Gå til innhold

Storeulv

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Location
    Fetsund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fetsund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Storeulv sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Den sitter bom fast uansett. Det har nok vært slik hele tiden.
  2. Hei. Den gule spaken spretter ikke opp når jeg bytter mellom lav og høyserie. Noen som har erfaring med hva det kan være. Eventuelt en annen måte å få den ut av 4WD.
  3. Jeg selger 4 stk Mud Tarrain LT265R15 brukt. Jeg byttes disse ut da jeg Hadde vibrasjon i ratte(det vil alltid være noe vibrasjon med disse dekkene. Det viste seg at vibrasjonen jeg hadde stammet fra Panhard staget. Har ikke tedstet dekkene etterpå. Selger 4 stk dekk og felg 2000kr eller høystbyden som de er. Dekken kan hentes i Fetsund eller jeg kan medbrune på treff i elvedalen neste helg.
  4. Har du galvet den selv å så lakert den svart?
  5. Jeg oppdager forleden at bremsepedalen på min defender 2006 siger når jeg pumper trykk motoren er i gang. Har prøvd å lufte men det kommer ikke noe luft. Noen andre kjente problemer som kan forårsake dette ? Kan ikke se at det minsker noe i reservoaret heller. Vidar C
  6. Hei. Noen som veit om det er mulig å bytte å få tak i rammen separat til aircon registeret på Defender Td5.
  7. Hei! Er det noen som har kjennskap til hvor jeg kan få tak i en ny eller re kondisjonert ECU til min TD5 Defender 2006. Jeg har problemer med at billen er meget tungstartet og Kenneth på Strømmen bil har byttet med en ECU fra en annen bil og problemet er borte. Det kan også se ut som at årsaken til at den er treg startet er at ikke glødingen fungerer.
  8. Selger min 1971 serie II. Reg nr BL17781 Understelsnr 25435720H Den har ikke vært på veien siden 2000. Den går ikke og det er mye rust. Jeg kjøpte bilen av inntauings firma. Jeg hadde planer om å sette bilen i stand men innser mine begrensninger. Har sjekket at motoren går rundt . Bilen selges for det samme som jeg ga for den 5000kr. Er du interessert så ta kontakt på 90060429. Vidar Carlstad
  9. Noen som vet om et verksted som bytter cappings i Norge. hadde planer om å gjøre det selv men rekker ikke.
  10. Noen som har montert kittet fra Cradock ? Terrafirma Cruise Control Kit for TD5 TFCCKTD5
  11. Hei! Jeg har det samme problemet med min TD5. finner ingen beskrivelse av dette solenoid fikse kit til TD5 startere. Har noen det?
  12. Takker. en liten prisdiferanse på 3200 kr men det er jo til gullet så det må vel tåles.
  13. Er det noen som aner om biltema feikodeleseren kan benyttes på en LR Defender 2006. Eventuelt hvilke spesifikasjoner en slik må ha.
×
×
  • Opprett ny...