Gå til innhold

revis

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Eid Range Rover Sport HSE 2006, Land Rover Discovery 3 HSE 2006 og Range Rover Vogue 2004. Eier nå Ranger Rover Sport HSE 2006.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

revis sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Takk for tips. Bilen var tom for AC gass:) Lyngdal Karosseri og Auto fylte opp og bilturen ble reddet:)
  2. Hei, til min store forundring så oppdager jeg at det ikke (aldri?) har kommet noe kald luft ut av mitt klimaanlegg. Jeg kjøpte min Range Rover Sport 2006 modell er for ca. 8 mnd. siden. I og med at varmen ikke har kommet før nå den siste tiden har jeg aldri tenkt over dette med air condition. Når jeg har den på 16 grader kommer det bare normal luft. Finner heller ingen AC knapp slik jeg hadde i min L322 2004 modell tidligere. Er noen som har erfaring med dette? Er det slik at dette ikke finnes på denne type bil eller mangler bilen noe? Får ikke opp noe feilmelding. Er på biltur og smelter vekk:)
  3. Hei, noen som har hatt lekkasje fra soltaket på Range Rover Sport 2006? Jeg vasket bilen i maskin her ene dagen og fikk da vann som igjen lekte ned i kanalen langs siden mot både fører og passasjer siden mot side speilene. Var ikke enormt mye men nok til at det må fikses. Sjekket at ikke soltaket var åpent. Er dette et kjent fenomen? Hva kan jeg gjøre?
  4. Takker Stigah. Flottere i virkeligheten.
  5. Selger min meget stabile L322 Vogue grunnet overgang til RR Sport for en periode. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43214601&editAd=true
  6. OleBV Du kan kjøpe min. Girkasse veldikeholt og flushet samt alt annet vedlikeholdt jevnlig. Ikke terreng eller henger kjørt. Her er du trygg i lang tid fremover samt har satt inn ny stereo og radio forsterker med ref. problemstillingen nevnt ovenfor. Jeg skal over til en RR Sport igjen så min ligger ute på finn.no nå. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43214601&editAd=true Ring meg for en prat om du er interessert.
  7. Hei, er det noen vesentlig forskjell på en 2005 og 2006 Range Rover Sport? Er det samme leverandør av motor, girkasse osv.?
  8. Jope: Hva har du gjort med din? "Drømmen"
  9. Clausen: Takk for input. Mener du at det kan foreligge risiko ved å gjøre det når bilen har gått såpass mye? Min nærmer seg 170000. Flushing er noe jeg tenker å overlate til Sandven eller OEC i Bergen. Regner med at det skal gå bra og at de kontrollerer dette?
  10. Rolf: Takk for svar.
  11. Det er også vanlig med lekkasje i forseglingen i kanalene under bagasjelokket. Min lekkasje som gikk rett inn i audio forsterkerne på venstre side kom via en åpning i tetningen. Enkelt å tette med silikon.
  12. Knuton: Hvordan gikk det med girkassen og bilen?
  13. Min nydelige L322 2004 TD6 Vogue har nå snart gått 170000 km. Bør jeg flushe girkassen? Noen som har erfaringer med dette på disse bilene? Andre momenter som er viktig å tenke på med tanke på antall kilometer den har gått. Hører forskjellige ting og håper noen kan berolige meg. Bilen er ikke chippet, trimmet, brukt offroad eller trukket vesentlig med henger.
×
×
  • Opprett ny...