Gå til innhold

Frikk

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

786 profilvisninger

Frikk sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. I følge PKK må jeg skifte foringer i færene foran. Få alle foringene ut er lett match. Får foringene inn i fjærene er også lett match. Men hvordan få inn foringen som sitter i ramma ved bakre fjærfeste. Nå har jeg most to foringer uten å få dem helt inn. Neste gang jeg nå prøver vil jeg helst være sikker på at jeg får det til !! Foringene er orginale. Jeg har vasket/slipt/smurt før jeg har prøvd å slå dem inn. Gode tips mottas med takk.
  2. Du vil ikke kjøpe min da ? 1977 bensin. I utgangspunktet ex-mil, men ikke mye militært igjen bortsett fra noe grønnfarge som kommer tilsyne under litt flass i orange bengalakk. Legger ikke ut på finn da jeg ikke orker alle som vil ha en "kul" bil uten å ane noe om hva Landrover er. Svetter litt smørvesker, men ellers tipp topp. Nettopp nytt eletronisk tenningsanlegg. Kom gjerne å ta en titt ! Tenker meg 30 lapper.
  3. Skulle på lørdag kjøre brudeferd i Oslo. Kortesjen skulle ankomme Disen gård i Oslo med brudepar på lasteplanet til orange pickup og korps masjerende foran. På vei til oppdraget fant bilen ut at Sandaker var så langt den ville gå. Falck måtte stå for returen til Majorstua. En god time for seint ankom privatsjåfør med kone selskapet midt i forretten. PINLIG ! Har i dag funnet ut at stiftene lukker, åpner og gir gnist. Spenningen fram til coilen fra tenning er ok, men jeg får ikke gnist på pluggene ! Coilen er ikke mange år gammel. Kabler og fordeler er også relativt nytt. (5/6 år). Stoppen var relativ momentant. Motoren døde og tuslet noen omganger feil vei, så var det slutt. Hva tenker eliten av norske Landrovereiere om dette ?
  4. Det med bobler kunne jo vært artig en stund ! Hvor mye sirkulasjon skal man se i radiatoren med åpen termostat ? Er det sånn at når det sirkulerer vil jeg ikke være i tvil ?
  5. Javel ? Kjører du systemet med oppvaskmiddel og så drenerer da?
  6. Okei ! Takk for tipsene. Jeg starter med å plukke ut radiator og vannpumpe.
  7. Har sjekket det Jermund og det er ikke mye liv i vannet i radiatoren. Det var det som fikk meg til å tenke pumpe.
  8. Huff ! Baserer meg ikke bare på tempmåler. Den begynner å gå urent og nærme seg koking etter ca 15 min kjøring. Det jeg synes er rart er at det oppstod plutselig. Har brukt bilen mye i hele vår og tempen har vært helt normal. Etter nye stifte, plugger, tenningsjustering og fiksa chokespjeld etter tips fra deg Gaute, har den vært en drøm å kjøre. Om kjølekanalene begynner å tette seg burde ikke det merkes gradvis ?
  9. Sliter med varmgang i 2 1/4 bensinmotor. Har sjekket termostat, den funker. Kan det da være noe annet enn sliten/gåen vannpumpe ? Har ingen symtomer annet enn temp. Motoren går rent, trekker godt, og det er ikke vann i olja.
  10. Falskluft er kanskje et spor. Jeg har nemlig en ganske rar vakumlyd fra forgasseren. Høres ut som luft kommer inn et sted det ikke skal. Chokespjeldet beveger seg normalt (ihvertfall de bevegelige delene som synes uten å demontere noe) Når jeg sliter med kaldstart er ikke choke noe hjelp i det hele tatt. Tvert i mot, den blir bare fort rå. Hva tenker du på med chokeproblem Gaute ?
  11. Jeg sliter med oppstart av kald motor. Den starter lett, men må varmes en del før den vil trekke noe som helst. Når den først blir varm er alt greit bortsett fra en litt ujevn tomgang. Den gir litt snekkefølelse på tomgang. Plugger og stifter er skiftet og justert. Ved kaldstart kommer det ikke noe røyk, men ved start av varm motor gufser det en del forurensning. Men det er vel kanskje normalt ? Er usikker på hva jeg skal angripe. Toppakning ? Forgasser ? Forslag ? Kom forøvrig lykkelig ut av PKK i dag !
  12. Min er bygårdsbil på Majorstua. Veeldig mange tror at jeg er vaktmestern !
  13. Om det tar lang tid før Andreas skal ut og kjøre, kan jeg svippe opp fra Majorstua til uka. Bare ring ! Tlf.: 92818523
  14. Jepp. Rullet ny ut av forretningen til Thronrud i Drammen våren 2001. Var på øyhopping i Hellas samme sommer. Et par år seinere på tur til Franske rivieraen. Savner bilen fortsatt.

    Hilsen

    Fredrik Berg

    fredribe@online.no

    tlf.:92818523

  15. Hei

    Var de du som kjøpte den ny?

    Gi meg en epostadresse så skal jeg sende litt dokumentasjon.

    Det har blitt en artig bil :-)

    Lars

×
×
  • Opprett ny...