Jump to content
LRforum

jacobm

Members
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About jacobm

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar/Bærum

Previous Fields

 • Location / Bosted
  jar

Recent Profile Visitors

1,426 profile views
 1. Fikk akkurat overlevert Alumaloy - Brazing rods fra Amazon. Fryktet at det bare var lurium, men makan til middel for å tette hull i aluminium skal du lete lenge etter. Brukte brenner med MAPP gass (blir varmere enn vanlig propan), tetta 12 popnaglehull på under 15 minutter. Ved hvert av hullene ble det brent bort maling i 5 cm omkrets, sånn ca.
 2. Nytt eksosanlegg midt. Nytt eksosanlegg bakre, et utløp Ny radiator Brukt: Dynamo Turbo starter fremre dørlåser med overhalte microbrytere og aktuatorer servopumpe og slanger har masse annet småtteri også liggende.
 3. Har du sjekket at det ikke er ulyd fra drivaksel. Jeg lette og bytta alt mulig rart på min Salisbury, ble ikke kvitt ulyden, 2 uker etterpå røyk det bakerste krysset i drivakselen bak.
 4. Fikk samme feil, men fant mitt med forsiktig sliping med olje og fint papir på ramma bak venstre bakhjul. Nummer og bokstaver er "prikket" inn.
 5. Her en p38 som er på vei til Høggern. Kan gjerne demontere bakre diff for deg. 924 088 42
 6. bilen står på Jar i Bærum, men kan sikkert være behjelpelig med frakt hvis den ikke skal . Pris skal vi sikkert bli enige om. Nye dørlåser, eksos og dieselpumpe koster samlet over 15.000,-, bare så det er sagt. Vrakpant er 3.500,-
 7. Gir opp prosjektet med å få denne på veien igjen. Startet med noe dieselfiks, og så fikk jeg ikke start på den igjen. Får ikke diesel frem til dysene, og feilmelding om at det ikke er kontakt med "engine immobiliser" Alt småtteri kan jeg demontere, men orker ikke store ting, da er det bedre å ta hele bilen. det som er skiftet og helt nytt/renovert: Bakre eksos (1 rør) Dieselpumpe (fabrikkoverhalt) Dørlåser foran (V+H) reimstrammer til motor viftereimer Luftbelg bak Bremseskiver bak
 8. Du vet man får kjøpt ny bakre rammedel fra England for 6000,- pluss mva
 9. Har en Ebersprächer montert i bilen, den starter og går, men kupevifta kjører ikke. Noen som har peiling på hvordan den kobles. Har noen reeler og ledninger i fotbrønnen på passasjersiden, men de synes ikke å gjøre mye.
 10. nå er de solgt, og på vei til Trondheim. Men enkelt å bestille fra e-bay, eller famousfour. spør etter delenummer STC53156LPW, som er i svart
 11. jacobm

  Grill til classic

  bakskjermen er til 2 dørs Classic ja. Sender bilder til mobil.
 12. skru en av dem løs. Åpne panseret og skru mut to skruer som sitter ute på hjørnet, så er det bare å løfte ut sidelyset.
×
×
 • Create New...