Jump to content
LRforum

EspenV

Members
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

About EspenV

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Toten
 • Interests
  Husrenovering, jakt og friluftsliv.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bilitt, Toten

Recent Profile Visitors

1,043 profile views
 1. EspenV

  Clutch bytte

  Se der ja.., det verktøyet har jeg ikke sett før. Fikk holdt igjen ved å bruke et flattjern med hull mot 2 styrepinner... Gikk bra :-)
 2. EspenV

  Clutch bytte

  Leste endel rundt før jeg bestemte meg for girkasse ned. Virket som meningene var veldig delt 50/50. Har 2-søyler, men var usikker på balansen når skulle ha ned kasse, så løftet den opp og satt den ned igjen på 4 bukker under akslingene i stedet. Skulle jeg gjort det en gang til hadde jeg nok gått for motor ut. Bolten til starter løsnet til slutt :-) Går sakte fremover. Hva bruker folk for å holde igjen svinghjulet når skal dra til siste 90gr på svinghjulsbolter?
 3. EspenV

  Clutch bytte

  Takk for svar. Da får jeg bare fortsette å prøve. Har ⅜ sett, og får pipe innpå, men den sitter noe jæ***. Tror jeg har fått med meg bolten over clutchpumpa, men får sjekke en gang til.
 4. Ærede forum Driver å skal bytte clutch på min 99 modell 110 Td5. Valgte å gå for å ta ned gearkasse. Nå sliter jeg voldsomt med å få løsnet øvre bolt på starter. Trenger starter å demonteres før kasse senkes? Har løsnet alt annet og prøvde å senke kassa, men virket som den satt fast i noe. Turde ikke ta i skikkelig i fare for at starten som fortsatt er montert krøllet det til...
 5. Hvis noen skulle passere forbi, og har mulighet til en kort stopp skulle jeg hatt transport på 2 stk Defender dører fra Nittedal (Mys) til Gjøvik/Toten området. Honoreres etter avtale.
 6. Takk for tilbudet Gaute, men har fått los på et sett litt nærmere.
 7. Fikk feil skiver fra øya til bak på min 99 modell 110. Har ikke ABS. Er det noe som har FTC3846 liggende på indre østlandet? De er 60,3mm i totalhøyde. Espen
 8. Hei Har også fire små, og hatt D2 med alle seter i bruk, og har nå D3. Bakerste rad på D2 er kun beregnet på barn. Lite plass til bena. Får klemt en liten handlepose bak bakerste rad. I tillegg synes jeg D2 var kronglete med barneseter i 2.raden også. Utformingen på seteputen / hjulkassen gjør at du liksom aldri får festet setet ideelt. Kan glemme tre barneseter i bredden i baksetet. D3 er en helt annen bil plassmessig. Der er det relativt komfortabelt for voksne på 3.rad. Men ikke veldig mye plass bak 3.rad der heller, blir en liten "brønn" bak når setene er i bruk som gir noen liter ekstra. Med riktig barneseter går det greit med 3 seter i bredden på 2.rad.
 9. Økte samtidig størrelsen på ventilasjon i torpedoen. Bilder av nye tepper kommer senere
 10. Ble ikke mye jevnlig oppgraderinger her, men får skylde på at jeg har brukt all tid som har vært til overs med å gjøre Defendern kjørbar igjen. Begynte med å bytte ut til friskt stål nederst i C-stolper og litt nødrep på dører. Dørene må nok byttes etterhvert, men ble mye bedre enn det var. Deretter ble det montering av Puma bakseter. Valgte å skjære hull i gulvet slik at jeg fikk festet orginal brakettene skikkelig i tverrbjelken. Ble veldig bra syntes jeg selv. Fin høyde og vinkel på seteputene. Ble en veldig oppgradering fra gamle benker Etter at alt grovarbeidet var over vasket og avfettet jeg hele bilen innvendig. Noe smårust på torpede/fotbrønner ble fjernet og behandlet før jeg begynte på en langtekkelig jobb med støyisolering. Valgte SilentCoat fra ei bilstereo sjappe her i Norge.
 11. Nei, men prøver uten først.
 12. Takk for det Gaute, men nå fikk jeg levert ett stk på døra plutselig
 13. Jo. Exmoor Trim har, men mulig det er såpass nytt at ikke finnes noe i brukt markedet.. https://www.exmoortrim.co.uk/front-centre-seat-including-headrest.html
 14. Ønsker å kjøpe senter sete til å ha foran. Hvis noen har typen fra Exmoor med nakkestøtte liggende hadde det vært topp, men vanlig lavt går også greit.
×
×
 • Create New...