Jump to content
LRforum

Albert F

LRF Society
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Albert F

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Våler i Østfold
 • Interests
  Landrover 110 Td5, Seiling, Hund, Friluftsliv

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Våler i Østfold

Recent Profile Visitors

491 profile views
 1. Albert F

  Bakdør

  Jeg vil sterkt anbefale å bytte til pumadør. Den passer på 2000 mod og det er bare å flytte over dørlås etc. De gamle dørene er et konstruksjonsmessig makkverk. Pumadørene er normal moderne stålkonstruksjon og er (lett) galvaniserte. De har også bedre reservehjulsbrakett og styrke for å bære tunge hjul.
 2. Når starter det? (Viktig i forhold til rushtrafikken)
 3. Det blir pinsetreff på Wolfroad Rena 6 - 10 juni 2019. Jeg går ut fra at arrangementet er som tidligere med full pensjon både i leiren og ute i løypa. Det arrangeres av 4x4norway, se hjemmesiden deres og Fjasboka. http://4x4norway.no/treff Dette er jo samme helg som Glaskogen, så da blir valget bading eller "bading".
 4. Dekk Sjekk i Askim tar inn endel SUV dekk fra USA og Canada. (alternative til det vanlige utvalget) Jeg har funnet bra Continental vinterdekk til Defenderen der.
 5. Jope Det er samme ratt som jeg bestilte fra Nakantenenga. De sendte med to boss slik at man kunne velge det som passet med splines, og så bare sende det andre tilbake. Kjempefornøyd med rattet og servicen.
 6. Jeg synes å huske at jeg ga 2700kr, hvilket var tilbudspris.
 7. Jeg kjøpte motor til min Warn 9000 hos BGNor til en OK pris.
 8. Jeg planlegger å dra opp torsdag for å slippe stress med kø etc...... Er det flere som kommer torsdag?
 9. Jeg er interessert i den. Jeg kan hente i Bærum.
 10. Glaskogen og forumtreffet ligger 4 dager fra hverandre, så noen må velge mellom disse. Jeg prioriterer formtreffet. Vi sees.
 11. Feil på dysene kan virke slik at de ikke finfordeler dieselen. Dvs at strålen går konsentrert ned på stempelet og brenner hull. Relativt dyr jobb å skifte stemplene i tillegg til dysene.
 12. JokerS30: Du har mange gode poenger der som jeg kan si meg enig i. Selv foretrekker jeg å grille min egen biff over felles grill slik vi har gjort i Landroverklubben siden tidenes morgen. Vi må bare passe på at vi ikke kjøper så dyre Mud dekk at vi ikke har råd å bruke dem.
 13. Jeg håper virkelig omreguleringsplanen for Wolfroad går igjennom denne gangen. Når man ser på Frode's bilder fra treffet kan man spørre seg: Hvem kan matche Wolfroad?? Det var forholdsvis få Landrovere denne gang, men det er jo hyggelig å treffe andre likesinnede både i campen og i løypa, selvom de har feil bilmerke. Har Landroverklubben blitt en asfaltklubb? Denne gangen var det få eller ingen "værstingbiler" med. Jeg tror Roger har ryddet litt opp i deltagerlisten. Jeeeep-gjengen hadde denne gang den fineste campen med telt, vogner, samboere, barn, svigermødre?, bål og det som hører med. God gammel Wolfroad stemning der. De hadde skjønt det. Serveringen fungerte prikfritt. Varme måltider tre ganger om dagen, også ute i løypa. Jeg talte 5 forskjellige middagsretter på lørdagskvelden. Denne gangen hadde jeg tenkt å bare kjøre snille løyper, men mine "dårlige LR kamerater" fristet meg så det ble hele spekteret med stein, brattheng, helling, myr og vann denne gangen også. Med andre ord: helt topp kjøring. Ingen skader på bilen bortsett fra noen riper i taket! da takstativet hang seg fast i et skjevt tre. Nå blir det asfalt og kaffelatte for meg frem til våren.........
 14. Sist jeg sjekket kunne Strømmen bil skaffe både brukt og overhalt p10 topper. Sjekket ikke p15. Turner sendte express fra England på 4 dager.
 15. Det ser ut til å bli bra forhold på Høsttrefet på Rena. Påmeldingsskjema ligger på 4x4norway.no for dem som ikke bruker fjæsboka. LandRoverne klumper seg vel sammen i hjørnet av campen som tidligere.
×
×
 • Create New...