Jump to content
LRforum

Tom C

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Tom C

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Fisking, golf, ishockey, Landrover

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar. Det er mulig jeg forklarte meg feil, rattet står ca 20 % feil. For å rette det opp, står ratte i stilling ca kl. 22/23.
 2. Nei. Det var helt OK før jeg skiftet nedre rattaksel.
 3. Rattet står i ca kl. 10:00. Har du noen forslag?
 4. Etter skifte av nedre styreledd klarte jeg å få rattet i litt feil stilling. Kan det justeres uten å demontere alt igjen? På forhånd takk for svar. Tom C.
 5. Hei!

  Jeg har en discovery 3 2006 mod. Takluka ble forsøkt åpnet når den var frosset, etter det får jeg ikke åpnet den.  Har du mulighet til å kjøre diagnose og eventuelt programere den på nytt for meg.

  Mvh. Tom C. tomwc@online.no

   

 6. Takk for svar. Har førsøkt det også, men ingen ting skjer, kanskje motoren har tatt kvelden det får jeg beskjed om når LR verkstedet til Insigna AS får skjekket det. Tom C.
 7. Takk for svar, jeg får LR verksted til å teste og slette feilkoden. Tom C.
 8. Er det noen i forumet som vet hvor reele til takluken sitter? Det er spenning på 1 ledning ( rød) til bryter, men jeg får ikke spenning på noen av de andre ledningene som er koblet til brytereren når trykker på bryteren. Takluka har ikke fungert siden noen forsøkte og åpne luka når den var fryst i fast i vinter. Alle sikringer er hele. Jeg takker for gode råd om hvordan jeg kan ordne dette selv.
 9. Takk for svar, men jeg lurer på hvordan jeg får demontert kjølevifta.
 10. Finnes det en link til hvordan man skifter vannpumpen, hele prosedyren?
 11. Jeg trenger hjelp. Er det mulig å skifte bakre drivrem til dieselpumpa uten å ta ut motoren?
 12. Biltema sine viskere fungere 100% bedre en orginalen, men har noen råd om all isen som legger seg på viskere og viskeholdere i nedre stilling når de for eks. går på intervall pussing. Jeg drømmer om en oppvarming av pusserene så isen som danner seg smelter.
 13. Hei igjenn! Nytt problem, brekket løsnet ikke når jeg trykket knappen ned for å løsne det og ikke når jeg forsøkte å "kjøre" det av. Det kom opp en melding som ba meg om å trykke inn bremsepedalen samtidig som jeg trykket ned knappen som løsner brekket. Da fungerte det. Etter det må jeg gjøre det hver gang jeg har satt på brekket. Har noen hatt samme problemet så takker jeg for svar om hva som kan gjøres.
 14. Takk for tilbakemelding og vedlagte filer. Jeg går nok for nye armer.
 15. Er det noen som har tips om hvordan man skifter bakre nedre arm bushing på LR3 2006 mod.
×
×
 • Create New...