Jump to content
LRforum

MaKi

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

About MaKi

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen feilmelding på iid- men bilen er høyere på høyre bakhjul enn på resten, føles som den stuper til venstre. Ikke lekkasje noe sted, testet med såpevann tidligere hos TC. Ved senking til access mode senker den hjulene som den skal frem til høyre bakhjul senkes, da kommer det melding i display om noe med "object", virker som den tuller med høydesensor? Deretter går den opp til extended mode. Etter omstart er infomelding i display vekk. Om natten siger den ned. Kom også melding om suspension rising too slow. Hva er riktig sted for mekaniker å feilsøke? TC mente det måtte komme en skikkelig feilmelding før det er vits å gjøre for mye. Har fått hjelp i tidligere tråd, men den inneholdt diverse så ryddigere med en. Da ble ventilblokker foreslått. Men det var ingen meldinger å gå ut ifra.
 2. MaKi

  D3 Klunk

  Høres ut som bremsene eller brekket henger?
 3. Har ikke hatt av og sett selv. TC forklarte at det var en av «proppene» som satt i hjørnet av dekselet som var gåent. Dette foret de med noe annet og det hjalp en del, men nå er lyden tilbake.
 4. Det stemmer. Denne kula er ikke å få løs. Hva vil være velegnet å ha der som tåler litt varme, tro?
 5. MaKi

  Motordeksel D3

  Trenger deksel med intakte fester og skum/demping
 6. Har en skrape/vibrasjonslyd som opptrer spesielt mellom 60-80 ved lavt turtall og pådrag, har av verkstedet blitt diagnostisert til å være pga. et dårlig feste i motordekselet, som vipper litt i den ene hjørnet og er løst. Festene er ikke til å bytte så jeg må bytte dekselet. Hvor får man tak i det? Finnes det eventuelt en måte å «fore» hjørnet på med mer skum der det har morknet?
 7. jo takk for tips. For ikke å snakke om bil eller hyttetur.
 8. Kom seg litt når varmen ga seg. Byttet bryter og nå er den helt ok.
 9. Takk. Plundrete å få av fangeren?
 10. Hei. Får flg. melding (se bilde) som IID ikke får slettet igjen. Er det bare å bytte?
×
×
 • Create New...