Jump to content
LRforum

joran

LRF Society
 • Content Count

  2,002
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About joran

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brønnøysund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brønnøysund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Legg noen lag med plasti dip på lyktene før montering og de holder seg myyye lengre
 2. Er usikker på om heving og store hjul gir en bedre turbil, blir fort litt topptung, med telt og lignende. og høyere å rekke opp. Men jeg skal jo ikke sin noe jeg har jo hevet og hatt store hjul på alle bilene min :-) tøft er det .-)
 3. gi fjærene en liten dæsje med smøring av og til så slipper dere at den lager lyd når den blir noen år.
 4. Mye er sikkert nevnt. foruten takgrind og telt, og gode dekk ville jeg satset på - kjøleboks - kokemuligheter - Kompressor - dusje anordning - takfeste for zages kasser for oppbevaring - ekstra lys innvendig (bak) - utvendig fester for vanntanker , finnes noe smale fine som jeg ikke huser navnet på - Bygge en smart oppbevaringsløsning bak (skuffer med mer) - strøm converter 12 til 220 - Ekstra batteri, kanskje en solcelle løsning - feste for gassflaske - Beskyttelse under bilen, dersom du skal litt offroad på fjell - diverse fester og utstyr på takgrind (fronrunner er flott) for spade, øks og en jekk - Monter litt lys på grida som lyser bak og fra siden
 5. Da har bilen vært litt i bruk etter at den ble registrerte og den fungerer fint, meget moro å kjøre, med all sin sjarm :-) på ønskelista står det en ny gearkasse, er det noen som har anbefaling på kasser med litt bedre utveksling som passer fint på mitt oppsett med rover v8 ? Videre er nytt eksosanlegg og bygging av sittebenker bak også på lista
 6. Kjøper du en defender til 100.000 så har du nok et like stort prosjekt som du har med 109'ern. Men det kan jo hende du finner en ok defender uten TD5 av litt eldre årgang som kan være no.
 7. Herlig prosjekt, har en exmil med canvas jeg og :-) gøy å kjøre, gled deg
 8. Mye å velge mellom. innebygget kompresser er jo enkelt, men de kutter sjelden med en 8, de som er til en ok pris, skulle hatt en som ta 12 mm. På Ebay er det jo litt forskjellig, men her tror jeg nok at noen må anbefale noe før jeg eventuelt handler, så Cut-50 er notert.
 9. Litt utenfor LR området men sikkert høyst aktuelt for enkelte. Er det noen som har anbefalinger ang. kjøp av rimelig og grei plasmakutter??
 10. Kan noen fortelle meg om det er samme opplegget med overhaling kit på disse startmotorene som det er på TD5 sine?, min er og har vært trøblete og jeg tenkt jeg skulle se på saken, har ikke vært under å demontert noe ennå.
 11. Og kjøp kvalitet, billig aftermarket er ikke å anbefale
 12. Jepp det blir en tur i dreiebenken :-)
 13. Er det egen type spacere til serie 3 biler?? Trodde defender spacere passet.
×
×
 • Create New...