Gå til innhold

Einarb

LRF Society
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    einar@portentmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tromsø
  • Interests
    LR, Warhammer og annet GW relatert, Lysteknikk. Studerer til tannlege.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tromsø

Nylige profilbesøk

985 profilvisninger

Einarb sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Da har man anskaffet seg et sted å bo med plass til litt av hvert, herunder Land Roveren. Dette åpner for at den kan fraktes fra sitt opplag i sjåen på hytta, men finner selvfølgelig ikke nøkkelen. Hva trenger jeg ( ny Ignition switch og barrel?) og hva gjør jeg? Får man ut det eksisterende uten nøkkelen? -E
  2. Einarb

    Tailgate

    Da sommeren kanskje kommer en tur innom her nord, og det hadde vært en gammel drøm å benytte anledningen til å kjøre toppløs, Vil jeg svært gjerne kjøpe en tailgate til seriebil ASAP. Helst komplett med alle hengsler osv. Farge og tilstand urelevant. Edit: Spesifisering av bilmodell.
  3. Paddocks sender enkeltbestillinger på småting i vanlig post, om man spør spesifikt etter dette. Fikk nettopp repsett til forgasseren sendt oppover rett i postkassen. Kostet meg etter hva jeg kan skjønne ingenting.
  4. Har skjønt det slk at dette er vanlig, og kommer av at eksosanlegget står for betydelig friskere tørk på "sin" side av bilen. einarsomskalpåjobbklokkaseksmenerinnomforumetmedkaffekoppen
  5. Einarb

    London

    Imperial War Museum er absolutt verdt et besøk, om allerede liker gamle maskiner...
  6. Einarb

    Sleipner

    Som Land Roverne på Island da jeg var liten. Marine Blue med Cream tak og felger.
  7. Er ike meningen å kuppe defendertråden med seriespørsmål, men jeg mistenker at dette er almengyldig, om enn muligens noe de fleste vet . Jeg tror nok at de fleste av mine smørenipler er tette av gammel skit, tectyl osv. Lar disse seg bytte? Og hvor kjøper man nye?
  8. Einarb

    Bug or feature?

    Har i det siste, øyensynlig ut av det blå, hatt en forandring i mitt utsyn til VBF. Før var alt bare velstand, og en tråds poster lå nedover som perler på en snor, lett "scrollbare", og man kunne lese med fin flyt. Nå, derimot, får jeg opp ett innlegg, og så en liste over "posts in this topic", som medfører endeløs klikking når de dypere lag og betraktninger i en tråd skal tas inn. Hva har jeg trykket på, og hvordan fikser jeg det?
  9. Hvor tar du PKK? Jeg brukte Mekonomen-sjappa på Nansen Plass. Svært fornøyd. Lykke til! Edit: Leif.
  10. sliter med et annet problem, nemlig at munnstykket til pressa sitter #¤%&%/¤&&¤!!! fast på nippelen etterpå. Gikk i gang med friskt mot, men får ikke den ikke av første nippel. Triks?v Dette er riktignok på en s3. Så ikke at jeg var i defender-forumet..
  11. Einarb

    Sleipner

    Skal huskes. Lav rpm og fint papir er planen. Takk for omtanken!
  12. Einarb

    Sleipner

    Tenkte som så at siden Sleipner gikk igjennom PKK i dag med null hull(!), var det på tide med en prosjekttråd. Tidligere plunder kan leses om i denne tråden. Legger ved bevis og dokumentasjon for situasjonen i "tanngarden" (kry, kry ): Det var en ganske nervøs eier som troppet opp med sin hest hos kontrolløren i morges. Ikke ble det bedre av at mannen bak disken sa at "det blir Hitlers svigersønn som ser på bilen din. Han har jobbet i Luftwaffe". Gjorde meg en rekke tanker om pertentlighet, jerndisiplin og regelrytteri, men det viste seg å være en ekstremt hyggelig tysker som umiddelbart utbrøt "Ach, so! Det hier er jo gammel NATÅ, det kenner jæi" da han tok bilen i øyensyn. Prøveturen gikk som en drøm, og alle de normale skavankene ble avfeid med setninger à la "Jah, det ær litt zlakk i ztyring, men det er jo nårmalt". Alt i alt ekstremt fornøyd med forløpet. Til og med avgassene gikk greit, til min store overaskelse. Disse vil nok senkes litt etter en planlagt overhaling av forgasser er gjennomført. Kommer til å oppdatere diverse småplukk som gjenstår i denne tråden etter hvert. Skal ut og kjøpe eksentersliper nå. Her skal det males!
  13. Einarb

    Generelle bilder

    Bilder som tas fortløpende utover i prosessen
  14. Hei! Bor i vinkelveien oppe ved trykkbassenget/bispegården/clodiusbakken. Hadde vært kanon, det! Er forsåvidt hjemme i morgen, og kan ha kaffen klar.
×
×
  • Opprett ny...