Jump to content
LRforum

MaKi

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About MaKi

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Tønsberg

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Til orientering: d3 og d4 bagasjeromstrekk går om hverandre
 2. Takker. Så en pent brukt hvor selger ikke er sikker, men da kan jeg gjøre meg en tur og gamble litt
 3. Hei. Går disse om hverandre?
 4. Etter en del frem og tilbake, ble det en D3 i stedet. Gleder meg!
 5. Da ble det den entusiasteide, får den i morgen. Endelig LR. Takk for innspill!
 6. Den siste virket veldig bra. Han sa det var antydning til lyd fra ac-pumpe og at det derfor kunne være kommende. Ca 10’? i kostnad?
 7. Ja, den differansen i pris, alder og km betaler seg nok fort, antar jeg
 8. Syvseter hadde kanskje vært kjekt en sjelden gang, men ikke avgjørende. Hadde inntrykk av at forhandleren var så ille. Men, liker ikke opplevelsen av at det er noe som ikke nevnes. Den første har autoconcept-forsikring, så kassa kan vel gå på den. Den siste gir absolutt et bedre inntrykk i tillegg til at rails hadde vært kjekt.
 9. Fikk det inntrykket, ja skal se på den i morgen. Da tolker jeg det litt som «den første er vel ikke nødvendigvis av sorten man absolutt bør vurdere»?
 10. Prøvde akkurat denne https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=161047559 Turtallet var ujevnt og den lugga litt ved akselerasjon. Selger mente det kunne være manglende flushing. Hva annet kan det være? Virket ellers som et greit objekt, men stusset på at bakdørene ikke gikk opp når jeg låste opp, er det slik at det må trykkes to ganger? Funka for så vidt ikke da heller. Fikk god pris på innbytte men ikke helt go’-feelingen. Tenkte å sjekke denne i morgen. Ser mer vedlikeholdt og entusiast-eid ut. Får ikke byttet inn men regner med det blir greit å selge x3’en. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=163763422
 11. E39 var saker. Det fine med x3 er at den oppfører seg som en personbil, også i svingene. Men, manglende er samtidig det motsatte for en SUV. «Command view» osv.
 12. Min er i tillegg «M», noe som gjør den for stiv.
 13. Takk for alle svar. Da har jeg et godt grunnlag og mangler kun å få prøvd en. Har en 2009 x3 som står til rep med gåen ABS-unit og lekk bakdør, den skal ut først.
 14. Bør man prøve å få tak i en så ny som mulig selv om den kanskje bare er «s», eller kan også en 2008 HSE være greit? Ser på en 2011, den er bare s.
×
×
 • Create New...