Jump to content
LRforum

Peder Holm Løvstad

Members
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

About Peder Holm Løvstad

 • Rank
  Bonde uten gård

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.traktormafia.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Traktor, med både fast- og pendlende aksel!

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nesodden

Recent Profile Visitors

887 profile views
 1. Kan anbefale Polar skrallenøkler og ellers annet verktøy fra Polar også, selges blant annet på Tess. Prisnivå ca som Bacho. Smidige og slanke nøkler (riktignok ikke like slanke som Stahlwille), av god kvalitet. Tror merket er dansk.
 2. Interessert, har sendt deg en privat meldig. :-)
 3. På rustangrep foretrekker jeg følgende metode: 1. Grundig høytrykkspyling. 2. Fjerne all løs rust, sandblåsing/stålbørste. 3. Epoxy brunox, 2-3 strøk. 4. Bengalack eller annen god maling, 2-3 strøk. 5. Sprøytes så inn med Fluid Film.
 4. Kjøper gjerne dem, har sendt deg PM. Fortsatt på jakt etter ett sett til!
 5. Er interessert i å kjøpe brukte Wolf-felger om noen har for salg? Dimmensjon 6,5"×16" Rust ingen hindring. Østlandet. Mvh Peder
 6. Hei! Hva endte det med at du gjorde i forbindelse med kjøp av galvanisert ramme? Vurderer rammebytte på en 98 mod. 110 selv, så er litt interessert i erfaringer. Mvh Peder.
 7. Ett lite tips er å overhale den originale dynamoen så har du den til nestegang. Koster ikke stort i forhold til å kjøpe ny OEM. Triconor i Oslo overhaler dynamoer. Har både brukt dem.på jobb og privat og er godt fornøyd. Husker ikke helt hva de tok for td5 dynamo, men ikke så værst pris
 8. Hei, Har kjøpt en vinsjstøtfanger med vinsj i Bergen og skulle gjerne fått den til Oslo, men ellers på Østlandet er også interessant. Hvis noen skal kjøre den strekningen og hadde hatt lyst/plass til å ta med fanger og vinsj hadde jeg satt stor pris på det. Ett lite honorar vil det også være :-) Mvh Peder
 9. Ja, Landsstevne til Norges Bygdeungdomslag i Surnadal uke 29
 10. Er det noen som vet hva minstemålet på bremseskiver er på Defender? Både på ventilerte og ikke ventilerte skiver. Er nysgjerrig da skivene på bilen min begynner å bli tynne, men alikevel synes det er unødig å bytte før de har nådd minstemål.
 11. Hei! Kan du sende meg bilde av vinsjen? Hvilken tilstand er den i, alder, trekkraft osv? Eventuelt på mms til 41668839. Mvh Peder.
 12. Alle sammen? Det passer nok fint, de ligger hos foreldra mine på Nesodden. Så da kan de hentes der om det er greit. Tar resten på PM.
×
×
 • Create New...