Gå til innhold

usli

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Contact Methods

  • MSN
    mjohnsen135@gmail.com
  • Website URL
    http://www.royrvik-gard.no

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandnes
  • Interests
    Hest, friluft ,gårdsbarnehage, "bonde" og medlem av NLRK

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes

Nylige profilbesøk

1 545 profilvisninger

usli sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Ja, da gikk det en stund før jeg bestemte meg. Det ble Bf goodrich Mud terrain 235/85R16. Ikke mer støy enn jeg er vant med når det gjelder serie 3
  2. Takk for svar, prøver med one-shot. Brukte den på defenderen. Noen som har svar på dieselpumpa, noen som kan justere den?. Røyker en del, har skiftet dyser.
  3. Har en 83 mod serie 3 kort diesel. Går det ann å bruke fett i stedet for olje. Brukte fett på defenderen. Andre spm. Er det noen i Rogaland som kan justere dieselpumpen? Trenger hjelp
  4. Vognkortet viser 7.50x16 dimensjon. Kunne tenkt meg bf. goodrich all terain. Får ikke fatt i de, kan få micheln mud. Noen som har forslag, og kan jeg bruke andre dimensjoner enn 7.50? 83 mod 88 serie 3 diesel.
  5. usli

    Diesel problem

    Tror nok det er det som er feilen. Har ikke rørt annet enn skiftet filter. Får gå over alt sammen. Skulle nok hatt en service på dyser og pumpe. Gir for mye utslipp ser jeg.
  6. usli

    Diesel problem

    Serie 3 83mod 21/4 diesel. Starter, men stopper raskt. Hvis jeg pumper m håndpumpa først, starter den lett. Hvor starter jeg feilsøkning. Har skifta filter. Høres ut som det bobler i tanken når jeg pumper. Noen meninger?
  7. Har 2 sett som du kan få.
  8. usli

    Owerdrive serie 3

    Da har jeg fått skiftet all olje på differ, pokaler og gearkasse/overdrive. Herligt. Ser sta det er en lekkasje på pokalene. Har nok en jobb der med pakkningen.
  9. Da har jeg fått av de gamle frihulsnava. Fant til slutt en liten ende av plasstrippen som holdt det fast. Fikk lirka det ut. Nye er montert.
  10. Finner ikke ut om det er noen stripps eller hva i øyet. Frihjulsnavet er defekt på den ene siden, derfor skal jeg ha de av. Skal kjøpe en annen type, da denne har jeg hatt på 2 biler og måtte skiftes ut. Kan ikke huske det var så vanskelig å få av på den andre bilen. Da var det bare skruen så presset jeg litt så kom det. Her sitte det bom, men kan vri det helt rundt, begge veier uten det stoppet.
  11. Har problem med å få av frihjulsnavet på serie 3 83 mod. En skrue på siden er tatt bort og jeg mener det bare er å presse det ut. På en annen serie 3 jeg hadde før var det bare en stor o ring som holdt igjen. Her sitter det bom fast for å få av, kan turne det rundt begge veier. Noen som har en idet, før jeg tar vinkelsliperen.
  12. usli

    Owerdrive serie 3

    Oy det var det. Får se hva jeg finner ut.
  13. usli

    Owerdrive serie 3

    Fant påfylleren, men vanskelig å se merke . Hvor mye rommer owerdriven?
  14. usli

    Owerdrive serie 3

    Takk for raskt svar.
  15. Hvordan er mulighetene til å skifte hartopp med canvas? Hva sier tilsynet.
×
×
  • Opprett ny...