Jump to content
LRforum

campbell

LRF Society
 • Content Count

  2,315
 • Joined

 • Last visited

About campbell

 • Rank
  LAND ROVER

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  kristiansand

Previous Fields

 • Location / Bosted
  kristiansand

Recent Profile Visitors

2,125 profile views
 1. Jeg tenker også på dette i min Defender, så er spent på svar om hva du syns Neil
 2. Pusset ned, og malte checker plates rundt om på bilen
 3. Hei. Det er ett, to fjær som brukes til å låse og utløse - låsingen. Men de ligger bak deksil på siden. Ikke lett å komme til i låsed posisjon. Kanskje en av disse har hoppet ut av stilling. Prøv å ta av ryggen på setene, for å komme bedre til.?
 4. Da er jeg ferdig. Bare tilpasning med teppe som gjenstår. Det må kuttes i hjulbue for at setene skal sitte korrekt ned i låsekasse. Her må det måles med sete på plass, for at du ikke kutte på feil plass. Jeg tok det på øye mål og bommet litt på den ene siden, så jeg måtte rette oppi. Siste ting er å lage ett lite hvilepute/brakett for at seter har noe å hvile på ved døra. (sist bilde) Og setebelte som er original til bilen, passe rett på de nye bak seter.
 5. Hei. Mine braketter var littegrann høy, men ikke så mye som dine, men jeg fikk på gulv, og det synes ikke. Kanskje du kan kjære hull i ditt gulv, så at braketter blir synlig og gulv blir rett? Du skal allikevel ha teppe over dette, så den sorte 'lås' over der igjen, så ingen ser hva som har blitt gjørt?
 6. Noen flere bilder fra de siste dagene. Noen ting jeg har funnet ut av, er at den midterste 'rib', skal ikke kuttes. Sete-travers sitter ca. 1cm lenger frem en den gamle, så gulv ikke passe helt. Jeg valgte å kutte mitt gulv, og kjøpe nye plater til fremste delen. Alt er vel sammen nå. Neste bit i puslespill er å kutte i hjulbue for å få plass til setehjørner. (Del 3 kommer snart.)
 7. Frakt av 2 banan esker, ønskes fra Kristiansand til Randaberg Hilsen Neil 9o642563
 8. Hei. Ring meg, så blir vi helt sikkert enig Neil
 9. Hei. Jeg kjøpte Puma bakseter fra en nyere Defender, for å å sette i min 2004 model. Søkte på nett og Youtube, og fant mange måte å gjøre dette på, men ingen jeg hadde sett, har gjørt det riktig. Det med å bytte ut sete-traverse, samtidig å komme til å feste sete-braket ved å bruker alle 3 hull. Seter braketer og setetravers er kjøpt hos YRM .Alle deler kan kjøpes løst også. Jeg kjøpte kun braketter og travers. Det må også kuttes i hjulbuen for at setene skal legge seg fint ned på, i låsed posisjon. Disse braketer er kjøpt hos Skien Rustfri, etter anbefaling av Terje Lindgren her på forum. Jeg valgte å kjøpe galvaniserte deler fra YRM da original deler koster omtrent det samme uten galv. Forrige uke gikk jeg i gang.!! Begynte med å borre ut alle popnagler og brukte vinkelsliper på resten. OG det er mange!! Opp med gulv, også gulv foran seter. Demontere/kutte vekk den gamle setetravers. Beholder den aluminiums kant foran som de gamle seter har sittet i. Denne skal jeg bruker om igjen, men det kan også lages nytt om den er stygg eller skadet. Kutte vekk 3 forsterkninger til gulv. (disse erstattes av sete braketter og støtter opp også gulvplate) Sete braketter monteres sammen med den svarte 'setefeste' for å måle til at delene kommer på riktig sted, men her er det rett frem, enkel løsning. Du kan ikke montere dette noe annet sted på Ramme travers. Jeg målte at den var i midten av bilen, men her er det litt å gå på. Det er 3 monterings hull i disse sete braketter - for montering til ramme travers. Jeg valgte å montere gjennomgående bolter for å feste disse til traversen. Du kommer ikke til å borre 'rent' her da den ene gulv støtte blokkere for å komme til. Jeg valgte å borre ett nytt hull lenger opp i feste, der fikk jeg til å borre ett bedre hull. Den ene hull som skal borres oppå travers, kan ikke ha gjennomgående bolt, da den kommer i konflikt med 'A-Ramme' braketter som er skrudd under. Her brukte jeg en enkel Riv-Nut bolt. Sete-travers er en ren erstatning for den gamle. Alle bolt hullene brukes om igjen. Små lokal tilpasninger er det, men en god hammer kommer godt med. Det gamle gulv må tilpasses til de nye braketer, med hull for seter og travers da travers har annen feste braketter for de nye seter. Er i slutt fase nå. Må legge tilbake 2 forsterkning til gulv. Har pusset og lakkert oppå ramme der jeg ellers ikke ville komme til, og skal montere tilbake braketer til diesilrørene som måtte flyttes. Ramme skal få ett lag med rustbehandling før gulv monteres ned igjen. Har tatt masse bilder som jeg legge inn under. Jobben ser ganske omfattende ut, men er enkel, bare ta tid og det er litt jobb med å ta opp gulvet. Jeg byttet også A-frame ball joint og foringer samtidig når jeg hadde gulv oppe. Jeg er ikke ferdig enda, men vil legge ut flere bilder om ett par dager. Neil
 10. Ser ut til at det skal gå greit med høgde når gulvplate er montert oppå.
 11. Hei. Har ikke kommet så langt med å se hvordan de passer. Skal gi tilbake melding
 12. Det kan jeg. Lage eget prosjekt på det. Hadde tenkt å skive litt om det i 4WD også når jeg er ferdig. Neil
×
×
 • Create New...