Gå til innhold

G.ARNE

LRF Society
  • Innlegg

    1 204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av G.ARNE

  1. 2000model gått 450000. Har hatt bilen siden 2002
  2. Gir bort disse to skuffdelene. Har stått i mercedes Vito, men passer sikkert andre bilder. Eller er fine på verkstedet Må hentes på Melhus i trønderrike.
  3. Er det noen som har en radiatorslange til serie 1 liggende? Toppslangen på radiatoren.
  4. G.ARNE

    Kyosho radiobil

    Suverent, skal teste d ut!
  5. G.ARNE

    Kyosho radiobil

    Har en eldre kyosho radiobil som ikke helt fungerer som den skal. Hjulene svinger som de skal men den vil ikke kjøre frem eller tilbake.... av og til kjører den bakover når jeg holder inn fremover knappen på fjernkontrollen.... motoren fungerer når jeg setter strøm rett på den. Kan det være avbildet boks som er synderen? Noen som har noen ideer?
  6. På tide med ny gir olje. Noen som kjenner til utsalg av MTF 94 oljen i Trondheims området. Evnt noen som har tilstrekkelig mengde stående som kan kjøpes.
  7. Har en Wurth dsw 600 inverter tilovers. Selges for 1500,-pluss evnt frakt. Er også åpen for bud.
  8. Rydder låven fortiden. Kom over en kasse med diverse lys og brytere. Selger alt samlet til kr 750,- evnt bud vurderes. Frakt kommer i tillegg.
  9. Aluminiums kasser klargjort for lås selges. Kr 150,- pr stk. Høyde 20 cm, bredde 20 cm og lengde 30 cm. Passer fint til f.eks midtkonsollen i defender og serie bil.
  10. Noen i nærheten av Melhus Trøndelag som har en servoslange lik den på bilde til overs?
  11. En liten test på seriebilen
  12. Hjullager foran, abs sensor, dieselfilter pluss noe småtteri. 140 mm blåfilter til lightforce ekstralys Selges kr 400,- Finn annonse 255794471
  13. G.ARNE

    God jul

    God jul fra låven!!!
  14. Har byttet diesel trykksregulator. Litt forskjell på de to, der den jeg tok av (se bilde) hadde et hull, var det en påkoblingsmulighet på den nye. Bilen starter og går fint også med den nye tilkoblet. Td5 defender 2000modell
  15. Har muligens kjøpt et serie 1 tal i Bergen. Noen på forumet som skal fra Bergen til Trøndelag i nærmeste fremtid? Evt vet av noen som kjører strekningen med frakt firma?
  16. Tykke aluplater lik de originale. Passet bilen veldig bra med 1 bokstav og 5 tall.
×
×
  • Opprett ny...