Gå til innhold

Tommy1983

LRF Society
  • Innlegg

    614
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    tommy-wilhelmsen@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jevnaker
  • Interests
    Bil, Land Rover, Volvo, Bil, Top Gear

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Jevnaker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tommy1983 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Den går for 10000 kr da jeg må fjerne alt j har stående pga samlivsbrudd.
  2. 210000 km Ingen modifiseringer i vognkort Aner ikke når registrert er bytta Kanaler er lite rustet. Så er poppet. Trenger vel ikke sveise når det ikke er bærende.
  3. Hvorfor står det fortsatt heftelser da. Er ett år siden jeg betalte den
  4. Jeg husker ikke lenger jeg hva det er av deler. Selges som det står. Da interessen er forsvunnet
  5. Noen som vil ha? 15000 kr ferdig prutet. Selges med ett lass med deler.
  6. Denne skulle jeg gjerne ha blitt kvitt snart.
  7. Er det noe spesielt jeg skal se etter om jeg skal kjøpe meg en 2014 discovery 4? Km stand ca 120.000km Takker for svar.
  8. Når det skal sies så er det nok litt som må gjøres. Den har stått halvannet år som sagt. men jeg har gjort veldig mye med den. Men jeg tar gjerne i mot bud. Bedre at noen andre tar over enn at den bare skal stå.
  9. Den står veldig nedsnødd nå. Stort sett alle karosseri rust er tatt. All rust i ramme blei sveiset i 2016 Nei det er 5 seter i den. Den står på Jaren på Hadeland.
  10. Manuelt gir ja. Ja den kan nok passere. men den har stått i halvannet år. kun startet og brukt litt innimellom. Kom med bud. Må rydde opp i bilparken min.
  11. Lurer på om det er noe interesse for min 1998 Disco 1. Kan vel anses som et prosjekt. Med mye nytt og mye som er gjort. Poppet bortimot all karosserirust. Sveiset all rust i ramme. Hulrombehandlet. Tektylert, godt over med bodyskyds over alt. Alt nytt i forstilling. Foringer, endelig osv. Alle 4 hjullager er nye. Hevet med fjærer og dempere. Forlengede stålomspunnede bremseslanger. Nye skiver og klosser rundt. Alle nye kryss i mellomaksler. Ny hardykobling. Nye kingbolter begge sider. 75mm skjermbreddere. 10x15 Black modular felger. Med veldig bra seipede bf fordring mud terrain. Alle filtre nye. 2 stkHella luminator xenon. Alt av ledningsnett til hovedlamper og og ekstralys er lagt opp med nye h4 kontakte, 5 og 6 kv kabler. Med nye sikringsholdere og nye reeler. Følger med ett bagasjerom med deler. Nye og brukte. Må på eu-kontroll. Er også ny toppakning. Mener å huske at toppen er overhalt. Den er planslipt i mitt eie. Det er splitter ny turbo i den. Det er satt inn et svart sportsskinnsete fra en Audi 100 som førerstol. Bjelke på taket og xenon ryggelys desverre stjålet Jeg er jo egentlig inhabil. Men jeg vil mene at dette er ett veldig bra eksemplar av en D1. Ikke mange igjen av disse. Og dette er en jubileumsutgave. Jeg setter 50.000 som ønsket pris jeg. Men veldig fritt frem for bud. Hilsen Tommy
  12. Noen som kan hjelpe meg med å finne hvem kalipre jeg trenger til men 1998 disco 1. Om dere feks kan finne link til meg om hvem jeg trenger på paddock. Både ventilerte skiver og ikke ventilerte foran. Altså kalipre til ventilerte og ikke ventilerte. Og hvem kalipre jeg trenger bak. Der er det ikke ventilerte skiver. På forhånd takk.
  13. Ja jeg veit ikke om jeg kanskje begynner å bli litt lei diesel.
×
×
  • Opprett ny...