Jump to content
LRforum

Andychap

Members
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

About Andychap

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, det er notert. Er klar over at jeg skrev høystbydende, men tror jeg må sette en minstepris på 10000,- for bilen. Regner med at ny pilot med tid til å skru fikser det som fusker rimelig fort. Følger med to sett dekk på original alu felg. nye sommerdekk av i fjor. Står på pigg
 2. Ute og dro henger i kveld. Fikk tatt noen bilder og et par videosnutter. IMG_8790.MOV IMG_8791.MOV 1000m og LED-bar følger ikke med.
 3. Hbo vrakpant. Noe rust er det, men bilen ble da godkjent for et års tid siden. Skal få tatt frem noen flere bilder. Ellers ble bilen solgt her på forum for snaut års tid siden.
 4. Har det beholdt. Ikke til salgs.
 5. Disco Td5 selges til høystbydende Trekker bra og girer fint. Automatgir EU-godkjent til 09.01.2021 Km-stand ca 335000 Hel og fin. Grei bruksstand. Har vært i daglig bruk inntil nylig, men tid til å fikse strekker ikke til med småbarn i huset. Kan fikses opp eller plukkes deler av. ACE er demontert og bygget om til manuelle stabilisatorstag og byttet til løpehjul på motor. Luftfjæring er tett og fin. Nylig overhalt. Ny dieselpumpe, filterhus, og regulator og injektortettinger ble byttet for et 1-1,5 år siden. Kjente feil: - Har noe smårusk som luft i drivstoffsystem. Kan godt være injektortettinger. Litt tungstartet, men når den går så går den. Trekker veldig fint og girer bra. - Markerer territoriet. Bunnpannepakninger til motor og kasser medfølger. - Strømtyv med ukjent årsak. Lader fint. Har målt en del og ikke funnet noe. Kan være noe i forbindelse med kompressor til luftfjæring som synes å starte av og til når bilen er låst, men ikke fått forsket noe mer på det. - XY-bryter fusker. Har konstatert feil på bryteren. Har hatt oppe, og fått til å fungere. Mangler ryggelys. Kan muligens loddes på kontaktpunkt Kan vurdere noen form for bytte i EU-godkjent seriebil.
 6. Akkurat. Har ikke pillet på disse før. Går kanskje ant å plukke disse fra hverandre og gjøre rent evt
 7. Ikke det at jeg ikke vil ha medisinen. Men det er vel litt mer involvert å bytte tettinger enn å sjekke filter og et og annet før den jobben. Byttet filter i dag uten at det hjalp. Skrudde på tenningen og hørte ved filteret at det gikk luft gjennom før det ble «stille». Pumpa fortsatte å gå slik den skal Når pumpa stopper etter ca 30 sek så høres det ut som at det renner tilbake fra filteret. Som om den mister trykket. Skal det være slik? Kan den lufteventilen fuske slik at det renner rett tilbake til tanken i stedet for å gå til høytrykksdelen av pumpa?
 8. Injektortettingene er skiftet innenfor siste 1,5 år så tviler på at de lekker.
 9. Tenkte prøve kjøre bypass på filteret ved å koble lavtrykk fra kjøler og pumpa inn til pumpa igjen. For å få testet om det er feil/lekkasje på filterhuset Lufteslangen tilbake til tanken tenkte jeg koble fra/plugge når jeg tester.
 10. Har startproblemer med en disco 2 td5. Har ett år eller mindre gammel, injektorharness, dieselregulator, tank rengjort og dieselfilter byttet for et års tid siden. Bilen gikk fint og startet lett inntil begynte å fuske mer og mer på start. Byttet dieselpumpe, bilen startet men fikk samme symptomer og problemer igjen etter et par dager. Hadde ulyd i dieselpumpe før og etter bytte. "Høy" vining. Tenning på trinn to høres ut som pumpa primer / drar luft. Ingen diesellekkasjer og eller lukt av diesel, så tenker at det ikke er slangene opp mot pumpa? Mistenker filterhuset til dieselfilteret, men ikke mulig å se noe. Er det mulig å teste/bypass eller liknende på dieselfilteret?
 11. Hei. Da er denne solgt med deler og reservemotor. Andreas
 12. Hei, husker ikke i farten, men det kan jeg evn sjekke. Har for øvrig mottatt bud på bil med motor og deler. Budfrist ut dagen i dag, så om du evt er interessert i reservemotoren kan du kanskje ta kontakt med ny eier etter salget.
 13. Hei. Bud på bilen er trukket, og bilen med deler og reservemotor er da fortsatt til salgs. Har bestemt meg for å beholde takstativet til et annet prosjekt. Med mindre noen som har et som går til Disco 1, 2-dørs er interessert i å gjøre en byttehandel.
 14. Såpass må det være. Har 100m2 innendørs og det er på langt nær stort nok. Dog tror jeg behover justerer seg fint etter hvor mye plass en har tilgjengelig.
×
×
 • Create New...