Jump to content
LRforum

ovik

LRF Society
 • Content Count

  1,050
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ovik

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

1,061 profile views
 1. Har du sjekket tilhengerkontakten? På min D3 lagde feil i kontakten krøll med diverse enheter, blant annet gearkasse.
 2. Jeg endte opp med å kjøpe en 2010 dmax og en camper fra s-karosser. Den enkleste modellen. Veier vel 550 kg tom. Bladfjærene bøyde seg oppover, så luftfjærer og nye dempere ble montert. Det hjalp. Kjøreegenskaper, tja. Omtrent som en bobil. Men bakkeklaring er ok, og 4 hjulstrekk er kjekt å ha. Ekvipasjen fungerer utmerket. Ønsker meg fortsatt en 130, men Isuzu er ikke så værst.
 3. Jeg brukte disse på min D3. Selgse uten fotsett. Nypris ca 3000. Befinner seg i Trondheim. Kontakt SMS til 98233014. https://www.thule.com/nb-no/no/roof-rack/roof-rack-components-and-accessories/thule-slidebar-144-_-892000
 4. Det selges blyfritt loddetinn beregnet på lodding av vannrør.
 5. Jeg har kjøpt pickup (nei det ble ikke LR, men en Isuzu). Til den har jeg kjøpt en camper. Til min forskrekkelse passet den ikke mellom hjulbuene på planet. Dette oppdaget vi ved overlevering i Stockholm, og lynkjappe improvisasjoner ble nødvendig. Vi lånte en vinkelsliper og kuttet litt i hjulbuen, og klemte ut 3-4 cm på hver side, og vipps så passet den perfekt. Planen videre er å sveise inn litt metall i overgang mellom hjulbue og bunn. Så sal jeg ha en dørkplate i bunnen av planet for friksjon og beskyttelse mellom camper og stål. Vet noen av et verksted i Trondheim som kan ta en bitteliten sviesejobb. Jeg har sveiseapparat, en har ikke sveiset på fryktelig mange år, og tror kanskje det er like griet at noen andre gjør det? Jeg trenger ca en dørkplate, ca 150x150 cm til bunnen av platten i pickupen. Hvor i all verden selges slikt til oss amatører? Før i tiden hadde vi Smith i Smått.
 6. ovik

  Defender 130 ønskes

  Det er risiko for at det blir en pickup fra fjerne østen........
 7. ovik

  Defender 130 ønskes

  Leter fortsatt jeg.
 8. Inntil videre mangler jeg både 130 og camper. Den jeg sikta meg inn på ble solgt før jeg fikk sett på den.
 9. Ja, en ramme mellom platt og camper kan være en god løsning. Må bare ikke bli for høyt. Dette er jo en fin en. Disse bruker en ramme på platten.
 10. Jeg drømmer om en 130 med camper på platten. Jeg tror hytta på 130 er noe høyere enn hytta på disse japsepickupene som ofte brukes med sånt, og hyttehøyden er en av målene som er av betydning for valg av camper, men jeg har foreløpig ikke en slik bil, så jeg kan ikke gå ut og måle. Er det noen der som vet dette målet - altså fra platt til topp av hyttetaket - eller som kan gå ut i garasjen og måle?
 11. Hva er høyde fra lasteplan til topp av hytta? Det kan være et kritisk mål for valg av camper.
 12. Heisann, jeg vurderer en 130 som turbil. Da tenker jeg å sette en camper på platten. så lurer jeg på et par dimensjoner der bak. Jeg antar det er hjulkasser som stikker opp i platten, men hvor bredt er det mellom, og hvor høye er de. Dere som har slik bil vet vel det?
 13. Jeg har begynt å kjenne på trangen til å ha en Landrover igjen. Denne gangen er det en 130 som står på ønskelisten. Alle trenger jo en liten lastebil, og jeg "trenger" også en som kan brukes med en camper på platten til turbruk. Den behøver ikke være ny og flott, men den bør ikke være rustspist, og den bør være i OK bruksstand.
×
×
 • Create New...