Jump to content
LRforum

Kvammen

LRF Society
 • Content count

  2,149
 • Joined

 • Last visited

About Kvammen

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  dagkvamætgmail.com
 • ICQ
  29046444
 • Skype
  dag.kvammen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Land Rovere, forøvrig svært fotointeressert og har bra peil på data.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø, Norway

Recent Profile Visitors

715 profile views
 1. ECU Testing Ltd.

  Beklager at det har tatt litt tid å svare. Det er min Defender TD5 -03. Har målt spenningen til dysene og den stemmer. Men jeg får feilmelidinger som mer enn antyder at det er kondensatorene i ECU-en som ikke klarer å levere rett spenning.
 2. ECU Testing Ltd.

  Har en sterk mistanke om at ECU-en min har sviktet meg og at den trenger hjelp. Jeg er litt betenkt på å kjøpe en brukt på Ebay eller tilsvarende, kan jo risikere å få en som ikke er helt patent og så har man det gående. Var inne på hjemmesidene til ECU Testing Ltd. og etter å ha lest av feilkodene på min ECU med Hawkeye finner jeg at de beskrivelsene som ECU Testing har ført opp som typiske feil på ECU'er går igjen på min. Det er omtrent de samlede verker... og indikasjonen er at kondensatorene har sviktet slik at jeg ikke får nok spenning til injektorene. Derfor tenker jeg at det er bedre å betale for å få ECU-en rehabilitert enn å få noe usikkert tilsendt fra en ukjent. Er det noen her på forumet som har hørt noe positivt eller negativt om ECU Testing Ltd.?
 3. Hei Dag.

  Var innom Mekonomen og snakket med Leif Fugleberg. Kjøpte en flaske med CRC motorrens, men er blitt usikker om jeg tør bruke den.

  Ser du hadde et innlegg i 2010 om dette, hva er din anbefaling i dag?

   

  Hilsen Bernt

 4. Td5, montere 230v motorvarmer, hvor?

  Da tror jeg at jeg lar Kinavarmeren bli liggende i eska si i kjelleren
 5. Td5, montere 230v motorvarmer, hvor?

  Ta noen bilder underveis, Lafterolf. Jeg har også en slik varmer liggende og det kan jo hende jeg får orden på bilen slik at jeg kan tenke på slangevarmeren
 6. Bygge/endre dashkonsoll, trenger tips og råd

  Denne monterte jeg på en tidligere Defender http://www.mudstuff.co.uk/products/mud-stuff/mud-defender-console.html
 7. DAB+antenne for skjult montering

  Jeg har montert vindusantenne på en haug med biler og det går ganske greit, bruker 25 minutter på komplett installasjon av Tiny c5+, men jeg får ganske mye bedre signal med magnetfotantenna som jeg har strukket bakover og ut gjennom bakluka på min egen bil.
 8. Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Hvor mye arbeide er det å skifte kabelbunten mellom motor og ECU-en? Regner med at det tar noen timer og er rimelig trangt...
 9. Feil olje på TD5 10w40

  Du har sett det du også, ja
 10. Garasjerydding Defenderdeler

  Den stigen skulle jeg gjerne hatt,men hvordan i all verden får man noe slikt opp til Tromsø??
 11. LRF Rescue Team

  ...og jeg innrømmer selvfølgelig ikke at det var jeg som fikk hjelp, både med slep av bil og henger. Jeg vil derfor heller ikke nevne at etter at bilen var trygt innendørs ble hengeren hektet over på "bergingsbilen" og det egentlige oppdraget gjennomført på beste LRF Rescue Team vis Kjekt med kompiser som er der når de trengs.
 12. Kaffetreffene for NLRK avd Nord

  Lå nedsyltet i forkjølelse hele helga så det var dessverre ikke noe tema.
 13. EWS stenger for en stund

  God bedring til EWS
 14. Bytte til LED hovedlys på Defender

  Jeg kjørte hjem en kveld da jeg bodde i Bergen, det hadde begynt å sludde skikkelig og jeg kjørte med 1000 m slått på i tillegg til Trucklitene. Da jeg møtte en bil og dimmet ned for ham ble det helt svart og da mener jeg heeelt svart, måtte bare sikte ved siden av den møtende bilen og håpe det beste. Etter å ha passert bilen stoppet jeg og gikk ut for å se hva som var iveien med lysene mine. De var iset/snødd helt ned. Det slapp ikke mer lys ut enn av et stearinlys. Da kjente jeg at varmetråder hadde vært tingen.
 15. CB radio

  Et bilde hadde vært kjekt
×