Gå til innhold

Peder Holm Løvstad

Medlemmer
  • Innlegg

    410
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vestby
  • Interests
    Traktor, med både fast- og pendlende aksel!

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Garder, Vestby

Nylige profilbesøk

1 633 profilvisninger

Peder Holm Løvstad sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Takk for mange tilbakemeldinger, supert når det er andre med mer komplett delelager enn det jeg har. Nå har dette ordna seg, så gjenstår det å se om Paddock vil ta den som havarerte etter 6 måneder på garantien...
  2. Har bil med havarert dynamo, og lurer derfor på om noen har en dynamo for salg? Helst i nærheten av Oslo/Akershus/Østfold. Denso eller Hella, ny eller lite brukt. EWS får ikke inn før om halvannen uke, og skulle gjerne hatt bilen i stand før det. Kan bestille fra England, men da går det også fort en uke før den er på plass. Bilde av hvordan det ikke skal se ut...
  3. Tøff bil! Hvilken type lakk har du brukt? Og har du gjort lakkeringsjobben selv, eller satt det bort?
  4. Joda, litt jobb. Men har demontert hele bilen så da er det jo greit nok. Torpedovegg er det nest siste jeg demonterte fra ramma, motor og gearkasse til slutt. Hvis du bare skal ta torpedovegg er det en del jobb. Fort to dagers demontering om litt av hvert sitter fast og må byttes underveis.
  5. Hei, kan jeg spørre om hvem det er du bruker til sandblåsing- og galvaniseringsjobben?
  6. Firmaet som holdt til på Fornebu er i Halden nå såvidt jeg har skjønt og heter BS-Teknikk. De ga meg prisoverslag på 5 000 +mva for syrevask av torpedovegg.
  7. Skal galvanisere noen deler til en 110 jeg holder på med. Blant annet torpedovegg, b-stolpe, cappings og diverse braketter. Før dette skal galvaniseres må selvfølgelig lakk fjernes, jeg kan få det sandblåst, men vanskelig å få det helt hundre i kroker og kriker. Lurer derfor på om noen har erfaring med syrevask e.l. og hvem som utfører det på Østlandet. Delene har orginallakk fra 98 om det har noe å si. Har fått pris fra Bs-teknikk i Halden på vask av torpedovegg, men synes det kanskje var litt dyrt. Finnes det andre som tilbyr dette? Erfaringer mottas med takk.
  8. Nei, desverre. Camperen var ferdig bygd utvendig og delvis innvendig da han kjøpte den.
  9. Godt å se at Stabburet får ett nytt liv og blir bygd ferdig :-) Fargen er Keswick green, orginal LR farge. Caperen fulgte med en 110 hcpu i Keswick green som min far hadde. Han solgte bil og camper hver for seg, og etter det var den vel litt rundt omkring. Camperen ble opprinnelig bygget til bilen i midten av bildet.
  10. Flott jobb, rett og slett imponerende! Hva slags lakk brukte du for å få det til å sitte på den galvaniserte ramma?
  11. Selger orginale verkstedhåndbøker til Range Rover. Se finn.no annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=171047261
  12. Kan anbefale Polar skrallenøkler og ellers annet verktøy fra Polar også, selges blant annet på Tess. Prisnivå ca som Bacho. Smidige og slanke nøkler (riktignok ikke like slanke som Stahlwille), av god kvalitet. Tror merket er dansk.
  13. Interessert, har sendt deg en privat meldig. :-)
×
×
  • Opprett ny...