Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Matta

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 838
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

2 følgere

Om Matta

 • Rang
  Entusiastidiot

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Engelsk MC og Bil

  A land rover immobilised is a moral defeat for the driver, and bad publicity for the vehicle

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 086 profilvisninger
 1. Matta

  Nattsafari 2018

  To stk herfra
 2. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Har en stor kappbit fra gummimatten til bagasjerommet, fikser et "dekken" med den. Takk for tips!
 3. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Hovedbatteriet er festet godt fast i kassen og sitter dønn. Men jeg synes at minuspolen er veldig nær "taket" kassen og lokket. Har dette noe å si?
 4. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Så mange forskjellige løsninger i Lærdal, var dette jeg ble inspirert av. Får ikke til Elvedalen denne helgen, men en annen gang
 5. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Tror jeg lar ekstrabatteriet få en egen plass. Skal uansett ikke kobles mot hovedbatteriet men være et turbatteri til kjøleskap etc. Må ikke være i bilen hele tiden.
 6. Matta

  Vinterdekk

  Du må ha spacer. les mer her
 7. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Med merking av ledninger så mener jeg "nummering", vet fortsatt ikke hva de ulike ettermonterte ledningene er godt for (bortsett fra ekstravarmeapparatet). Men mer ryddig og oversiktlig er det ihvertfall. Tenkte å lage en slik sikringsskapsoversikt som jeg klistrer på innsiden av lokket, med nummering og beskrivelse av ledninger men da må noen med elektrisk kompetanse bistå
 8. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Har byttet sikringsboks og kun flyttet over de to ledningene som hadde sikring. Har ellers ryddet og merket ledningene som nå er koblet fra. Alle ledninger går nå i hull med gummiforing fremfor å ligge i klem under lokk. koblet på batteriet igjen og bilen startet. men det egentlige prosjektet var jo å se om jeg fikk plass til et batteri til, det gjør jeg ikke. For mange tjukke ledninger til vinsj etc og så får jeg ikke festet begge batteriene forsvarlig. Så da må jeg lete etter alternativ plassering.
 9. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Merkelig funn: Fire ledninger går fra under førersetet til under passasjersetet. I sikringsboksen har er tre av dem koblet til men kun en av dem med sikring. Under passasjersetet er to av dem koblet til hvert sitt rele.
 10. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Punktet jeg koblet med kabelsko ligger inne i boksen under passasjersetet.
 11. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Batteri ute og prosjekt kabelrydding i gang. Ser at det er diverse ledninger som ikke fører noen sted og er usikker på hva noen av de ettermonterte ledningenes funksjon er. Fant en gammel lighter under batteriet, ikke helt heldig med tanke på knallgass kanskje Måtte klippe en ledning som gikk til chipboks. Denne var loddet. Er det tilstrekkelig med kabelskokobling på denne?
 12. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Så alle minuskabler bør gå til batteriets minuspol, ikke til jord? Jeg må ta ut batteriet for å borre hull. Noe jeg bør tenke på i den sammenheng? "elektrolærling"
 13. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Tittet litt grundigere nede i batterikassen idag. Det er ledninger og kabler på kryss og tvers. Tenker jeg kobler fra batteriet, løfter det ut og rydder litt for så vurdere om ekstra batteri skal inn der. Kablene til ekstravarmeapparatet tenkte jeg å føre ut av boksen under setet og under bilen (inne i et fleksibelt rør) for så la det komme inn i bilen igjen der hvor apparatet står. Pt ligger det i klem under lokket og ført under teppet. Plasserer og fester røret så høyt opp på bilens underside som mulig. Men spm ang jording: dagens jordingspunkt er en bolt i seterammen, hva bør jeg tenke på hvis jeg skal lage et nytt jordingspunkt? Kan jeg ha jordingspunktet i batterikassen?
 14. Matta

  Rocksliders TD5

  Jeg satte jekken på selve rockslideren når jeg skulle posisjonere den for borring.
×