Gå til innhold

usli

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av usli

  1. Ja, da gikk det en stund før jeg bestemte meg. Det ble Bf goodrich Mud terrain 235/85R16. Ikke mer støy enn jeg er vant med når det gjelder serie 3
  2. Takk for svar, prøver med one-shot. Brukte den på defenderen. Noen som har svar på dieselpumpa, noen som kan justere den?. Røyker en del, har skiftet dyser.
  3. Har en 83 mod serie 3 kort diesel. Går det ann å bruke fett i stedet for olje. Brukte fett på defenderen. Andre spm. Er det noen i Rogaland som kan justere dieselpumpen? Trenger hjelp
  4. Vognkortet viser 7.50x16 dimensjon. Kunne tenkt meg bf. goodrich all terain. Får ikke fatt i de, kan få micheln mud. Noen som har forslag, og kan jeg bruke andre dimensjoner enn 7.50? 83 mod 88 serie 3 diesel.
  5. usli

    Diesel problem

    Tror nok det er det som er feilen. Har ikke rørt annet enn skiftet filter. Får gå over alt sammen. Skulle nok hatt en service på dyser og pumpe. Gir for mye utslipp ser jeg.
  6. usli

    Diesel problem

    Serie 3 83mod 21/4 diesel. Starter, men stopper raskt. Hvis jeg pumper m håndpumpa først, starter den lett. Hvor starter jeg feilsøkning. Har skifta filter. Høres ut som det bobler i tanken når jeg pumper. Noen meninger?
  7. Har 2 sett som du kan få.
  8. usli

    Owerdrive serie 3

    Da har jeg fått skiftet all olje på differ, pokaler og gearkasse/overdrive. Herligt. Ser sta det er en lekkasje på pokalene. Har nok en jobb der med pakkningen.
  9. Da har jeg fått av de gamle frihulsnava. Fant til slutt en liten ende av plasstrippen som holdt det fast. Fikk lirka det ut. Nye er montert.
  10. Finner ikke ut om det er noen stripps eller hva i øyet. Frihjulsnavet er defekt på den ene siden, derfor skal jeg ha de av. Skal kjøpe en annen type, da denne har jeg hatt på 2 biler og måtte skiftes ut. Kan ikke huske det var så vanskelig å få av på den andre bilen. Da var det bare skruen så presset jeg litt så kom det. Her sitte det bom, men kan vri det helt rundt, begge veier uten det stoppet.
  11. Har problem med å få av frihjulsnavet på serie 3 83 mod. En skrue på siden er tatt bort og jeg mener det bare er å presse det ut. På en annen serie 3 jeg hadde før var det bare en stor o ring som holdt igjen. Her sitter det bom fast for å få av, kan turne det rundt begge veier. Noen som har en idet, før jeg tar vinkelsliperen.
  12. usli

    Owerdrive serie 3

    Oy det var det. Får se hva jeg finner ut.
  13. usli

    Owerdrive serie 3

    Fant påfylleren, men vanskelig å se merke . Hvor mye rommer owerdriven?
  14. usli

    Owerdrive serie 3

    Takk for raskt svar.
  15. Hvordan er mulighetene til å skifte hartopp med canvas? Hva sier tilsynet.
  16. usli

    Owerdrive serie 3

    Har en 83 mod 21/4 diesel m owerdrive. Får den olje fra gearkassen til smørning? Finner ikke noe påfylling.
  17. Takker for hjelpen Land rover for alle penga. Mye ledninger, men ser ikke helt den boksen som jeg har. Er nok noe annerledes på ex mill. det er vell 24 volt. Får prøve å nøste opp i ledningene.
  18. Da har jeg hatt kontakt med han
  19. Fant denne på e-bay. Trenger info om koblingen av dette. http://www.ebay.com/itm/148876-Land-Rover-Series-2-3-Dash-Bored-instrument-Voltage-Stabilizer-Regulator-/370910670513?hash=item565bffaeb1:g:dDcAAMXQ-BZQ9QZn Ok Gaute. Takker for opplysningen. Da får jeg prøve meg frem.
  20. Ja det er tankmåleren og det er nok spenningsregulator det heter. Har noen ledninger, men finner ikk utav det. Har forsøkt men får det ikke til å funke.
  21. Holder på med restaurering av 83 mod serie 3, 88 Har hatt spm om det samme emne tidligere. Releet har 4 punkter og jeg finner ikke ut hvilke ledninger som skal hvor. Noen som har en tegning ? Sist gang fikk jeg svar 12volt og jord,
  22. Da har det gått en stund. Hadde LR på merkeverksted og fikk skiftet sensoren og ett ledningsett som var en del irret. Fungerer fint nå. Verkstedet sa at kompresoren var noe svak. Får se hvordan det går. Har prøvt den litt offroad og hevingen går fint. En drøm å kjøre i forhold til Defenderen. Men har problem med å kvitte meg med den. Kona sier det får holde med seriebilen. Får se hvem som "vinner"
  23. usli

    Dieselfilter

    Hobbymekanikeren gjør ting han kanskje ikke kan . Hadde service hjemme på Defenderen før sommerfeien. Måtte raske påfor sønnen skulle låne den. Aj dieselfilteret kan jeg ta senere. (har service hver sommer) Etter ferien glemte jeg det helt til den begynte å slite noe med å starte. Forstod ikke helt, akkurat som det kansje var noe luft i systemet. Sendte sønnen med fly for å studere. Da ville ikke Defenderen mer. Holdt på å gi opp, men til slutt hjalp han meg. Svart røyk. Da kom tanken på filteret. Nå måtte det ordnes. Og Defenderen kvitterte med å starte lett, slik som alltid. LÆREPENGE for en LR elsker.
  24. Har ett Nanocom, som bare går til Defender og Discovery 2 samt RR 38. Hv skal jeg gjøre for å få med D3 ?
  25. Har ikke fått sett på det. Prøver uti uka. Takk for gode ideer.
×
×
  • Opprett ny...