Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

EspenV

Medlemmer
 • Innholdsteller

  337
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om EspenV

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Toten
 • Interests
  Husrenovering, jakt og friluftsliv.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bilitt, Toten

Nylige profilbesøk

755 profilvisninger
 1. EspenV

  Defender 110 - Hverdagsbilen

  Økte samtidig størrelsen på ventilasjon i torpedoen. Bilder av nye tepper kommer senere
 2. EspenV

  Defender 110 - Hverdagsbilen

  Ble ikke mye jevnlig oppgraderinger her, men får skylde på at jeg har brukt all tid som har vært til overs med å gjøre Defendern kjørbar igjen. Begynte med å bytte ut til friskt stål nederst i C-stolper og litt nødrep på dører. Dørene må nok byttes etterhvert, men ble mye bedre enn det var. Deretter ble det montering av Puma bakseter. Valgte å skjære hull i gulvet slik at jeg fikk festet orginal brakettene skikkelig i tverrbjelken. Ble veldig bra syntes jeg selv. Fin høyde og vinkel på seteputene. Ble en veldig oppgradering fra gamle benker Etter at alt grovarbeidet var over vasket og avfettet jeg hele bilen innvendig. Noe smårust på torpede/fotbrønner ble fjernet og behandlet før jeg begynte på en langtekkelig jobb med støyisolering. Valgte SilentCoat fra ei bilstereo sjappe her i Norge.
 3. EspenV

  Defender senter forsete

  Nei, men prøver uten først.
 4. EspenV

  Defender senter forsete

  Takk for det Gaute, men nå fikk jeg levert ett stk på døra plutselig
 5. EspenV

  Defender senter forsete

  Takk.
 6. EspenV

  Defender senter forsete

  Jo. Exmoor Trim har, men mulig det er såpass nytt at ikke finnes noe i brukt markedet.. https://www.exmoortrim.co.uk/front-centre-seat-including-headrest.html
 7. EspenV

  Defender senter forsete

  Ønsker å kjøpe senter sete til å ha foran. Hvis noen har typen fra Exmoor med nakkestøtte liggende hadde det vært topp, men vanlig lavt går også greit.
 8. EspenV

  Garasjerydding Defender

  Kjøper gjerne ett sett skinntrekk. Sender du?
 9. EspenV

  Vinterdekk

  Bestilte på megahjul.no. Tilbud frem til i morgen. Jeg holdt kortene litt for å være ærlig da det kun var 4 dekk igjen i går. Nå ser jeg at etter at jeg bestilte er det 8 igjen... Løp å kjøp!
 10. EspenV

  Vinterdekk

  Takk for all info. Bestilte nå. Så får jeg prøve montere, før jeg eventuelt monterer på noen spacere. Synes under 4000,- levert på døra for 4 dekk var rimelig.
 11. EspenV

  Vinterdekk

  Snart tid for å begynne å tenke på vinterdekk igjen. Tenkte jeg skulle være tidlig ut i år, selv om bilen ikke er klar. Vurderer å gå over til piggfritt på Defendern, og har kommet over et veldig bra tilbud på Nokian Hakka R2 i dim 275/70/16. Noen som vet om dette går på standard LR alu felg til Defender? Eventuelt andre erfaringer med dette dekket på Defender?
 12. EspenV

  D3 TD V6 2005 mod

  Er det navigasjons skjerm på denne? Er interessert i rammen rundt skjermen (den med 2? små brytere i) hvis mulig.
 13. EspenV

  Tips/erfaringer med Austin Healey 100/6

  Takk for tips folkens. Tenkte en liten oppdatering var på sin plass: Bilen var bra og se på utvendig, egentlig helt perfekt for min del; Pen nok til å være stolt av, men ikke så strøken at en ikke tør å bruke den. Men som advart om var det rust som var problemet. Leste på en av de engelske sidene at hvis dørene var trange i overkant når sto på bakken, men gikk bra når løftet på to søyler var det bare en ting å gjøre: Løp! Akkurat slik var denne også . Brukte inspeksjonsjonskamera med lang slange slik at fikk sett inne i hullrommet mellom indre og ytre skall. Der var det flakrust over alt. Skulle jeg klart å brukt denne mye måtte jeg gått på og demontert det meste og det strekker ikke tiden til med for øyeblikket. Med en god dose FluidFilm og noen kvelder kunne den sikkert vært brukt et par år til, og så høyt som disse ligger i pris når de er strøkne hadde det nok allikvel vært et greit kjøp for den som har tid nok, og kunne kost seg med noen år rustsveising. Uansett utrolig morsom bil å kjøre rundt i en dag
 14. EspenV

  Tips/erfaringer med Austin Healey 100/6

  Takk for tilbakemeldinger. Leste litt i går kveld og har skjønt at det er endel skjulte rom for rust ja. Virker som deletilgangen er grei, men noe dyrere en LR Men designet er jo helt rått etter min mening. Hadde vært utrolig kult med Defender på vinteren og en Ah på sommeren Får gå på med lupe når jeg får den opp i bukken.
 15. Har alltid vært fasinert av designet på disse bilene, men har og fulgt med på prisene de siste årene og mer eller mindre slått fra meg at det noen gang ble aktuelt å eie. Nå har jeg plutselig kommet over en '57 modell som kan være innenfor budsjett. Bilen virker i første runde ganske bra, men er nok en del småplukk som må gjøres på sikt. Selger har latt meg få låne med bilen hjem en dag for å ta den opp på bukken og gå skikkelig over før jeg bestemmer meg. Hvis det er noen her som har erfaringer med disse bilene ønsker jeg alle mulige tips jeg kan få..
×