Jump to content
LRforum

Gisle Tveito

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Gisle Tveito

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. 4 stålfelger selges. Er i helt ok stand. Selger for 400,-
 2. Jeg fikk med slike låser når jeg kjøpe justerbare bakseter med høy rygg fra Exmoor til en Td5. Det var noen år siden, men merkelig hvis de sier at det ikke er en originaldel.
 3. Fant denne på Pinterest, kan kanskje være til inspirasjon.
 4. Det blir nok ikke kastet. Det er allerede meldt inn interesse fra en ikke ukjent lr-resurs om å overta resten, men hvis du vil ha den så er den din. Befinner seg på Nordstrand / Oslo.
 5. Lierbussen la ruta om Nordstrand idag. 50 års forskjell.
 6. Da er cubbyboksen solgt for litt Italiensk rødvin. Det bare å komme med kreative skambud. Det jeg ikke får solgt havner kanskje på Grønmo. Kona ble så glad for ekstra lagerplass i boden, så jeg tror ikke jeg kan sette det inn der på nytt:) Fant ingen måte å redigere opprinnelig innlegg på?
 7. Det vet jeg ikke, men det er kanskje noen andre her som kan svare på det?
 8. Fant et par kasser med deler fra Seriebil-tiden. Pluss noe annet fra diverse prosjekter. Selges billig. De aller meste er helt ubrukt. Send meg bud på PM (kan godt forsøke med skambud, eller bytte i flytende naturalia). 2 stk. fordelerlokk. Det ene med rotor (ser ut som den er ubetydelig brukt). Rotor og stift (ubrukt). Knokkelhus-pakning (uåpnet) Pakning til Salisbury diff. (Uåpnet) Bensinpumpe (ubrukt) mangler glass. 2 stk lamper. 2 stk blinklysglass (mangler skruer) Eksos-oppheng (uklart om det er komplett, sannsynligvis ikke). Håndtak til bakdør. Hengerfeste. Kan hende at jeg tar feil, men tror det tilhørte kraftuttaket (kanskje bare skrot) 2 stk. bilbelter (uåpnet), Husker ikke hvordan de var tenkt brukt:) Festering til gummimansjett håndbrekk (?). Cubbyboks fra en Puma. 2 stk. vannforgrening til et varmeprosjekt i en Defender. Luftdyse fra samme varmeprosjekt i Defender. Gass-waier (ukjent opphav) Ekstra diskanter (uåpnet) 2 stk. grunne høyttalere (uåpnet) Div pakninger (girkasse?)
 9. 4 BF Goodrich AT KO2 produsert uke 50 2015. Står på grey/silver modular stålfelger. Samt ett Good Year Wrangler AT selges. Dekkene er ikke mye brukt med masse mønster. Felgene er ikke helt topp, og har vært problematiske å avbalansere. Alt selges for 5000, Kan hentes i Oslo. Kan sikkert levere også hvis det ikke er for langt unna. -gisle-
 10. Om den var rett før jeg de monterte den er jeg sannelig ikke sikker på, men har ikke tenkt på det tidligere. Den veier 21 kg, så det er jo ikke så mye. Nå skal alt av om et par ukers tid, for å fikse å fikse noe annet. Da kan jeg få sjekket. Fikk prøvd markisen denne helgen, og med alle sideveggene på så ble det veldig mye plass. Litt over 11 m2 i følge reklamen.
 11. Ventet meg den kommentaren. Det er selvfølgelig en mulighet. Hadde planlagt å fjerne dem, men de har kanskje en oppgave som motvekt.
×
×
 • Create New...