Jump to content
LRforum

jacobm

Members
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jacobm

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar/Bærum

Previous Fields

 • Location / Bosted
  jar

Recent Profile Visitors

1,323 profile views
 1. Nytt eksosanlegg midt. Nytt eksosanlegg bakre, et utløp Ny radiator Brukt: Dynamo Turbo starter fremre dørlåser med overhalte microbrytere og aktuatorer servopumpe og slanger har masse annet småtteri også liggende.
 2. Har du sjekket at det ikke er ulyd fra drivaksel. Jeg lette og bytta alt mulig rart på min Salisbury, ble ikke kvitt ulyden, 2 uker etterpå røyk det bakerste krysset i drivakselen bak.
 3. Fikk samme feil, men fant mitt med forsiktig sliping med olje og fint papir på ramma bak venstre bakhjul. Nummer og bokstaver er "prikket" inn.
 4. Her en p38 som er på vei til Høggern. Kan gjerne demontere bakre diff for deg. 924 088 42
 5. bilen står på Jar i Bærum, men kan sikkert være behjelpelig med frakt hvis den ikke skal . Pris skal vi sikkert bli enige om. Nye dørlåser, eksos og dieselpumpe koster samlet over 15.000,-, bare så det er sagt. Vrakpant er 3.500,-
 6. Gir opp prosjektet med å få denne på veien igjen. Startet med noe dieselfiks, og så fikk jeg ikke start på den igjen. Får ikke diesel frem til dysene, og feilmelding om at det ikke er kontakt med "engine immobiliser" Alt småtteri kan jeg demontere, men orker ikke store ting, da er det bedre å ta hele bilen. det som er skiftet og helt nytt/renovert: Bakre eksos (1 rør) Dieselpumpe (fabrikkoverhalt) Dørlåser foran (V+H) reimstrammer til motor viftereimer Luftbelg bak Bremseskiver bak
 7. Du vet man får kjøpt ny bakre rammedel fra England for 6000,- pluss mva
 8. Har en Ebersprächer montert i bilen, den starter og går, men kupevifta kjører ikke. Noen som har peiling på hvordan den kobles. Har noen reeler og ledninger i fotbrønnen på passasjersiden, men de synes ikke å gjøre mye.
 9. nå er de solgt, og på vei til Trondheim. Men enkelt å bestille fra e-bay, eller famousfour. spør etter delenummer STC53156LPW, som er i svart
 10. jacobm

  Grill til classic

  bakskjermen er til 2 dørs Classic ja. Sender bilder til mobil.
 11. skru en av dem løs. Åpne panseret og skru mut to skruer som sitter ute på hjørnet, så er det bare å løfte ut sidelyset.
 12. jacobm

  Grill til classic

  har to stk med lykter liggende. Kan sende. 300 pr. stk Har også H+V bakskjermer med rustfrie hjørner (gullfarget). Diverse lys og lykteglass (hjørne foran og bak) og teppedetaljer (lys brune) liggende. Samt et utvalg av gamle og nyere fram og bakre støtfangere. Dørlåser m.m. Kan lage en pakkepris på alt hvis du kommer og henter.
 13. koster 55 pund, så en 600 lapp burde gjøre susen
×
×
 • Create New...