Jump to content
LRforum

ole jevne

Members
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About ole jevne

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brumunddal

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. Må nesten beklage at det ble med en gusjegul mercedes i bilderekka Men det var nå det jeg kjørte når jeg var en snarvisit innom på fredagen. Med jobb bortimot samtilige lørdager har det blitt liten tid til hobby skruing og treff gitt. Får satse på å komme sterkere tilbake senere, men veldig trivelig å treffe Kong_zuki og skravle litt bil på fredagen uansett. Jævlig fet disco du har.
 2. Syns det er trivelig med litt skriving på dialekt jeg, da virker ikke alt så A4. Og man kommer liksom litt mer innpå folk, de deler tross alt litt mer av seg selv. God tur videre til de resterende 46 komunene.
 3. Litt vanskelig å få til alle mål på den delen jeg har, siden den har revna i to. Tenkte mest hvis det var mulig å fa tak i en i nærheten så kunne jeg dratt og henta den. Men hvis det eventuelt må sendes i posten eller det er mange mange timers kjøring så kan jeg forsåvidt handle det på nettet sammen med litt anna småtteri jeg kanskje skulle hatt.
 4. Her er største diameter'n 140mm så da er vi allerede uttafor på første punkt. Bedre lykke neste gang ser det ut som.
 5. vel, jeg finner 12,5 mm i dybden på det reimhjulet som blir ytterst fra motorblokka. Og jeg finner 55mm fra sirkelen i midten og ut. Men hvis 30mm er tykkelsen på reimhjulet er jeg ikke helt der. Her er det 20mm på begge, mens det innerste reimhjulet har ca 18mm dybde.
 6. Noen rundt mjøsområdet som har en slik liggende, brukt eller ny? Delenummer ETC6408. Jeg mista plutselig servostyringa i går og det viste seg at dette dobble reimhjulet hadde delt seg på midten. Så nå har jeg 2 single i stedet, det fungerer jævlig dårlig.
 7. Sprayet ventil luka vepsen bruker inn og ut fra loftet her med ganske vanlig raid eller er det radar insektspray. Det ble vesentlig mindre trafikk oppi der. Gjentok prossesen en uke senere og nå ser det helt dødt ut. Siden det ikke er fjerna noe vepsebol så kommer de vel tilbake, men intil videre er det nå stille.
 8. Vel, det har igrunn ikke skjedd så mye. Bilen har vært i orden lenge, med andre ord det er også lenge siden jeg har kjørt offroad. Jeg var en tur i elvedalen nå før påsken, og da røk pinjongen i diffen bak. Så nå er det framhjulstrekk som gjeld. Ellers har jeg øvd på å sveise rust på en nissan almera så nå blir det vel snart en omgang på range rover'n også. Det er noen hjulbuer og kanaler som trenger en oppfriskning. Men ting tar tid. Men det kan vel hende at det plutselig skjer noe over påsken da det er litt mindre jobbing.
 9. Merka godt sjøl at det var lenge sia jeg har kjørt. Etter 3 fastkjøringer de første 100 metra så gikk det opp ett lys om at noe var feil med kjørestilen med tanke på forholda som var. Måtte legge om betraktelig i kjørestilen for at jeg skulle komme meg noen plass. Jammen ikke greit å være rusten sjåfør.
 10. ole jevne

  Dyrevitser

  A horse walks into a bar. The bartender asks: "why the long face?" Kort og godt
 11. Onsdagen er vel den 5.? Eller er kalenderen min fra feil år nå
 12. Ålreit med litt kø i løypene, da husker jeg å filme og ta bilder ellers går det fort i glømmeboka.
 13. Biltema har faktisk ei selvblendermaske også. Billig og funker fint. Har den selv, og kan ikke si det er noe galt med den. http://biltema.no/no/Verktoy/Sveising-og-lodding/Sikkerhetsutstyr/Sveisehjelm-WH2-17087/
 14. Tallet referer til høyeste mulig ampere å sveise med. På MIG 160 varianten har jeg aldri vært over tallet 3 av totalt 5 mulige på power fordi jeg stort sett sveiser tynnplate eller div dingser og dangser som sjelden er noe mer enn 5mm tykkt. Skal man sveise i tykkt gods må man ha mer ampere. Tror vel generelt at andre dyrere apparater har en del høyere mulig ampere. Så det kommer vel ann på hva man har planer om å sveise. Men hvordan MIG 140 apparatet er i forhold til 160 er jeg usikker på da jeg egentlig ikke har sett så nærme på det.
 15. En mulighet er nytt fra biltema. Jeg kjøpte deres MIG 160 apparat for ett år siden. Fungerte helt fint med flusstråd til div småtteri nå og da, men det blir ikke så pent. Nå har jeg kjøpt gass og lagt igjen sikkert 5+ meter med sveis i en nissan almera og det funker nå helt greit fortsatt. Apparatet funker helt fint for meg som en amatørsveiser som egentlig ikke bruker det så ofte. Noe å tenke på hvis prisen ikke bør være for mye, 3000kr og med garanti er ikke så ille. De har jo også enda mindre apparater for mindre penger.
×
×
 • Create New...