Jump to content
LRforum

oleR

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About oleR

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  London

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oppland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for gode og hjelpsomme svar! @Sventar kontakt
 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=147947765 Tidligere eiere her?
 3. Prøvde noen dette, samt vet dere hvem som har bakvegger til salgs? Ser på å importere enten en 110 DCPU eller en 90 Soft Top, begge som varebil klasse 2.
 4. Takk. Bilen er relativt langt unna, så har ikke fått tatt den i nærmere øyensyn. Har forstått at luftfjæringen er relativt problematisk, men hva burde jeg ta som et hint på at det kan være noe galt? Hvis den ikke fungerer i alle modus, er det selvfølgelig noe galt - men er det noe annet jeg burde være på vakt mot? Lyder o.l. Har hørt at noen fungerer "sporadisk" og av og til slipper seg ned når de er parkert o.l. ? Hvordan burde luftfjæring behandles? Er svært interessant med et bytte, men liker også Disco'n som brukes nå, siden mindre kan gå galt der (teoretisk sett)
 5. Hjertelig takk for svaret. Husker at jeg fant en liste en gang over ting som burde sjekkes når man kjøpte RR - på engelsk. Har noen vært borti det samme? Finner den ikke igjen.
 6. Hei, Vet at spørsmålet har blitt stilt mange ganger: men hva skal man se etter? Har sett på alle trådene, og rustproblemer regner jeg med at det ikke er bortsett fra ved bakluken? Hva annet kan være interessant å sjekke opp for en 2001 modell? Denne er jo relativt ny, så det burde vel være rettet opp en del fra 90-tallet? Har gått ca. 80 000. I tillegg, har noen en formening om hvor mye man kan få for en 99 Discovery varebil, ca. 95000 km? Har sett en del på bruktmarkeder, men ligger ingen i tilsvarende årsmodell som vare. På forhånd takk
 7. Takk for all info og velkomsthilsen :-) Man må med andre ord bare holde øynene åpne og følge godt med, så vidt jeg har forstått. Har forresten RR like dårlig svingradius som Discovery? Er veldig fornøyd med Discoveryen og det eneste ankepunktet er vel egentlig svingradiusen. Likevel er en RR veldig tiltrekkende ;-) Regner med at man ikke kan omregistrere fra personbil til varebil ?
 8. Har for tiden en Discovery 99 modell, men vurderer å bytte til en Range Rover 2,5 DSE eller nyere Discovery. Det jeg lurer på er om det finnes varebilmodeller av denne i bruktmarkedet i det hele tatt? Har lett en del, men finner ingen på finn.no, AutoDB.no o.l. Fått med meg at det kom nye regler fra april 2001, men benyttet ingen seg av sjansen til å få en RR varebil før dette? I tillegg, hvem har produsert dieselmotoren for denne RR-modellen? BMW? I tillegg, kommer den nye Discoveryen i 2004 eller 2005? Med tanke på at bruktbilprisene faller på D2 er jo dette relativt interessant(er også derfor jeg tenker på å kvitte meg med Discoveryen før det kommer ny modell).
×
×
 • Create New...