Jump to content
LRforum

joran

LRF Society
 • Content Count

  2,009
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About joran

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brønnøysund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brønnøysund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. V8 er en tanke som er verdt å tenke. :-)
 2. Har en nanocom liggende, funker fint og har vært benyttet på min defender. hbo kr 4000, sende meg ei melding dersom du er interessert.
 3. takk for tipset :-)
 4. Er det noen som har anbefalinger ang. kjøp av foringer til serie 3 exmil? finnes det noen komplette sett?. Trenger i første omgang til bladfjærene.
 5. Sjekk koblingen på tanken for bremsevæske , der lå feilen hos meg, håndbrekklampen ikke ville slukke. edit : ser nå at du skriver « lyser ikke» :-) se bortifra mitt tips :-) det er vist den lyser hele tiden
 6. Kinkig sak, men det skal jo opprettes sak på dette i tilsynets arkiver, og der skal jo også all kommunikasjon arkiveres, og dette er jo åpnet for innsyn. kanskje du kan få et innblikk der på hva som er lagt inn på din sak.??
 7. Legg noen lag med plasti dip på lyktene før montering og de holder seg myyye lengre
 8. Er usikker på om heving og store hjul gir en bedre turbil, blir fort litt topptung, med telt og lignende. og høyere å rekke opp. Men jeg skal jo ikke sin noe jeg har jo hevet og hatt store hjul på alle bilene min :-) tøft er det .-)
 9. gi fjærene en liten dæsje med smøring av og til så slipper dere at den lager lyd når den blir noen år.
 10. Mye er sikkert nevnt. foruten takgrind og telt, og gode dekk ville jeg satset på - kjøleboks - kokemuligheter - Kompressor - dusje anordning - takfeste for zages kasser for oppbevaring - ekstra lys innvendig (bak) - utvendig fester for vanntanker , finnes noe smale fine som jeg ikke huser navnet på - Bygge en smart oppbevaringsløsning bak (skuffer med mer) - strøm converter 12 til 220 - Ekstra batteri, kanskje en solcelle løsning - feste for gassflaske - Beskyttelse under bilen, dersom du skal litt offroad på fjell - diverse fester og utstyr på takgrind (fronrunner er flott) for spade, øks og en jekk - Monter litt lys på grida som lyser bak og fra siden
 11. Da har bilen vært litt i bruk etter at den ble registrerte og den fungerer fint, meget moro å kjøre, med all sin sjarm :-) på ønskelista står det en ny gearkasse, er det noen som har anbefaling på kasser med litt bedre utveksling som passer fint på mitt oppsett med rover v8 ? Videre er nytt eksosanlegg og bygging av sittebenker bak også på lista
 12. Kjøper du en defender til 100.000 så har du nok et like stort prosjekt som du har med 109'ern. Men det kan jo hende du finner en ok defender uten TD5 av litt eldre årgang som kan være no.
 13. Herlig prosjekt, har en exmil med canvas jeg og :-) gøy å kjøre, gled deg
 14. Mye å velge mellom. innebygget kompresser er jo enkelt, men de kutter sjelden med en 8, de som er til en ok pris, skulle hatt en som ta 12 mm. På Ebay er det jo litt forskjellig, men her tror jeg nok at noen må anbefale noe før jeg eventuelt handler, så Cut-50 er notert.
×
×
 • Create New...