Gå til innhold

ducman

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    Morten Erdal
  • Website URL
    http://feilean@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hordaland
  • Interests
    seilsport ,ducati ,landrover

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

677 profilvisninger

ducman sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Vurderer å selge min Defender som jeg hadde planer om å gi en oppgradering før den ble tatt i bruk igjen. Bilen har stått lagret i to år. Ser at tiden muligens ikke strekker til, og at det er andre prosjekter som må prioriteres. Har hatt glede av bilen i mange år på turer både i Norge og Italia. Sidedører bak er dårlige og en av dem er det ikke håp for. Ellers er det rust her og der. Det følger med diverse deler. Bilen befinner seg i Bergen, men ikke på bopel og visning må avtales på forhånd. Eventuell kjøper må selv inspisere bilen før salg. Usikker på pris, men bud under 50 000.- er ikke aktuellt. Svarer kun på telefon. Kan treffes på telefon 473 84 300 mellom kl. 10 og 20
  2. Pusser opp min kjære Defender og trenger i den forbindelse bakdør og bakre sidedør høyre side. Trenger ikke være fri for rust, men brukbare nok til å få i fin stand igjen med litt innsats.
  3. Ville nok tatt den på henger, da den har stått lenge. Skal fylle på diesel og starte den opp en av de nærmeste dagene. Prøver å ta noen bilder i løpet av dagen.
  4. Det er bare å komme å se og gi bud. Så får jeg vurdere om jeg må plukke deler av den i stedet. Det er ikke snakk om en formue uansett.
  5. Den står i Bergen.
  6. Har gått til anskaffelse av Defender, og må derfor kvitte meg med et serie III prosjekt. Bilen har nissan 2,8 diesel som er godkjent i vognkort. Orginalt har det vært landrover rekkesekser i bilen, så nissanmotoren har god plass i forhold til torpedoveggen. Ny clutch og clutch sylinder. Ingen alvorlig rust på ramme. Noen av dørene er dårlige. Håper noen vil forbarme seg over den og ikke hugger den. Det er ikke skilter på bilen.
  7. ducman

    Serie III deler

    Ønsker å kjøpe sidepanel og platen i front til høyre framskjerm. Må være av den nyere typen som er skrudd sammen med toppen av skjermen, trenger og støtfanger. Ønsker og innsugs manifold i god stand til 2.25 diesel. Tlf: 47384300
  8. Front Runner Windcheetah 1,4 takgrind og Safari snorkel til Discovery II selges.
  9. Det går en tynn ledning inn på starteren like ved hovedkabelen til starteren. Sjekk at denne er hel og at kontakten inn på startmotoren er ok. Denne gjorde at starteren på min bil begynte å tulle.
  10. Takk for tipset, men fikk beskjed om at denne er utgått.
  11. ducman

    Bremselysbryter

    Er det noen i Bergen som har en bremselysbryter til serie III. Skulle hatt en litt raskt, da bilen må være godkjent innen utgangen av 2011. Holder å få lånt en bryter. Morten tlf.473 84300
  12. Har gått til anskaffelse av en safari snorkel, og ble litt betenkt vedrørende å skjære hull i framskjermen. Er det noen i bergensområdet som har utført dette på Disco II og kunne tenke seg å hjelpe meg med dette?
  13. Har en Disco II som må ha ny automatkasse og opphengskuler. Er det noen som vet om verksteder i Sverige som er brukbare?
×
×
  • Opprett ny...