Gå til innhold

MGMarius

Medlemmer
  • Innlegg

    456
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Haslum
  • Interests
    Engelsk bil,jeg kjører engelsk bil....på bane eller vei eller utenfor vei.......Det lukter Castrol og Mintex i min lei,Tjohei..<br /><br /><br />DEN var dårlig den!Nå MÅ jeg gå og legge meg......

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Haslum

MGMarius sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Det finnes et par godkjente i landet, eller fantes. Da jeg kom med dette oppsettet til tilsynet fikk jeg spørsmål om hva slags pax jeg hadde planlagt å frakte der bak. Da jeg opplyste om at det nok var barn, syntes de allvitende herrer at det ble mye papir uten mening, ettersom belter og sete var forsvarlig festet og 2 under 15 var helt ok under forutsetning at totalvekt ikke overskrides. Ble stoppet i beltekontroll en gang med "fullt hus" og tilsynet var helt happy. Gadd ikke søke da...Solgt!
  2. Her er det mange fine deler, og en bil til salgs! Ett bakre støtdemperfeste må sveises, ytterste "øre har brukket etter tur i skogen. Helt nye støtdempere foran, nye bærekuler, styredemper osv. Polyforinger, nyere easblokk, Arnott belger, osv osv. Nye 235/70-16 Kumho piggfrie på original LM felger, og Hurricane 18" med 255/60 Yokohama HT/S sommerhjul (m+s). Masse ekstra deler finnes, bla. nedre bakluke uten korrosjon, hjemmelaget "nødoppfyllingssystem for eas" og innertak uten "nedfall". Motor gått ca 100k etter at stempler,råder, lager, topp dyser og alle registerdeler ble byttet. God ekstra topp og kam. Marius 90013212 marius.heggstad@thomascookairlines.dk
  3. For oss som bruker bilene slik de er tenkt, (ifølge Richard Hammond i TopGear) som "Collie-carriers" er det litt praktisk at en har denne alarm fault, for ellers er det ugreit om de firbente blir sittende ombord når en skal ut av bilen et par øyeblikk.
  4. 255/60x18 er i allefall mye bedre enn 255/55x18
  5. Techno Classic på Liertoppen kan nok hjelpe....
  6. Sitter fast på GranCanaria,minstemann hadde sin dåp i dag...uten fatter tilstede naturligvis. Vi har samlet passasjerene så nærme hjem som mulig. Folk på vei hjem fra Thailand har fått ekstraferie på Rhodos,en gjeng fra Agadir kjører nå buss fra Thessaloniki en annen Aga.busses fra Barcelona,350 Mexicofarere har fått ekstraferie på Mallorca,med påfølgende busstur fra Barcelona. Hurghada gjestene har tatt Helsinki-Tallin-Stockholm ferge,så buss,og en annen gjeng sitter på Kielfergen etter å ha landet i Berlin....og så videre.... Her på Kanariøyene har vi tre fly stående og ca 70 besetningsmedlemmer på stranden.... Litt småberørt av asken,ja!
  7. Den reima har jeg også bannet litt over,men med tanke på din kompetanse og pågangsmot,var jeg ikke særlig redd du ikke skulle greie dette.... Men Håvard,har du en venstre hovedlykt i god stand "slengende"?...min har en sprekk i glasset,og PKK rett rundt hjørnet...
  8. MGMarius

    Liten tilhenger

    Det begynner å bli trangt! Før en 130" med alle seter finnes på gården,må vi ta til takke med P38 med ekstra baksete. Trenger derfor liten henger,primært med lokk og brems, til transport av bagasje etc. når vi skal annet enn på kino eller butikken. Har en gammel Gaupen til kjøring av skrot og gamle "skatter",så det er tanke om "finhenger". Hvis noen har gode tanker om "hvem,hva,hvor",annet eller de "vanlige",Gaupen,Tiki,Brenderup,Tysse osv..send meg gjerne PM, eller post her.
  9. No worries Håvard! Skal skru av stroppene,og hente øvre del så snart jeg kan!
  10. Har hatt av topp og byttet,og satt tilbake,og byttet igjen osv..... Hadde heldigvis tilgang til spesialverktøy som var uvurdelig,LRT 12-112 og 12-114. Låsepinne til svinghjul,LRT 12-108,kan byttes med et 8mm bor... Lykke til!
  11. Har poly. foran på min bil,du trenger en ganske frisk presse til å få ut originalforingene. Bak har jeg ikke byttet enda,det er litt "annnerledes" der med "evigvarende" og bolter uten..... Synes bilen ble mye bedre å styre,men det har nok litt å gjøre med utslitte originale som ble byttet.
  12. Og samme grunn til at Hondas lille....heter Jazz i Nord-Europa...
×
×
  • Opprett ny...