Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

joran

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 919
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

7 følgere

Om joran

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brønnøysund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brønnøysund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har synkronisert, justert litt og fått et vakum på rett kjør så nå er den blitt meget bedre, så nå får dnt være som den er foreløpig. En utrulig fin lyd av disse v8 erne, kjørte meg en tur i nabolaget på søndagen og du verden for en fryd, fin lyd, knallgod styring og ikke en ulyd fra mellomakslingen eller noe annet. Nå gleder jeg meg virkelig til å få skilter på den og komme meg ut :-)
 2. Har frontrunner sin slimutgave på min defender 130 og fornøyd. Solid, enkel og med mye muligheter for tilbehør, eneste negative er at jeg synes den fort ble litt stygg i lakken, muligens fordi jeg bor ved kysten og at det er mye salt i lufta. Jeg lakket opp min i sommer.
 3. Ja den står på en 109 på bilde, det er også en stige som skal monteres bak. Den er tung så er nok ikke alu. Pris hbo 3000
 4. Ja tror det, har ikke noe vakum på avveie nå i hvertfall.
 5. I tillegg til litt feilretting, og justering av fjærene bak har 109'ern fått soft top bar for feste av sikkerhetsseler, og vi er igang med bøylesett for canvas.
 6. Da det det ut som at jeg har funnet en løsning. Var mulig å justere fremre feste til bladfjæra, er et ekstra hull der. Flyttet den opp og skaffet meg 2-3 cm klaring på mellomakslingen. Ingen stor forskjell på høyden bak.
 7. Herregud er det mulig, er vel et forum med takhøyde dette så det er vel mulig å innrømme en smule flau tabbe :-) hadde glemt å montere slangen etter motorjobben, Den lå pen inne ved skjermen og såg ut til å høre hjemme der :-) koblet den til og nå er det en annen oppførsel på motoren :-) jaja går litt fort i svingene innimellom. Og jaggu ble ikke bremsene bedre også :-)
 8. Jeg tok av innsuget og byttet noen pakninger så er jeg heldig så ligger det en slange et sted som jeg med stor sannsynlighet har glemt å montere Supert, har synkronisert forgasserne, men ser ut ifra videoen at min muligens får litt lite bensin
 9. Slangen er montert på et av bildene jeg fikk fra deg, da går den opp til bremsekraft forsterker'n, men skiftet ikke du ut noe?? var det bremskraftf.?? Blir skruing i helga så da skal jeg sjekke og eventuelt blende.
 10. Jepp, har sett på noen gamle bilder og der går den til slik du viser. Har mistanke om at jeg rett og slett mangler en slange :-) kan ikke huske om jeg har uttak på min bremsekraftforsterker er det noen uten? og hva gjør jeg eventuelt dersom jeg ikke har noen mulighet for tilkobling? tror ikke denne slangen kan blendes.
 11. Noen som trenger ei takgrind? dette må jo være perfekt for alle dere med klassiske 110'ere fra 80 tallet :-) Solid og i og stad.
 12. Takk for innspill, skal sjekke ut.
 13. Har prøvd å blende den men da kveles motoren.
 14. Nei blender jeg den så stopper motoren.
 15. Ok. Sitter en serie 2 kasse i bilen vist jeg ikke tar helt feil. så da er den "til overs" kan kanskje legge den innom luftfiltret for å inngå at det dras inn dårlig luft.
×
×
 • Opprett ny...