Jump to content
LRforum

Kvammen

LRF Society
 • Content Count

  2,164
 • Joined

 • Last visited

About Kvammen

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  dagkvamætgmail.com
 • ICQ
  29046444
 • Skype
  dag.kvammen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Land Rovere, amatørradio sig. LB1RC, forøvrig svært fotointeressert og har bra peil på data.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø, Norway

Recent Profile Visitors

1,886 profile views
 1. Det skal jeg prøve, Tore. Takk for tipset.
 2. Vi har vinter og vekslende vær. Er litt redd for at speilene mine skal fryse fast slik at mekanismen blir ødelagt. Er det noen måte å deaktivere speilfoldingen nå i vinter? Har ikke manual for min Freelander 2, 2008/-9 modell.
 3. Tittet gjennom dette prosjektet og fant mye interessant her, bare synd at nesten alle bildene er borte. Ser at du har byttet ut bilen, men det hadde vært fint om bildene kom tilbake i prosjektbeskrivelsen
 4. De takbøylene du har aok, er det til bil med panoramatak? De må nemlig ha høyere føtter ellers får man ikke åpnet takluka.
 5. Skal se meg litt om, ikke sikkert det er noen vits i å kjøpe fra hugger når man kan få de fra UK for £279. Egentlig er det ikke så viktig for meg med hele takrailen, det jeg trenger er et antennefeste for amatørradioen. Vurderer å lage noe selv og bruke de bakre skruehullen til det.
 6. Det var et slikt jeg tenkte på. Tok en telefon til Motorpool mens jeg var i Oslo og de skulle ha 11500,- pluss moms tror jeg det var for et sett. 279 pund var jo ikke gærnt. Gikk greit å montere?
 7. Kjøpte meg nylig en -08 FL2 med panoramatak og skulle gjerne hatt takrails på den. Har funnet ut at man kan få tak i originale rails som er beregnet på min modell, men de koster ca 12-14 000,- og det synes jeg er litt i meste laget. Har fått tak i rails for biler uten panoramatak, de har kortere føtter slik at man kan åpne soltaket, så da er jeg like langt. Er det noen som har funnet en alternativ løsning på lastestativ?
 8. Vet at det har vært erfaringer med dårlig jording som har ført til at startmotoren ikke har fått tilstrekkelig power til å starte bilen. Legg opp en jordledning fra jord på batteriet til en av boltene på starteren og gjerne med god dimensjon på kabelen. Skal gjøre det selv som forebyggende tiltak. En indikasjon på at det er dårlig jording er at man får feilmelding på HDC og at vinduspusserne slår en gang når du skal starte bilen.
 9. Takk for det, Christian. Det er ei tid for alt og nå ble det en FL2 som jeg er kjempefornøyd med. Nå skal jeg bare montere takrails for å ha noe å montere antenne i og så blir det vel et og annet som må gjøres. Leter etter et sted å plassere den radioen jeg kjøpte fra deg, det ser ut som om det må bli i bagasjerommet på høyre side, må bare demontere et deksel for å se hva som er bak og eventuelt forsterke dekselet der for et halvt kilo radio. Har ikke lyst til å bore gjennom noe vitalt, det vet jeg har skjedd før.
 10. Jeg har en Yaesu FT8900 R som jeg tenkte å montere i min Freelander 2. Er det noen andre Freelandereiere som har montert noe slikt i bilen sin og hvor har de sann radioenheten? Panelet er jo demonterbart og skal få sin plass på dashbordet. Tips mottas med takk
 11. Bra ar det gikk godt med deg Ragnar. Hadde håpet på å treffe deg på Persgård, men det får bli en annen gang
 12. Sterk og god den toppen, jeg har laget denne av samme type plater som Arnpro bruker til sine mannskapsbrakker. Isolert og så sterk at du kan hoppe på taket om du har slike ønsker.
 13. Har loddebolter og loddetinn nok til en liten bedrift, så det er ikke det det står i. Hvis jeg finner ut at det likevel er ECU-en som er gåen og jeg får tak i en annen kan det godt være at jeg prøver å gjøre noe med den jeg har
 14. Hei, en liten fugl har hvisket meg i øret at du kanskje har en programmerbar ECU liggende. Stemmer det?

 15. Ikke bra. Kanskje jeg skulle låne meg en ECU og se om det ble endring i oppførselen da.
×
×
 • Create New...