Jump to content
LRforum

Kvammen

LRF Society
 • Content Count

  2,153
 • Joined

 • Last visited

About Kvammen

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  dagkvamætgmail.com
 • ICQ
  29046444
 • Skype
  dag.kvammen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Land Rovere, forøvrig svært fotointeressert og har bra peil på data.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø, Norway

Recent Profile Visitors

1,366 profile views
 1. Sterk og god den toppen, jeg har laget denne av samme type plater som Arnpro bruker til sine mannskapsbrakker. Isolert og så sterk at du kan hoppe på taket om du har slike ønsker.
 2. Har loddebolter og loddetinn nok til en liten bedrift, så det er ikke det det står i. Hvis jeg finner ut at det likevel er ECU-en som er gåen og jeg får tak i en annen kan det godt være at jeg prøver å gjøre noe med den jeg har
 3. Hei, en liten fugl har hvisket meg i øret at du kanskje har en programmerbar ECU liggende. Stemmer det?

 4. Ikke bra. Kanskje jeg skulle låne meg en ECU og se om det ble endring i oppførselen da.
 5. Svarten, jeg glemte det! Må få igang SMS-varsling
 6. Beklager at det har tatt litt tid å svare. Det er min Defender TD5 -03. Har målt spenningen til dysene og den stemmer. Men jeg får feilmelidinger som mer enn antyder at det er kondensatorene i ECU-en som ikke klarer å levere rett spenning.
 7. Har en sterk mistanke om at ECU-en min har sviktet meg og at den trenger hjelp. Jeg er litt betenkt på å kjøpe en brukt på Ebay eller tilsvarende, kan jo risikere å få en som ikke er helt patent og så har man det gående. Var inne på hjemmesidene til ECU Testing Ltd. og etter å ha lest av feilkodene på min ECU med Hawkeye finner jeg at de beskrivelsene som ECU Testing har ført opp som typiske feil på ECU'er går igjen på min. Det er omtrent de samlede verker... og indikasjonen er at kondensatorene har sviktet slik at jeg ikke får nok spenning til injektorene. Derfor tenker jeg at det er bedre å betale for å få ECU-en rehabilitert enn å få noe usikkert tilsendt fra en ukjent. Er det noen her på forumet som har hørt noe positivt eller negativt om ECU Testing Ltd.?
 8. Hei Dag.

  Var innom Mekonomen og snakket med Leif Fugleberg. Kjøpte en flaske med CRC motorrens, men er blitt usikker om jeg tør bruke den.

  Ser du hadde et innlegg i 2010 om dette, hva er din anbefaling i dag?

   

  Hilsen Bernt

 9. Da tror jeg at jeg lar Kinavarmeren bli liggende i eska si i kjelleren
 10. Ta noen bilder underveis, Lafterolf. Jeg har også en slik varmer liggende og det kan jo hende jeg får orden på bilen slik at jeg kan tenke på slangevarmeren
 11. Denne monterte jeg på en tidligere Defender http://www.mudstuff.co.uk/products/mud-stuff/mud-defender-console.html
 12. Jeg har montert vindusantenne på en haug med biler og det går ganske greit, bruker 25 minutter på komplett installasjon av Tiny c5+, men jeg får ganske mye bedre signal med magnetfotantenna som jeg har strukket bakover og ut gjennom bakluka på min egen bil.
 13. Hvor mye arbeide er det å skifte kabelbunten mellom motor og ECU-en? Regner med at det tar noen timer og er rimelig trangt...
 14. Du har sett det du også, ja
 15. Den stigen skulle jeg gjerne hatt,men hvordan i all verden får man noe slikt opp til Tromsø??
×
×
 • Create New...