Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

EspenV

Medlemmer
 • Innholdsteller

  338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om EspenV

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Toten
 • Interests
  Husrenovering, jakt og friluftsliv.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bilitt, Toten

Nylige profilbesøk

851 profilvisninger
 1. Hei Har også fire små, og hatt D2 med alle seter i bruk, og har nå D3. Bakerste rad på D2 er kun beregnet på barn. Lite plass til bena. Får klemt en liten handlepose bak bakerste rad. I tillegg synes jeg D2 var kronglete med barneseter i 2.raden også. Utformingen på seteputen / hjulkassen gjør at du liksom aldri får festet setet ideelt. Kan glemme tre barneseter i bredden i baksetet. D3 er en helt annen bil plassmessig. Der er det relativt komfortabelt for voksne på 3.rad. Men ikke veldig mye plass bak 3.rad der heller, blir en liten "brønn" bak når setene er i bruk som gir noen liter ekstra. Med riktig barneseter går det greit med 3 seter i bredden på 2.rad.
 2. Økte samtidig størrelsen på ventilasjon i torpedoen. Bilder av nye tepper kommer senere
 3. Ble ikke mye jevnlig oppgraderinger her, men får skylde på at jeg har brukt all tid som har vært til overs med å gjøre Defendern kjørbar igjen. Begynte med å bytte ut til friskt stål nederst i C-stolper og litt nødrep på dører. Dørene må nok byttes etterhvert, men ble mye bedre enn det var. Deretter ble det montering av Puma bakseter. Valgte å skjære hull i gulvet slik at jeg fikk festet orginal brakettene skikkelig i tverrbjelken. Ble veldig bra syntes jeg selv. Fin høyde og vinkel på seteputene. Ble en veldig oppgradering fra gamle benker Etter at alt grovarbeidet var over vasket og avfettet jeg hele bilen innvendig. Noe smårust på torpede/fotbrønner ble fjernet og behandlet før jeg begynte på en langtekkelig jobb med støyisolering. Valgte SilentCoat fra ei bilstereo sjappe her i Norge.
 4. Nei, men prøver uten først.
 5. Takk for det Gaute, men nå fikk jeg levert ett stk på døra plutselig
 6. Jo. Exmoor Trim har, men mulig det er såpass nytt at ikke finnes noe i brukt markedet.. https://www.exmoortrim.co.uk/front-centre-seat-including-headrest.html
 7. Ønsker å kjøpe senter sete til å ha foran. Hvis noen har typen fra Exmoor med nakkestøtte liggende hadde det vært topp, men vanlig lavt går også greit.
 8. Kjøper gjerne ett sett skinntrekk. Sender du?
 9. Bestilte på megahjul.no. Tilbud frem til i morgen. Jeg holdt kortene litt for å være ærlig da det kun var 4 dekk igjen i går. Nå ser jeg at etter at jeg bestilte er det 8 igjen... Løp å kjøp!
 10. Takk for all info. Bestilte nå. Så får jeg prøve montere, før jeg eventuelt monterer på noen spacere. Synes under 4000,- levert på døra for 4 dekk var rimelig.
 11. Snart tid for å begynne å tenke på vinterdekk igjen. Tenkte jeg skulle være tidlig ut i år, selv om bilen ikke er klar. Vurderer å gå over til piggfritt på Defendern, og har kommet over et veldig bra tilbud på Nokian Hakka R2 i dim 275/70/16. Noen som vet om dette går på standard LR alu felg til Defender? Eventuelt andre erfaringer med dette dekket på Defender?
 12. Er det navigasjons skjerm på denne? Er interessert i rammen rundt skjermen (den med 2? små brytere i) hvis mulig.
 13. Takk for tips folkens. Tenkte en liten oppdatering var på sin plass: Bilen var bra og se på utvendig, egentlig helt perfekt for min del; Pen nok til å være stolt av, men ikke så strøken at en ikke tør å bruke den. Men som advart om var det rust som var problemet. Leste på en av de engelske sidene at hvis dørene var trange i overkant når sto på bakken, men gikk bra når løftet på to søyler var det bare en ting å gjøre: Løp! Akkurat slik var denne også . Brukte inspeksjonsjonskamera med lang slange slik at fikk sett inne i hullrommet mellom indre og ytre skall. Der var det flakrust over alt. Skulle jeg klart å brukt denne mye måtte jeg gått på og demontert det meste og det strekker ikke tiden til med for øyeblikket. Med en god dose FluidFilm og noen kvelder kunne den sikkert vært brukt et par år til, og så høyt som disse ligger i pris når de er strøkne hadde det nok allikvel vært et greit kjøp for den som har tid nok, og kunne kost seg med noen år rustsveising. Uansett utrolig morsom bil å kjøre rundt i en dag
 14. Takk for tilbakemeldinger. Leste litt i går kveld og har skjønt at det er endel skjulte rom for rust ja. Virker som deletilgangen er grei, men noe dyrere en LR Men designet er jo helt rått etter min mening. Hadde vært utrolig kult med Defender på vinteren og en Ah på sommeren Får gå på med lupe når jeg får den opp i bukken.
×
×
 • Opprett ny...