Gå til innhold
LRforum

Velocette

LRF Society
  • Innlegg

    614
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arendal
  • Interests
    Land Rover -1987 BMW R100 RS - 2013 BMW F700 GS - 2019 Triumph Scrambler 1200 XC - HGT sidevogn bygget på BMW K1 1990 -

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Arendal

Nylige profilbesøk

3 088 profilvisninger

Velocette sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Fin farge. Mange er sølv eller sort. Kjøper en brukt kan man ikke velge sortert utstyr. Hadde en 2000 P38 2.5D. De siste årene ble den kun brukt som feriebil. Var kostet på 100 000.- når jeg overtok den - i 2011. Kostet meg ytterligere 100 000.- men mye var oppgraderinger. Hobbykos. Hadde den i 10 år. Mye kvalitetstid i den bilen. Den fikk kun samboeren "låne". Men 3 biler - 4 motorsykler pluss en sidevognsykkel. Måtte ta et valg. Hadde også en 1978 R.R. Classic på åttitallet. Kjøpt ved 27000 km. Etter dette er det lett å tenke Land Rover.
  2. Blir nok ikke Skoda Kodiaq. Liker bedre den tøffe stilen på L.R. Har din Adaptiv Cruisekontroll evt. varme i ratt ? Om / når du evt. vurderer å selge - kan du jo gi et lite hint.
  3. Betenkelig med forskjellige opplevelser på det som skal være identiske biler. Viktig info. Har mange ganger kjøpt "sett" men ikke prøvekjørt. Dere så kanskje bare på årsmodeller med 2.0 motor? Finner jeg en fin med 2.2-motoren - velholdt med lav km, ser jeg ikke bort fra handel. Men den nyere modellen er ikke mye dyrere på Finn. Med oppgraderingene fra FL2 er dette bil nok for meg. Black Pack er skikkelig stilig. Jeg liker både stilen og kjøregleden ved disse kjøretøyene. I tillegg får man mye for pengene.
  4. Takk Erik ! for utfyllende svar. Ser for meg at jeg går for 2017 modell - med så lav km som mulig. De ligger rundt 300 000.- Bil er noe mer enn et fremkomstmiddel for meg. ( Hadde jo en 2000 modell R.R. noen år 😉 ) FL 2 har fått sitt stell - og vel så det. Min filosofi ved bilkjøp er: hvem har hatt bilen tidligere? Dess færre eiere - desto bedre kjennskap til bilens historie. Du nevner god fjæringsvandring. Det er bra. Har 18" felger på FL 2. Fungerer supert. Kjørte tur retur Arendal - Porsanger aug. -22. Med lite trafikk på svenske E45 var det bare å dra på gjennom svingene. Da savnet jeg bedre sidestøtte. Ellers er FL 2 en kjøremaskin. Ellers vurderer jeg Mercedes GLC, Volvo XC60, Audi Q5 (f.o.m. 2017) og BMW X5.
  5. Hei folkens! Bilbytte på gang. Min 2007 har vært i vårt eie i snart 10 år. Ca 146 000 km. Har trivdes godt med bilen. Innimellom er det tid for å oppgradere. Henvender meg her da jeg vet at noen har gått veien fra FL2 til til Disc. Sport. Eneste ankepunktene på FL2 er intervallvisker - og sidestøtte i setene foran - og noe kort sittepute for lange skanka.. Føreste ankepunktet er vel en bagatell. Det andre er viktigere. Tenker på Disc. Sport med den nye motoren og oppraderinger som følger. Er det noe å hente ang. førersetet? FL 2 har grei fjæringskomfort på dårlig vei. Hvordan er Disc. Sport til sammenligning? Kan kjørefølelsen sammenlignes? Tenker da på styring og oppførsel på veien. Min erfaring er at FL 2 er ganske kjørevillig på svingete veier - til SUV å være. Hvordan er da Disc. Sport ? Blir kanskje å savne dreiemomentet på 2.2 med campingvogn? Vil 8 (9?) trinnsautomat kompansere for dette? Tar gjerne imot diverse synspunkter. Per
  6. Velocette

    Felger FL2

    Ønske å kjøpe felger til FL2.
  7. Ulyd fra bakvogna ved skarpe dumper. Problemet løst: Høyre bremsewire slo mot bakbalken ved kjørin over vaskebrett. Løsning: 2 strips. ;-)
  8. Så bra. Da vet jeg hvem som har kompetanse ang. FL2 vs Discovery Sport - når tiden nærmer seg.
  9. Da er vi enige. Bortsett fra dette, så kunne setene hatt bedre sidestøtte. Ellers liker jeg bilen så godt at bytte blir stadig utsatt. Kun 152 000 km på telleren. Men smugkikker stadig etter Disc. Sport på Finn ;-)
  10. Intervallet til vindusviskerne har aldri fungert som det skal. Uansett hvilken stilling en skroller hjulet til - som justerer intervallet, så blir det ingen endring. Andre erfaringer?
  11. Oj! Beklager. Så ikke denne meldingen før nå.
  12. Noen som har mulighet til å ta med seg 4 felger Arendal - Tønsbergområdet?
  13. Takk for svar. Ditt forslag høres fornuftig ut. Hjulbuene på Ebay koster tross alt over kr. 1000. Hjulbuen er ikke gjennomrustet, men noe frynsete på baksiden / innsiden. Har behandlet hjulbuens innside med primer som blir brukt i Nordsjøen / samt "sauefett". Så det ruster neppe videre. Men etter å ha pusset bort lakk med bobler på utsiden - og lakket med sprayboks, ser det ikke proft ut.
  14. Noen som har erfaringer? https://www.ebay.de/itm/265921587079 Eventuelt andre alternativer for "nye" hjulbuer bak?
×
×
  • Opprett ny...