Jump to content
LRforum

OJG

LRF Society
 • Content Count

  2,986
 • Joined

 • Last visited

About OJG

 • Rank
  OJG

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Innlandet

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kirkenær- Hedmark

Recent Profile Visitors

2,103 profile views
 1. Fikk tatt litt bilder i helga. Den ene girkassa er komplett og har serienr. 607125R skal være S2a kasse. Fordelingskassa ligger løs til denne. Den andre girkassa er mere i deler, men fordelingskassa og håndbrems er komplett. Tror dette er 1 1/2 girkasse, dvs. en komplett og en i deler, men trolig komplett denne også er en eske med girdeler, drev etc. se bilder. Tror du denne kan brukes?
 2. Snublet over denne videosnutten på FB: https://www.facebook.com/432504566781422/posts/3673707262661120/?vh=e Ble faktisk litt glad nå!
 3. Jeg skal ha i alle fall en S2 -S2a kasse liggende, mulig med ei ekstra kasse til i deler. Kan sende litt info på PM i kveld, er opptatt ellers i dag. Kan fikse bilder i løpet av uka ( har den på fjern lager en plass). Mulig vi kan få til en byttehandel med det vi har pratet på før..
 4. Har et nytt og ubrukt til høyre side liggende, se bilde ( lys gjenskinn gjør at det ser ut som ei ripe på bildet, er ikke det). Hvilken årsmodell er RR’n din?
 5. Har 3 stk. 255/60-18 liggende fortsatt, hvis dette kan være av interesse: http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/98745-diverse-dekk-25550-19-og-25560-18/&tab=comments#comment-1023516
 6. Fikk tak i et brukt K&N plenum chamber rimelig på Finn. Case closed. Ble bra, men må skaffe en overgang fra 4’’ stuss til 2,5 -
 7. Har et lite ønske jeg håper du kan fikse? Kunne du legge ut i tråden hva som står på gassdempere til bakluka? Eller sende meg en PM? Har ikke fått tak rett dempere til det taket jeg har selv.
 8. Brukte noe grafitt fett for å få mer spenst på bladfjærer til S3 109 jeg hadde for svært lenge siden. Endte opp med parabolfjærer men det er en annen skål. Würth har denne sprayen som jeg tror kan være til hjelp: https://nettbutikk.wuerth.no/kjemi-2/smoring/sprayfett-svart#
 9. Ta kontakt med importør for bekreftelse på at den ninety du har er lik Defender 90 (som har typegodkjenning for 7 seter). Min var en 1988 modell ninety V8.
 10. Bygget om min 90 for 13-14 år siden fra 4 seter personbil (var levert som personbil fra den var ny) til 7 seter. Mener å huske den gang jeg tok kontakt med importøren ( Land Rover Norge) og fikk en bekreftelse på at min bil med regnr XX XXXXX og chassienr XX... var levert som 7-seter fra fabrikk med side vendte seter bak. Jeg hadde benker bak og disse ble kontrollmålt ( kravet er 40 cm seteplass pr. Passasjer). Benkene bak var 80 cm brede, heldigvis.. Tror et importør dokument vil gjøre jobben lettere, men typegodkjenning skal Trafikkstasjonene ha tilgang til. Det kontrolløren kan henge seg opp i er sidevendte seter/benker bak. Lykke til!
 11. Planen er å bruke 3.9 Efi filterboks her. Frode hadde du noen mål på boksen opp på efi’n? Noen som vet om det finnes noen metall boks som hyllevare noen plass kan nyttes som rå materiale(jobb: frese 2 hull + sveise på en stuss for slange til luftfilteret)?
 12. Ca. 7,5 cm ( 3’’ ) før luftfilter treffer oppi panseret . Ser endel bilfabrikanter har hatt løsninger gjennom tidene på sine bensinmotorer som jeg er på utkikk etter. Trenger forslag på modeller som har noe slikt som den på bilde ( for delesøk på nett/ bilopphuggeri). Åpningen under luftinntaket må være 5-1/8’’ eller 130mm. Eller mulighet for å dreie opp åpningen på eksisterende løsning ( fra - 1 port/ 2 port) til 4-port. Se bilde for eksempel ( tror dette var på en Suzuki Jimmy): Noen som har forslag på mulige løsninger?
 13. Fikk renset 4 klappstoler til Defender 90’n. Kona hadde tepperenser på lån i dag og da var det å nytte muligheten..
 14. Gjelder Defender 90 med V8: Trenger forslag på løsning på luftfilter/plenum chamber på toppen av EFI forgasser, diameter 130mm ( vanlig 4-port: 5-1/8’’) Har i dag «åpent luftfilter» type 14’’ US, men planen er å benytte snorkel ( ikke bare til pynt som idag) og original luftfilter ( 3.9 Efi). EFi forgasser har nå 1’’ spacer og klaringen til panser er 10-15 cm ish. Trenger forslag på enten lukket filter eller en plenumsløsning (carburator hat), tror endel US V8 har en slik løsning på eldre motorer, men er lite kjent med hva som finnes og hva en skal søke etter.. Slik ser motorrommet med Fitech EFI ut:
×
×
 • Create New...