Jump to content
LRforum

sv1 erik

LRF Society
 • Content Count

  2,009
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About sv1 erik

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.turpaahjul.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stokke, Vestfold

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stokke, Vestfold, Norway

Recent Profile Visitors

1,287 profile views
 1. Hei. Jeg har en Dometic kjøleboks liggende ute på Finn til salgs. Det er en sånn som kan drives på enten gass, 220 volt eller 12 volt. Kjøler bra og er utstyrt med en liten isbit form for å ha noe i drinken en varm sommerdag. Den står på finn til 1500,- men det gis litt forumrabatt. Den bør hentes her i Stokke p.g.a. størrelsen. FINN kode: 85296169 Du kan også bare skrive Dometic inn i søkefeltet på Finn så dukker den nok opp på en dataskjerm nær deg. Jeg kan vurdere ting i bytte som tar mindre plass i boden, men helst ett rent salg.
 2. Thule har en som er festet på kula. Har flere ganger blitt forbikjørt av tyskere og dansker med sånne handlekurv på kula. Og da gikk det fort.
 3. Ja det kan hende at han har sett den der. Etter ett par eierskifter havnet den hos en som har hus i Tønsberg regionen. Trodde det var Tenvik, men kan være jeg husker feil.
 4. Bilen du sikter til ble fanget på minnekortet i Mogo i NSW New South Wales i Australia. Liten landsby med en magisk stemning av at tiden har stått stille de siste 50 årene. Men det får komme ett bilde derfra ved en senere anledning. Tore du må vakne. indianerane kjem!
 5. Jepp. De har blitt færre med årene, men attraksjonen kalles fortsatt det samme. Havet til venstre bak ryggen min, ender opp på sydpolen (eller i hvert fall rett i nærheten). Det var andre flotte formasjoner der også som het London Bridge og The Arche. Vakker strekning langs sydkysten i Australia.
 6. Den så ut til å tåle det meste. Sikkert lurt med egen antenne. I min er den jo bare innebygd. Men den er veldig rask til å finne ut hvor jeg er om jeg stenger den ett sted og starter den opp ett helt annet sted. Vi praktisere denne hobbyen hele året. Passer bare på å sjekke attributtene på hver cache før vi begynner søket. Jeg kan godt klare meg uten nano jeg også, men det er så mange av dem at det er bare å lære seg de mest populære gjemmestedene. Det er jo mange som merker cachene sine med feil størrelse også. Godt poeng det med å komme på steder du vanligvis aldri ville besøkt. Har sett utrolig mange flotte steder både i Australia, men også her hjemme. Happy hunting.
 7. Gammelt bilde, men det er så flott at jeg tenkte det tålte en visning her. Begge var mine, men har ingen av dem nå lenger. "Max" til venstre og "Frøkna" til høyre i bilde.
 8. sv1 erik

  sv1 erik

  Diverse fra in- og utsiden av min garasje
 9. Etter å ha oppdaget denne hobbyen, har jeg vært mye ute i skog og mark. Jeg kjøpte vha's brukte Oregon 450 og var fornøyd med den . Men mye vil ha mer og tre-fot-sjuken slo inn . Så til jul kjøpte jeg denne til meg selv. Jeg har ikke angret ett eneste minutt. Større skjerm og MYE bedre batterikapasitet. Innebygd kamera og masse kule muligheter for innstillinger som jeg ikke har begynt å bruke enda. På den forrige var batterikapasiteten noen få timer, men på den nye er det snakk om dager. Helt konge. Det morsomste av alt er jo at jeg bruket satellittutstyr til millioner av dollar som henger ett eller annet sted oppe i atmosfæren til å fly rundt i skogen og andre steder til å lete etter tuppevare og andre mindre beholdere til under 50,- lappen . Så sparer jeg jo støttemedlemskap på sats eller ett annet sånt sted også. Og vips- så er investeringen av nytt utstyr innspart.
 10. Mens Tore er i kjelleren og fremkaller ett bilde tar jeg sjansen på et pauseinnslag.
 11. Fant denne juvelen på andre siden av jordkloden: Her sammen med en annen godbit:
×
×
 • Create New...