Gå til innhold

44sw

LRF Society
  • Innlegg

    1 041
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

822 profilvisninger

44sw sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Dæven ble det Yank uten v8 ..........Da burde det ihvertfall vært cummins
  2. 44sw

    D3 forbruk

    Er det derfor jeg har byttet ledningsnett under på 6 biler og byttet uttalige høydesensorkontakter på D3.Og endel ledninger til håndbrekk etc. :lol: :lol: :lol: :lol:
  3. Skal du finne noen som har r12 idag så må du nok til noen som bygger om handikapp biler eller lastebil. Ellers iogmed du er i oslo kan du høre med torleif aas(trur det heter d) som bare driver med ac om pris på ombygging.7-8 lapper høres normalt ut.Er vel stort sett kompressor og tørker som må skiftes
  4. Har vært borti at steder med sterke radiosignaler er kraftige magnetfelt kan forårsake denslags, som å parker under høyspentkabler osv.Har da noen ggr hjulpet og ta alufolie rundt mottager og styreenhet for å skjerme uniten bedre fra forstyrrelser.Dette gjaldt dog mer p38.Men kan hende det kan hjelpe, pass dog på at du ikke kortslutter mot +. D2 har hatt litt problem med startsperre hvis man vrir om tenningen for fort.
  5. Jeg har hatt begge deler og har beholdt en med automat, selvfølgelig delvis fordi kjerringa synes den harry g4 fargen og stylinga er kul, men også fordi den har automat som jeg synes gir vesentlig mer komfort pga at du slipper gire selv og ikke minst at den har lavere turtall i høyere hastigheter.Og automaten kompanserer for mangel av lavgir i enkelte situasjoner. Og ja det er konebilen, far har avansert fra Defender til Cummins Dodge
  6. Nå solgte jeg til litt kompispris, og bilen var veldig bra.At noen vil ha 3 dørs askjønner jeg godt, men mente mer på generelt grunnlag. Er bare og sette prisen der du føler og ev senke den hvis intressen uteblir.Alt blir solgt hvis pris stemmer. Klart jeg kunne fått mer for min, men syntes det var greit allikevel(god fortjeneste).
  7. Open air er vel litt mindre verdt enn en 5 dørs synes jeg, da den er litt mindre praktisk med bare 3 dører. Solgte selv en 2000 5 dørs med webasto og skinn for 90000 for ca1år siden den var gått 112000km da.Kunne sikkert fått mer men hadde fått den billig selv, så ville bare ha rask handel.
  8. 44sw

    Forslag til ny motor

    Ikke glem at de trenger oppgradering av frostpluggene når de trimmes. Blåste ut den bakre frostpluggen på min idag , trudde ikke jeg trengte oppgradering av frostplugga enda, men det trengte jeg visst, så da ble det rundt 18 liter kjølevann på riksvei 23
  9. Har Goodyear MTR på Freelanderen til kjerringa, men hvis jeg skulle hatt et veidekk så hadde jeg valgt Maxxis, billig dekk med veldig bra kvalitet.
  10. Ja på din gamle 2001 sitter det der, men på 2005 sitter det foran h bakhjul innafor innerskjermen da..... Måkke læra far din og p... gutt.
  11. På 2005 sitter det vel foran h bakhjul inni skjermen, hender det sitter no jævlig fast.
  12. Du får og tak i ird og visco kobling brukt fra Gedsted auto-ophug i danmark for 10-11000 for begge deler ferdig levert i Norge. De har trailer som leverer 2ggr i uka.Enkelt og greit.
  13. De er tilsalgs for 2500 hvis noen gir litt gass.....mener de er rundt 6mm
  14. Stort sett alle originale dieselmotorer går litt magert og har ikke noe problem med litt mer diesel uten og heve turbotrykk eller bedre IC. Methanol, propan og lystgass hjelper motoren og forbrenne mer diesel effektivt, raskere forbrenning etc uten at man trenger mer turbotrykk av den grunn. Vann/methanol innsprut er mye brukt til traktorpulling hvor de kjører med opptil 11bars turbotrykk uten noen intercooler, vannet kjøler lufta og hever trykket i sylinder som gir mer dreiemoment, mens methanolen bidrar med raskere forbrenning som gjør det mulig og mate enda mer diesel og dette gir hestene.Man kan og bruke vann/isopropanol(spylevæske) men dette er ikke like effekgivende som med methanol.
  15. Det vil nok hjelpe, men du får jo veldig mye volum som fører til mer "lag" eller tregere trykkoppbygning om du vil.Så vinninga kan nok gå opp i spinninga som det heter. Ville da heller vurdert en mer effektiv intercooler. Eller beholdt den du har og heller kjøpt vann/methanol(el bare vann) innsprut, ev propan eller lystgass anlegg. Og mat på mer diesel.
×
×
  • Opprett ny...