Gå til innhold

alexlandr

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://temperato.no
  • Skype
    temperato

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

alexlandr sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Solgt, men jeg sitter igjen med adaptersett til Thule square bar som passer D3 hvis noen er interesserte...
  2. Skiguard 850. Lavtbyggende. kr 4500. Passer perfekt til disco. Oslo/Akershus. Send PM.
  3. Da er bilen lagt ut for salg på finn: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=47397234&editAd=true
  4. Veldig godt spørsmål:) Har faktisk ikke rukket å tenke så langt. Har vært inne og sett på finn, og der ligger lignende biler mellom 300K og 350K. Hvis du vil og kan fikse på de småtingene jeg nevner selv, så kan jo det et pluss for begg. Kom gjerne for å se på bile, samt kom med bud. Alexander
  5. Discovery 3 2,7 TDV6 HSE PP til salgs. Fantastisk bil som kommer til å bli savnet. Bilen kjøpte vi av et annet forummedlem for 3 år siden. Om bilen: Discovery 3 2,7 TDV6 HSE PP 2007-modell registrert 18.12.2006 145 000 km Sort med fabrikk-sotete vinduer. Bi-xenon med sving i svinger og egne "hjørnelys" som tenner ved brå svinger og når blinklyset er på. ekstra fjernlys Sort skinn innvendig 7-seter Navi, 4x4-info. DEFA motorvarmer og batterilader -> aldri plunder med strøm eller starting. Montert Webasto ur som ligger i motorrom. Her er det også AUTO GSM som jeg ikke har benyttet Har differensialsperre bak i tillegg til standard sentraldifferensialsperre Stor stereo (13 høttalere + sub) Piggdekk på 18 tommer alufelg. Sommerdekk på 19 tommer originale alufelg. Hvite sideblinkere. Ekstraordinær service: Sist understellbehandlet hos Funderud for 1,5 år siden. Han glemte å kalle inn bilen i høst, og da glemte jeg det også. byttet hjullager venstre foran Byttet brennkammer på webasto - aldri problemer med denne Byttet alle 8 bærebuer med foringer Flushet girkasse og byttet filter, i den rekkefølgen. Forbruk av 15 L olje. Byttet turborør som går bak motor over girkasse. Satt bom fast og hele karosseriet måtte av Byttet parkeringsbremser, skiver og klosser bak, samt kalliper høyre bak. Utenom webasto og hjullager så er dette utført på autorisert LR-verksted (Brandt og FirstCars) Merknader: Har dårlig kontakt med parkeringssensor venstre bak. Denne ble byttet i fjor, så det kan være kablene i fangeren som har skylden. Planen er å ordne dette før et salg Dårlig kontakt i ledning eller kontakt i forbindelse med sikkerhetsselen på førersiden, noe som tidvis gir feilmelding på instrumentpanelet. Dette har blitt diagnostisert til følgende: http://www.disco3.it/gallery/albums/userpics/22465/LTB00321_-_Technical_Bulletin_-_Restraints_Control_Module_Diagnostic_Trouble_Codes.pdf Send PM for å få oppgitt kontaktinfo. Bilen vises i Oslo/Akerhus.
  6. alexlandr

    LR D3 1

    Discovery 3 2,7 TDV6 HSE PP
  7. alexlandr

    LR D3 2

    Discovery 3 2,7 TDV6 HSE PP
  8. alexlandr

    LR D3 3

    Discovery 3 2,7 TDV6 HSE PP
  9. Fikk akkurat byttet dette røret ved FirstCars. Hadde samme blåselyd ved pådrag som beskrevet over. Kanskje greit å bytte selv om boltene løsner. 3 timers jobb. Men ligger du der under bilen med knekte bolter og halvgjort jobb er det ikke sikkert du kommer til verkstedet for egen maskin. Knekker boltene må karosseriet av for å komme til. Høres verre ut enn det er. Estimert til 5 timer.
  10. Skal vel godt gjøres å få full flush med 15 liter olje og filterbytte for 6000K? Flush uten filterbytte og 8-9 liter er nok mulig til den prisen. Hvis du kommer drassende med filter og panne til verkstedet kan kanskje noen lapper spares...
  11. Må få sjekket oljetemperaturmåleren. Må oljen tappes for bytte? Hadde tenkt å kjøre 6 mnd til... Noen som kan hjelpe med kjapp diagnose av oljetemperaturmåleren i Stor-Oslo?
  12. Hør med FirstCars Hønefoss. De ordner også med ekstrabil og tar ca 850/time. Skrur for det meste LR.
  13. Hiver meg på her da jeg har et lignende problem hvor nålen vandrer opp og ned i hytt og pine. Noen ganger stiger ikke nålen mens bilen varmes og noen ganger gjør den det. Når nålen indikerer at motor er varm, tar den gjerne en tur ned i null hvor den kan bli en stund før den vandrer opp igjen, før den kanskje tar turen ned igjen. Hadde bilen på Brandt og de sa det var kjølevannsføleren som var gått. Den var ikke på lager og kostet SEK1250, så jeg bestilte den for noen hundrelapper fra øya, men det hjalp ikke. Hva skal jeg sjekke og/eller bytte? PS: motoren får litt rar tomgang når nålen går i null
  14. Mange sier det ikke er nødvendig med filterbytte, jeg valgte filterbytte noe som visstnok reduserer oljeforbruket, men som øker tidsbruk. Betaler man for arbeidet går det kanskje ut på ett. Jeg valgte å få filter byttet så jeg i tilfelle fortsatt problemer ville slippe å lure på om jeg også skulle ha byttet det. Hva med Dr. Tranny?
  15. Nå er er filter byttet og kasse flushet med forbruk av sikkert 15L olje. Etter 200km kjøring har jeg ikke kjent antydning til risting. Flushing ble utført hos FirstCars i Hønefoss. Dette er de mest kunnskapsrike på Land Rover jeg har vært borti så langt.
×
×
  • Opprett ny...