Gå til innhold

gladgutt

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gladgutt sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Tusen takk For både tips og bilder! Det er fint med 3 punkt sele i midten.
  2. gladgutt

    bakseter

    Jeg ønsker/trenger baksete til en 2003 110. Jeg ønsker å bytte ut de originale med en seterad med høy rygg. Vil gjerne ha noen gode forslag på billige løsninger. Jeg tar gjerne noen tips på forsete også.
  3. Dette var kanskje den beste beskrivelsen jeg har hørt om hvorfor vi elsker bilene våre. Spennende tanker også om neste generasjon.
  4. Da jeg var hos BT i høst og fikk satt inn ekstra seter så sa de at jeg kunne ta dem ut igjen etter godkjenningen. Men jeg kunne ikke ha flere seter enn vongkortet tilsa.
  5. Har du fått tak i bøylene? Tror jeg har et par liggende... Sjekker lørdag hvis du vil.
  6. Var hos Biltilsynet i Oslo i dag og fikk godkjent bilen med ni seter! Veldig hyggelig inspektør som likte Defendere. Lot meg til og med beholde gitteret.
  7. Det funket som godt. Ut med sikringene og alt fungerte igjen. Håper det holder noen uker og så er jeg sikkert tilbake for tips om bytting av reléet. Tusen takk
  8. I går kveld da jeg parkerte bilen ville ikke lysene slukke. Jeg hadde skrudd over lyshendelen for å få lys i instrumentene. Uansett hvilken posisjon jeg setter bryteren er det kjørelys/nærlys tent. Instrumentlysene tenner og slukker etter hvor hendelen står. Dette er en TD5 2004. Noen ideer om hvor jeg bør feilsøke? Tusen takk!
  9. gladgutt

    Ratt

    Jeg ønsker meg et nytt ratt og kanskje et hakk mindre. Hva er tanker om dette og er det noen regler man må ta hensyn til? 110 TD5 fra 2004
  10. Og så er det enkelt å se bilen på en større parkeringsplass med mange biler!
  11. På vei hjem i min nye Defender! Solgte 90 min for to år siden(antagelig min største tabbe) og kjørt lexus siden, savnet defenderen omtrent dagelig! Nå er det endelig en ordentlig bil på plass igjen. Fantastisk å følelse!!
  12. Jeg fikk omreg en 90 fra varebil til personbil for ca fem år siden. Han som godkjente bil sa at strengt tatt det ikke var ikke krav til seler bak. Dette fordi setene var sidestilt. Noen som har erfaring el kjenner til hvordan praksis er?
  13. Blir dette godkjent av biltilsynet? Da fungerer jo det å ha barnesete bak
  14. En kolega av meg fikk omreg sin bil for noen uker siden etter div problemer. Vedkommende satt der og insisterte på at kontrolløren skulle gå gjennom listene over typegodkjente biler. Og da fant han bilen og hadde ikke noe annet valg enn å signere... Lykke til videre!
  15. Omreg min i august i Oslo. Da tittet de inn og spurte om det var org seter og da jeg sa ja var alt ok. Han som tok inspeksjonen kjente godt til LR så det var en enkelt. De skrev inn at setene motert etter org så jeg ikke senere skulle ha problemer med at setene sto sidelengs. Han mente også at jeg ikke trengte sikkerhetsbelter, men det var greit å ha. Kontakt meg hvis jeg kan hjelpe med info fra vognkort osv... LYKKE TIL
×
×
  • Opprett ny...