Jump to content
LRforum

Andychap

Members
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

About Andychap

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Akkurat. Har ikke pillet på disse før. Går kanskje ant å plukke disse fra hverandre og gjøre rent evt
 2. Ikke det at jeg ikke vil ha medisinen. Men det er vel litt mer involvert å bytte tettinger enn å sjekke filter og et og annet før den jobben. Byttet filter i dag uten at det hjalp. Skrudde på tenningen og hørte ved filteret at det gikk luft gjennom før det ble «stille». Pumpa fortsatte å gå slik den skal Når pumpa stopper etter ca 30 sek så høres det ut som at det renner tilbake fra filteret. Som om den mister trykket. Skal det være slik? Kan den lufteventilen fuske slik at det renner rett tilbake til tanken i stedet for å gå til høytrykksdelen av pumpa?
 3. Injektortettingene er skiftet innenfor siste 1,5 år så tviler på at de lekker.
 4. Tenkte prøve kjøre bypass på filteret ved å koble lavtrykk fra kjøler og pumpa inn til pumpa igjen. For å få testet om det er feil/lekkasje på filterhuset Lufteslangen tilbake til tanken tenkte jeg koble fra/plugge når jeg tester.
 5. Har startproblemer med en disco 2 td5. Har ett år eller mindre gammel, injektorharness, dieselregulator, tank rengjort og dieselfilter byttet for et års tid siden. Bilen gikk fint og startet lett inntil begynte å fuske mer og mer på start. Byttet dieselpumpe, bilen startet men fikk samme symptomer og problemer igjen etter et par dager. Hadde ulyd i dieselpumpe før og etter bytte. "Høy" vining. Tenning på trinn to høres ut som pumpa primer / drar luft. Ingen diesellekkasjer og eller lukt av diesel, så tenker at det ikke er slangene opp mot pumpa? Mistenker filterhuset til dieselfilteret, men ikke mulig å se noe. Er det mulig å teste/bypass eller liknende på dieselfilteret?
 6. Hei. Da er denne solgt med deler og reservemotor. Andreas
 7. Hei, husker ikke i farten, men det kan jeg evn sjekke. Har for øvrig mottatt bud på bil med motor og deler. Budfrist ut dagen i dag, så om du evt er interessert i reservemotoren kan du kanskje ta kontakt med ny eier etter salget.
 8. Hei. Bud på bilen er trukket, og bilen med deler og reservemotor er da fortsatt til salgs. Har bestemt meg for å beholde takstativet til et annet prosjekt. Med mindre noen som har et som går til Disco 1, 2-dørs er interessert i å gjøre en byttehandel.
 9. Såpass må det være. Har 100m2 innendørs og det er på langt nær stort nok. Dog tror jeg behover justerer seg fint etter hvor mye plass en har tilgjengelig.
 10. Bud mottatt. Send PM, om interessert. Budfrist til og med 12 januar.
 11. Fikk tatt noen bilder av interiør i dag. Etc. Setene virker være hele. Noe slitt foran men ikke hull.
 12. Hei. Bilen starter og går som nevnt. Kjørte den opp og ned av bilhenger. Automatgir. Felgene er lakkert i bilens farge ja. Har reservehjulet også. Kjenner ikke til om den har vært i Tromsø tidligere.
 13. Kjenner til et par eiere. Regnr er/var RH15772
 14. Ser ut til at luftfjæring følger med. i hvert fall deler/belger. Pusse opp ja. Det var noe med tid til dette. Er selv ute etter et vedlikeholdsprosjekt etter familieforøkelse i høst. Det klarer jeg å håndtere. Har sett en stund etter seriebil-prosjekt. Fortrinnsvis 2/2A.
×
×
 • Create New...