Gå til innhold

wollabygg

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Østlandet
  • Interests
    Litt av hvert.. Familie tar mest tid, ved siden av jobb og trening. Prøver å lese endel, men bruker antagelig mer tid på "biler til salgs" på finn.no :)

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Aarnes

Nylige profilbesøk

523 profilvisninger

wollabygg sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. High tech reparasjon av high tech tilbehør idag... Litt banking med skrutrekkerhåndtak, og vips! CD-veksler fungerer ?
  2. Deler info etterhvert. Kvelden går nok med på å lese meg opp på bilens originale, dog ikke akkurat intuitive telefonsystem ?. Tvillingkort "montert" i dag. Meget god lyd i handsfree, men vannvittig tungvint i bruk. I hvertfall før jeg har lest meg opp. Noen vil antagelig heller bruke 7.990,- på BMW Bluetooth, men jeg synes det ble i overkant dyrt.
  3. Da er de billige delene bestilt: aux tilkobling (jeg fjerner cd-veksleren) og opplegg/ledninger for ryggekamera bestilt fra bimmernav.com. Ryggekamera (X5, som krever litt tilpasning for montering i et av skiltlysene) bestilt via ebay. Videre skal jeg bestille mk4 navigasjon og oppgradert BMW radio (54). Går for den enkle løsningen når det gjelder tlf... Tvillingkort og bilens originale ?
  4. Supert Marius! Sjekker ut dette. Takker og bukker
  5. Hei! Noen her som har oppgradert til MK4 DVD basert navigasjon i sin RR? Har søkt litt rundt på bimmernav, men ville satt pris på litt input hvis noen har gjort dette før meg. Jeg ser for meg å gjøre alt så "originalt" som mulig ved å bruke BMW produkter. Så langt har jeg forstått det slik at jeg trenger navimodulen (plug'n play) med nyeste software (v28?), nyere cd-veksler med input for aux, samt nyere radiomodul. Ser også at tvmodul kan være greit med tanke på installasjon av ryggekamera, men lurer på om jeg kanskje har tv-modul (2002 Vogue hvor tv funksjon ligger i displayet) jeg skjønner ingenting av dette, jeg kommer kun til å handle inn det jeg trenger, så får jeg noen med mindre antall tommeltotter til å gjøre jobben?
  6. Kjenner ikke bilen, men ser da ut til å være gunstig priset med tanke på km.stand. Ser meget pen ut, og ser ut til å komme fra et møblert hjem ?
  7. Jepp. Land rover senteret på Skøyen (Bilia)
  8. Fikk til og med plass i garasjen?
  9. Da var den endelig på plass? eneiersbil, kilometerstand 79.000. Kult! Da snakker vi langtur?
  10. Diverse klistremerker samt "side protection bars" fjernet. Nå står skikkelig vask og polering på programmet?
  11. Har originale 18 tommere til vinter. Sitter å lurer på om de skal "gummieres/plastes" sorte. Hadde sikkert blitt kult med typ GY Wrangler dekk
  12. Jeg har fått bud på min, kr. 265.000,- eskl reg fra en oppkjøper. Selger den heller til noen her for lignende sum ? blir hentet hjem fra Strømmen bilverksted i morgen.
×
×
  • Opprett ny...