Jump to content
LRforum

Peik

LRF Society
 • Content count

  2,942
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Peik

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Defender, friluftsliv, reising

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,781 profile views
 1. Cross-MC med skilt, hva skal man se etter?

  Er man mer glad i å kjøre enn å mekke er Honda valget!
 2. Cross-MC med skilt, hva skal man se etter?

  Suzuki DRZ 400 og Yamaha WR 450 skal være populære og driftssikre crossere med skilt. Ellers er det vel heller slik at fulleffekt er standard og mellomvekt strupede utgaver. Av de litt tyngre er vel KTM 640 blant de mest aktuelle, evt Honda XR 600, men der sjeldne.
 3. Stillegående 35" dekk

  Kjører BFG AT KO2 315/70 R17, dvs ca 35". Synes ikke de støyer noe særlig. Hadde også samme dekk i 33" på solgt Defender. Strålende dekk som jeg også kjører med om vinteren.
 4. Ikke kjør bil i skiløypa

  Fullt av fiskere med biler på isen på 70-tallet, men mye har blitt farlig og kriminelt siden den gang...
 5. Flotte dekk, som jeg har hatt på mine to siste biler. Ellers artig med en høyeffekts Defender. De tidligere utgavene med V8 ytet vel bare rundt 140 hk og brukte noe vanvittig med bensin.
 6. Autocar...

  Noe slikt noe burde være bra. Blir feil å komme med en ny Defender som er en variant av Discovery.
 7. Jeep kommer også med en helt ny og forbedret Wrangler i år. For uinnvidde ser den lik ut som den gamle. Viktig å være tro mot konseptet.
 8. Om forum-luringer, og luring på forum:

  Bra at kjøp/salg fortsetter som før. Det har vært gull verdt for min del. Har kjøpt og solgt biler og deler i 25 år uten å oppleve noe svindel ved forumhandler. Krever alltid forskuddsbetaling eller oppgjør ved henting. Om det ikke er interessant blir det heller ingen handel. Hvis folk er skeptiske tilbyr jeg å oppgi referanser. Har alltid prøvd å oppgi alt jeg vet er feil på solgte biler og ting som bør tas tak, eller ting som ikke er ihht forskrifter, som f eks kufangere og avvikende dekkdimensjon (skriftlig vedlegg til kontrakt). Må si den jeg har følt meg mest svindlet av, var en autorisert toyotaforhandler. Med Toyotas gode rykte var guarden for lav, og jeg sjekket ikke opp bra nok og leste ikke kontrakten bra nok.
 9. Piggfrie dekk std dimensjon

  BF Goodrich AT KO2 med ekstra seiping fungerer glimrende. Mye bedre enn forrige utgaven av dette dekket. Seipet Goodyear Wrangler Duratrac er også et dekk mange er fornøyde med. Dette er helårsdekk (ja, jeg vet at Lafterolf legger inn protest ☺). Nokian Hakka piggfritt sitter bedre på is. Går greit med 275 mm dekk, men det blir en del søl på sidene om man ikke modifiserer skjermbredderne. Cooper Discoverer uten pigg har jeg dårlig erfaring med.
 10. The British have always...

  Er jo relativt mange som kjører på "feil" side av veien, bl a India, Japan og halve Afrika. https://www.worldstandards.eu/cars/list-of-left-driving-countries/
 11. Pris 13-modell

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=110635506 Det her må da være alt for høy pris for en toseter? Lå en hvit 13-modell med 7 seter for omtrent samme pris nettopp, og den lå lenge på finn.no...
 12. Bilde 8 og 9 ser ikke så verst ut, men resten ser ut som en kort variant av Discovery Sport...
 13. Ikke kjør bil i skiløypa

  Samme bil og sjåfør som i fjor? ☺
 14. Hvor kjøper man store dekk

  https://www.nokiantyres.no/vinterdekk/nokian-hakkapeliitta-lt2/
×