. Da er skiltene på etter vinterdvale. Og bilen er klar for en ny sommer. Vurderes solgt.
 6. Tror løsningen ligger der. Det lange plastdekslet spratt ut av stilling ved hjulbytte i påsken. Var nok litt slurvete med plasseringa av garasjejekken. Har nok ikke fått dekslet 100% på plass. Ikkje farlig når vi har folk på forumet som kan bilen. Takk Trond !
 7. Det kommer en forunderlig lyd utvendig ved førersiden ved hastighet over 90 km/t. Lyden er ikke lett å beskrive. En blanding av hvisling - klirring - eller lignende. Det høres ut som lyden skapes av lufthastighet mot en eller annen gjenstand. Speilet er mistenkt - men det skal være airdynamisk. Alt av foringer er i god stand. Men - originale hjulmuttere er ikke "solide" på enkelte Land Rovere. Innerdelen har en viss klaring fra ytterdelen. Hvilken misjon nå det kan ha ? Kan lyden komme når hjulmutterne - ved større omdreininger - kommer i ressonans ? Kanskje noen med FL 2 har svaret
 8. Jeg har deformert sporet på flere lokk. Har nok vært for utålmodig.
 9. Famous Four - £35.25 for 3 stk. Halvparten frakt. så kommer mva ved henting. ;-( Sporet på disse lokkene er lett å deformere. Det lønner seg å spraye silicon mot gummipakningen. Da løsner de lettere. De kan sitte ganske godt. Noen tips om hvilken "mynt" som passer i sporet ?
 10. Denne koster £ 18.34 på Ebay - med frakt. Drøyt - eller ?
 11. Velocette

  slipestein

  Jeg slipte bor over 1 mm på frihånd - i min undervisningssituasjon på vgs. Men helt klart: en borsliper til noen tusenlapper gjør underverker. Men sliping på frihånd krever trening - og en god og slett slipeskive: en grov- og en finkornet. Det funket fint. Boring med for liten- / for stor hastig - eller for liten mating - da tar det bare noen sekunder før eggen er maltraktert
 12. Jeg vurderte også LED i dashbord - men har slått det fra meg. Først p.g.a. varierende kvalitet. Det kan fort bli for sterkt eller for svakt. De er ikke beregnet for regulering. Men har montert i turteller og speedometer på min motorsykkel. Der fungerer det fint. Ellers har jeg på P38 montert LED i alt av interiørlys. Samt under dørene - påstigningslys. Diverse parklys, bremse og ryggelys er også byttet. Men da får du ofte varsel - feilmelding. Innbiller meg at strømforsyningen og batteriet får en lettere tilværelse.
 13. Veldig betryggende for oss som kjører Land Rover. De fleste kjøretøy har sine svakheter. Viktig å bli kjent med de. Og eventuelt gjøre preventive tiltak. Der har jeg lært mye vedrørende min P38.
 14. Skal åpne den og gjøre et forsøk.
×
×
 • Create New...