Jump to content
LRforum

usli

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About usli

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  mjohnsen135@gmail.com
 • Website URL
  http://www.royrvik-gard.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes
 • Interests
  Hest, friluft ,gårdsbarnehage, "bonde" og medlem av NLRK

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandnes

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. usli

  Diesel problem

  Tror nok det er det som er feilen. Har ikke rørt annet enn skiftet filter. Får gå over alt sammen. Skulle nok hatt en service på dyser og pumpe. Gir for mye utslipp ser jeg.
 2. usli

  Diesel problem

  Serie 3 83mod 21/4 diesel. Starter, men stopper raskt. Hvis jeg pumper m håndpumpa først, starter den lett. Hvor starter jeg feilsøkning. Har skifta filter. Høres ut som det bobler i tanken når jeg pumper. Noen meninger?
 3. Har 2 sett som du kan få.
 4. usli

  Owerdrive serie 3

  Da har jeg fått skiftet all olje på differ, pokaler og gearkasse/overdrive. Herligt. Ser sta det er en lekkasje på pokalene. Har nok en jobb der med pakkningen.
 5. Da har jeg fått av de gamle frihulsnava. Fant til slutt en liten ende av plasstrippen som holdt det fast. Fikk lirka det ut. Nye er montert.
 6. Finner ikke ut om det er noen stripps eller hva i øyet. Frihjulsnavet er defekt på den ene siden, derfor skal jeg ha de av. Skal kjøpe en annen type, da denne har jeg hatt på 2 biler og måtte skiftes ut. Kan ikke huske det var så vanskelig å få av på den andre bilen. Da var det bare skruen så presset jeg litt så kom det. Her sitte det bom, men kan vri det helt rundt, begge veier uten det stoppet.
 7. Har problem med å få av frihjulsnavet på serie 3 83 mod. En skrue på siden er tatt bort og jeg mener det bare er å presse det ut. På en annen serie 3 jeg hadde før var det bare en stor o ring som holdt igjen. Her sitter det bom fast for å få av, kan turne det rundt begge veier. Noen som har en idet, før jeg tar vinkelsliperen.
 8. usli

  Owerdrive serie 3

  Oy det var det. Får se hva jeg finner ut.
 9. usli

  Owerdrive serie 3

  Fant påfylleren, men vanskelig å se merke . Hvor mye rommer owerdriven?
 10. usli

  Owerdrive serie 3

  Takk for raskt svar.
 11. Hvordan er mulighetene til å skifte hartopp med canvas? Hva sier tilsynet.
 12. Har en 83 mod 21/4 diesel m owerdrive. Får den olje fra gearkassen til smørning? Finner ikke noe påfylling.
 13. Takker for hjelpen Land rover for alle penga. Mye ledninger, men ser ikke helt den boksen som jeg har. Er nok noe annerledes på ex mill. det er vell 24 volt. Får prøve å nøste opp i ledningene.
 14. Da har jeg hatt kontakt med han
 15. Fant denne på e-bay. Trenger info om koblingen av dette. http://www.ebay.com/itm/148876-Land-Rover-Series-2-3-Dash-Bored-instrument-Voltage-Stabilizer-Regulator-/370910670513?hash=item565bffaeb1:g:dDcAAMXQ-BZQ9QZn Ok Gaute. Takker for opplysningen. Da får jeg prøve meg frem.
×
×
 • Create New...