Jump to content
LRforum

Andychap

Members
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

About Andychap

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker. Makes sense. Tidligere utgaver (VIN) virker gå om hverandre, mens senere har forskjellig. Da tar vi sjansen og går for "el cheapo" fra over fjorden.
 2. Leter etter ny fremaksel til en Discovery 2 Td5 auto. Prisene varierer ganske kraftig. Finner litt varierende info om hvorvidt det er en og samme drivaksel til alle modeller og auto/manuell-kasser. Noen som har peil / delenr?
 3. Takk. Akkurat. Var inne på tanken på at det kunne være noe sånt. Sikkert greit å ha tilkoblet den da.
 4. Har en boks/dubbeditt som er koblet mellom. Batteri og hovedstrømbryter (på pluss). Har ikke funnet noen merker på den. Ser ikke ut til å være originalt utstyr. Står i en disco 1 med to batteri, og eldre warn vinsj. Noen som kan forklare meg hva dette er?
 5. Ja det kan du si. Sånn går det vel av og til. Var ikke bare ramma som var dårlig heller... Men ser ut til at flere deler blir til god nytte for andre prosjekter.
 6. Da har denne bilen kjørt sin siste sving, og går til høggern her oppe. Om noen er interessert i noen deler kan de sende meg en PM. Motor med innsug og forgasser er solgt allerede. Står i en 5-trinns manuell kasse som veksler fint, og transferkasse med locker som kobler inn og ut som den skal. Interiøret med elektriske skinnseter ser fortsatt veldig bra ut.
 7. Hehe, takker. Akkurat ja. Tenker i første omgang at det blir ut med motoren da. Har ikke løftebukk, men har elefant og motorbukk. Pluss lekker rundt bunnpanna og oljepumpe/filter. Blir nok enklere å ta det med motoren ute ja.
 8. Ganske bra med lyd fra utløserlager, og grøsser litt med tanke på å buksere ut og inn girkassene. Like grei å lempe ut motor og kasser i ett? Noen som har noen erfaringer?
 9. Akkurat. Ja det synes godt at den har fått en del av den sorten. Nice to know. Nesten så en heller kunne vurdere rammebytte. Galvanisert ramme fra England. Innvendig ser rimelig strøkent ut ja. Tørr var den og...
 10. Hei, artig. Ikke de beste bildene, men her er noen bilder av dagens situasjon.
 11. Akkurat ja. Ser av tråden at det må være samme bilen ja. Får kanskje ta en fot i bakken og se hva neste steg blir her. Takk for oppdatering. Veldig artig å høre at denne bilen har en historie før jeg og en kompis overtok den nå. Må vel nesten endre overskriften på denne tråden her nå, hehe.
 12. Oi, interessant. Rart at ramma da ser så fæl ut som den gjør. Fremre halvdel er for så vidt greit men bakre er ille. Kjeks og hull om en annen.
 13. Hei, artig. Joda har salgsmelding på den. Grei nok rundt om og flott bruksstand inni, men helt forferdelig under....
 14. Nytt skogsbil-prosjekt. 1985 RRC V8 med Edelbrock forgasser. Mulig RPI blokk. «Smykke» på rotten ramme....
 15. Alt er jo i utgangspunktet interessant. Hvordan ligger 4l på forbruk, blandet/langkjøring? Hva er generelt bedre med 4l sammenliknet med Td5? Hvordan er Thor mhm feilsøking? Tuning av Td5 gjør vel at man kan få opp rundt samme effekt som for 4l, intercooler og remap.
×
×
 • Create New...