Gå til innhold

willywonka

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av willywonka

  1. Enig i det. Og det er grunnen til at jeg er usikker. Det kan skje mye mellom en finnannonse og ferdig salg. Bilen jeg ser på fremstår veldig flott. Ser ikke rust. Jevnlig rustbehandlet under. Litt oljesvettinger øvre del av motor, men ingen dråper under. Helt strøken innvendig. Spørsmålet er hvor mye man skal bekymre seg for KM stand. Som skrevet her ligger det en varebil ute for 321 med svært lav km. Litt mer usikker på vedlikeholdet på den. Og komplisert salgsprosess med mye utleggsforretninger. Jevnlig bruk og mye kjærlighet er vel ofte en bedre oppskrift enn lite bruk over år. Det ser ut som om jeg kan lande den aktuelle for 300. Burde da kanskje være en ok pris.
  2. Hvite skilt Ingen dråpemerker i garasjen hvor den har stått hele vinteren... men selvsagt svettinger
  3. Hei, jeg ser på en 2008 110 i fin stand. Eber og webasto, i tillegg til takgrind. Gått 22Xkkm. Tett (!) og marginalt med rust. markedet er jo ikke så stort så jeg skulle gjerne hatt tips på prisleie. Alle kvalifiserte meninger mottas med takk. Mvh v
  4. Det var generøst! Når kunne det passet med en rask titt?
  5. Takk for knallbra tips! Typisk nok er jeg på reise tors-søn denne uken....
  6. Ok. Nyttig info! Bilen står på Skreia.
  7. Takk for svar! Bilen har absolutt alle sørviser, er gått under 140kkm. Bilen har hatt tre antrustbehandlinger. Og er 2006 modell. En eier frem til 2018. Synes det er veldig rart om det betyr at bilen ikke er vedlikeholdt. Om det fantes noen på vestsiden av mjøsa her som kunne tatt en skikkelig titt hadde det vært gull... mot betaling selvsagt. I verkstedtilbudet er det 10 timer jobb + deler (5800 i deler, med både stikkakslinger og alt)
  8. Hei, Jeg har lyst på Defender. Vet ikke hvorfor, men det er en gammel drøm. Har hatt RR Sport og Disco 3 for noen år tilbake. Jeg bor i Tromsø. Men det er jo aldri biler til salgs her.... Er det noen som har en fin bil 2000-2006 som kunne tenkt seg å latt meg ta en kikk og en rask prøvetur? Så, neste spm: Jeg har en bil jeg tenker på å kjøpe. Det er en 006, og den har fått følgende påpakninger på sørvis, og den er kjørt 3.000km (kun etter vei) etter sørvis: Burde jeg få panikk? mvh Vilhelm
  9. Tenker litt på denne: https://www.finn.no/126813140 Diiiiiger. Men kul. Lite historikk desverre. Noen som kjenner den?
  10. 130 med dobbelkabin og plan hadde vært litt sjeft. Den må kunne brukes til å kjøre til Langtvekkistan på ett eller annet tidspunkt. Men gjerne også på fotballturnering
  11. Hei alle, Jeg har eid disco 3 og RR sport for en del år tilbake. Kjører elektrisk nå, men har tenkt en del på å kjøpe en Defender som skla rigges som turbil. Jeg har et langt perspektiv på eierskapet, og har ikke noe imot om jeg står å skrur litt/modifiserer/pusser opp i garasjen. Men egentlig minst mulig på motoren. Det finnes mange ulike modeller ser jeg. Hva bør man gå for? Er det noen motorer/årsmodeller som skiller seg ut ift til driftssikkerhet/kvalitet? Har bikkje og tre unger så jeg må nok ha en lang en tipper jeg. Alle råd og erfaringer mottas med takk!
  12. Hva skulle man gjort uten dette forumet.... Takk, det funker knall!
  13. Takk for gode råd alle sammen. Kom til en løsning i går ettermiddag der de byttet tanken gratis, om jeg betalte 800 for tanken. Greit nok. Nå er det i alle fall i orden, og jeg slapp å vente på en tank fra famous four.
  14. Hei! En passasjer trykte på knappen for åpning av takluken i vinterkulden. Hørte den var frosen, og trykte på lukking. Plutselig en uke senere oppdaget jeg at takluken er en halv cm lavere enn taket, og ikke tett. Prøvde å lukke, men det var helt dødt. Er det noen av dere eminente land rover folk som vet hva som må gjøres? Kan den lukkes manuelt? Er det sannsynlig at motoren har røket?
  15. De har gitt meg tilbakemelding om at konstruksjonen er så dårlig at lekkasjer av og til oppstår på disse når de har hatt ute skruen. Men det er ikke deres ansvar, selv om det har skjedd når bilen har stått på deres verksted. Jeg trodde bilen var under deres ansvar når man leverte den fra seg. Mulig jeg tar feil der, det betyr i så fall at det er et risikoprosjekt å leverer bilen fra seg. Selv til et verksted. Land Rover er fantastiske biler. Synd at jeg blir skuffet hver eneste gang jeg har hatt de to som har vært i mitt eie innom forhandleren.
  16. De er nok de siste og eneste. Jeg viste jo ikke om skruen engang.....
  17. Vondt for å tru er en skrivemåte. Synes du det er rart at det plager meg at jeg kommer hjem med bilen etter service til 25 laken fra merkeforhandler, og har fått lekasje på lufteskruen til ekspansjonstanken? Synes du ikke det er relevant hvem som har ødelagt denne, all den tid de skal ha 3600 for å bytte tanke som eneste løsning på problemet. Men: gjenge opp er et bra tips! Takk! Den skruen jeg bestilte etter tips i denne tråden er for stor, så da burde det være mulig å få noen til å gjenge opp tanken slik at skruen passer. Noen tips på hvem som kan gjøre dette i Tromsø?
  18. Testet nå. Ny skru passer ikke. Men merker at skruen har vært skrudd så hardt til at den går rundt. Ser også i verkstedhåndboken at man løsner denne skruen når en bytter kjølevæske. Det gjør de vel på 144kkm service kanskje? Jeg har en 06 som var gått 124 kkm når den var på service. Har virkelig vondt for å tro at det blir en lekkasje i denne skruen av seg selv.
  19. Er det virkelig den lille sorte plastskruen oppå tanken?
  20. Fantastisk Fogga! Tenk at Bilinord sier dette ikke er å få tak i. Takk!
  21. iflg merkeforhandler finnes ikke skruen å få kjøpt...... Men gjengeteip er jo et bra tips vil jeg tro. Kanskje jeg må manne meg opp i romjula.....
  22. Hei, Hentet min RRS fra service med bytte av reg reim osv. Oppdaget at støtfangern var fuktig i underkant på venstresiden forran når jeg kom hjem. Kjørte med det en god stund, tenkte de hadde griset. Så kom det varsel om lavt kjølevann. Har hatt bilen inne på verkstedet for å finne ut hvor lekkasjen var. De sier det er en lekkasje i en skru på ekspansjonstanken, koster 3600 å bytte tanken. Passe sprøtt. Jeg har aldri skrudd på bilen. Men de hevder hardnakket at dette er ikke noe de kan ha skadet når de byttet regreim eller andre servicedeler. Høres utrolig ut for meg. Men jeg er ingen ekspert, derfor spør jeg her. Er det usannsynlig at de har skadet ekspansjonstanken på servicen?
×
×
  • Opprett ny...