Gå til innhold

Øystein Larsson

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Telemark

Øystein Larsson sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Jeg bruker ei utrangert dyse som innmaten er tatt ut av når jeg skal koble kompresjonsmåler på disse motorene. Sjekk også ventilklaringa som har en tendens til å bli trangere etter som disse motorene slites.(Perkins 3.144).Klaring 0,30MM på alle ventiler med kald motor. Mvh.Ø.L,
  2. Hva var skjedd med den første pumpa? Akselbrudd eller skjæring eller begge deler? Ø.L.
  3. Med andre ord; En firehjulstrekker som kun har drift på to hjul når det røyner på. Ø.L.
  4. Det motorelektriske ledningsnettet kan skaffes nytt som komplett del den dag i dag. Altså det som har med starting ,lading , osv. å gjøre. Når det gjelder lysnettet er det montert i Norge på traktorer importert av Eikmaskin. Lysbryteren kan skaffes, men resten må rekonsrtrueres bit for bit. Mvh.Ø.L.
  5. Ser ut for meg som et ettermontert blinklysrele. Målte du om det var spenning i sikringsholderen? Det skal stå konstant spenning på sikringsholderen da denne traktoren ikke er utstyrt med tenningsbryter,kun startbryter. Mvh.Ø.L.
  6. Det er også montert en liten sikringsboks på høyre side under batteridekselet på enkelte modeller. Mvh.Ø.L.
  7. Hvis lysbryteren er montert på ei kasse til høyre for instrumentpanelet så sitter det en sikringsboks innenfor luka i sida på kassa. Hvis bryteren sitter i instrumentpanelet så henger det en sikring på plussledningen til bryteren. Spenningen skal være hentet fra forbruksida på ampheremeteret. Ladespenningen er helt grei såfremt dette er det orginale likestrømsanlegget. Mvh.Ø.L.
  8. Jeg var ikke klar over at du var henfallen til selvplaging, Andreas! Heldigvis vet jeg om en effektiv motgift mot slike tendenser, nemlig en prøvetur. Mvh.Ø.L.
  9. At nåværende Defender forsvinner gir ingen grunn til bekymring.Det vil alltid finnes en erstatning. Mennesket har til alle tider fryktet forandring. Husk bare hvilket helvete de ble når noen påstod at jorda var rund. Verden går nok videre skal dere se. Ø.L.
  10. Det går helt greit å montere ei løftekran i trepunkt så lenge du monterer støttebein som står i forhold til kranas løftekraft. Krana vil selvsagt heller ikke tippe sideveis uten at traktoren også tipper samme vei da trekkstengene er forbundet med hverandre og alltid vil heve og senke seg paralellt. Ø.L
  11. Rustet hull fra innsida på grunn av vanndråper i bunnen av filteret? Ø.L.
  12. Kommer det vann ut av eksosrøret er det ikke så mye å lure på. Ø.L.
  13. Siden du har brukt startgass tipper jeg du har sprengt toppakningen. Gamle motorer med gamle sprø pakninger og startgass er en dårlig kombinasjon. Ø.L.
  14. Lengde 1970,bredde 1630,mellom hjulkasser 1090. Hjulkassene starter 450 fra frontvegg og slutter 1330 fra frontvegg. Ø.L.
  15. Ta en sjekk på AC-anlegget så du er sikker på at du har korrekt gassmengde og oljenivå. Tørkefilteret skal også byttes i henhold til serviceoversikt. Ø.L.
×
×
  • Opprett ny...