Jump to content
LRforum

EspenV

Members
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EspenV

 1. Fortsatt til salgs. Kan få tatt mål på høyden mellom nedre og øvre feste. Jeg vet ikke hvordan de blir i en Serie bil, men har sånn svakt fra husken at på Defender må innerste ca 50mm av setekasse senkes ca 40mm.
 2. Bumper denne
 3. Fortsatt til salgs ja.
 4. Har to stk fremovervendte seter for lasterom fra en Defender Puma. Setene er i farge Black Span Mondus. Brukt, men hele og fine. (Litt støvete.)
 5. Bilen er solgt . Kommer til et trivelig hjem, der den vil passe godt inn, og få akkurat de arbeidsoppgavene bilen er bygd for
 6. Vedkommende bilen var holdt av til fikk dessverre ikke kommet denne helgen. Er fortsatt til salgs.
 7. Reservert frem til neste helg.
 8. Justerer meg ned til 130.000,-
 9. Etter mange runder med meg selv har jeg bestemt meg for å selge min Defender. Litt info om bilen: 1999 Modell 110 Td5. Epson Green. Motor: Justert av forrige eier (ca 5år siden). Står 170hk på ECU, men vet ikke om dette stemmer. Går ihvertfall veldig godt, og billig. Bruker ca 0,9l/mil i snitt. Motor gått 277.000km nå. Bruker ikke olje eller vann. Byttet topp pakning ca 3år siden. Ellers løpende vedlikeholdt med ca 5000km oljeservice intervall, og annet etter behov. Byttet clutch og svinghjul nå i vinter. Montert GKN Overdrive på girkasse som gir et betraktelig lavere støynivå ved hastighet fra 80 og oppover. Fungerer på 3,4 og 5 gir. Karroseri/ramme/interiør: Tok en runde for ca 2 år siden. Ribbet bilen innvendig. Støyisolerte gulv, setekasser, hjulhus, og hele torpedoveggen (Demonterte dashbord). Nye tepper på gulv. Satte inn Puma 2.rad seter. Nye trekk i likt mønster på forseter. Har 3.rad Puma seter som ikke er montert. Brukte originale braketter/deler til dette, med unntak av fremre tverrbjelke hvor benyttet en HUP50x100. Sveiste opp igjen C stolper/terskel, samt dører 2.rad. Dører 1.rad er greie forløpig, men ikke helt bra. Har et par bra dører stående. Litt småbulker, og noe korrosjon på karroseri, men ikke helt ille. Bra vinter og sommerdekk på original alu. (275/75/16). Tenker rundt 150.000,- Lar den ligge her en stund før den går på Finn.no
 10. EspenV

  Clutch bytte

  Se der ja.., det verktøyet har jeg ikke sett før. Fikk holdt igjen ved å bruke et flattjern med hull mot 2 styrepinner... Gikk bra :-)
 11. EspenV

  Clutch bytte

  Leste endel rundt før jeg bestemte meg for girkasse ned. Virket som meningene var veldig delt 50/50. Har 2-søyler, men var usikker på balansen når skulle ha ned kasse, så løftet den opp og satt den ned igjen på 4 bukker under akslingene i stedet. Skulle jeg gjort det en gang til hadde jeg nok gått for motor ut. Bolten til starter løsnet til slutt :-) Går sakte fremover. Hva bruker folk for å holde igjen svinghjulet når skal dra til siste 90gr på svinghjulsbolter?
 12. EspenV

  Clutch bytte

  Takk for svar. Da får jeg bare fortsette å prøve. Har ⅜ sett, og får pipe innpå, men den sitter noe jæ***. Tror jeg har fått med meg bolten over clutchpumpa, men får sjekke en gang til.
 13. Ærede forum Driver å skal bytte clutch på min 99 modell 110 Td5. Valgte å gå for å ta ned gearkasse. Nå sliter jeg voldsomt med å få løsnet øvre bolt på starter. Trenger starter å demonteres før kasse senkes? Har løsnet alt annet og prøvde å senke kassa, men virket som den satt fast i noe. Turde ikke ta i skikkelig i fare for at starten som fortsatt er montert krøllet det til...
 14. Hvis noen skulle passere forbi, og har mulighet til en kort stopp skulle jeg hatt transport på 2 stk Defender dører fra Nittedal (Mys) til Gjøvik/Toten området. Honoreres etter avtale.
 15. Takk for tilbudet Gaute, men har fått los på et sett litt nærmere.
 16. Fikk feil skiver fra øya til bak på min 99 modell 110. Har ikke ABS. Er det noe som har FTC3846 liggende på indre østlandet? De er 60,3mm i totalhøyde. Espen
 17. Hei Har også fire små, og hatt D2 med alle seter i bruk, og har nå D3. Bakerste rad på D2 er kun beregnet på barn. Lite plass til bena. Får klemt en liten handlepose bak bakerste rad. I tillegg synes jeg D2 var kronglete med barneseter i 2.raden også. Utformingen på seteputen / hjulkassen gjør at du liksom aldri får festet setet ideelt. Kan glemme tre barneseter i bredden i baksetet. D3 er en helt annen bil plassmessig. Der er det relativt komfortabelt for voksne på 3.rad. Men ikke veldig mye plass bak 3.rad der heller, blir en liten "brønn" bak når setene er i bruk som gir noen liter ekstra. Med riktig barneseter går det greit med 3 seter i bredden på 2.rad.
 18. Økte samtidig størrelsen på ventilasjon i torpedoen. Bilder av nye tepper kommer senere
 19. Ble ikke mye jevnlig oppgraderinger her, men får skylde på at jeg har brukt all tid som har vært til overs med å gjøre Defendern kjørbar igjen. Begynte med å bytte ut til friskt stål nederst i C-stolper og litt nødrep på dører. Dørene må nok byttes etterhvert, men ble mye bedre enn det var. Deretter ble det montering av Puma bakseter. Valgte å skjære hull i gulvet slik at jeg fikk festet orginal brakettene skikkelig i tverrbjelken. Ble veldig bra syntes jeg selv. Fin høyde og vinkel på seteputene. Ble en veldig oppgradering fra gamle benker Etter at alt grovarbeidet var over vasket og avfettet jeg hele bilen innvendig. Noe smårust på torpede/fotbrønner ble fjernet og behandlet før jeg begynte på en langtekkelig jobb med støyisolering. Valgte SilentCoat fra ei bilstereo sjappe her i Norge.
 20. Nei, men prøver uten først.
 21. Takk for det Gaute, men nå fikk jeg levert ett stk på døra plutselig
 22. Jo. Exmoor Trim har, men mulig det er såpass nytt at ikke finnes noe i brukt markedet.. https://www.exmoortrim.co.uk/front-centre-seat-including-headrest.html
 23. Ønsker å kjøpe senter sete til å ha foran. Hvis noen har typen fra Exmoor med nakkestøtte liggende hadde det vært topp, men vanlig lavt går også greit.
 24. Kjøper gjerne ett sett skinntrekk. Sender du?
×
×
 • Create New...