Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Matta

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 842
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Matta

 • Rang
  Entusiastidiot

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Engelsk MC og Bil

  A land rover immobilised is a moral defeat for the driver, and bad publicity for the vehicle

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 147 profilvisninger
 1. Matta

  Webasto - går, men virker ikke!

  Kan være at den kun kjører oppstartsprosedyre (varme/røyk) ja. Men den tenner og går fint når bilen har blitt kjørt og parkert igjen, men da ikke stått parkert for lenge. Har en lufteskrue på kjølevannslangen jeg skal sjekke samt sjekke kjølevæskenivået. Og så sjekke det andre du skriver
 2. Matta

  Webasto - går, men virker ikke!

  Jeg har nå opplevd to ganger at Webasto starter og går en liten stund men fortsetter ikke å gå. Skjer etter at bilen har stått noen dager. Når jeg så kjører den litt og stiller inn timer på webasto mht til neste tur så starter den og går som normalt. Det som er felles for begge gangene er at utetemperaturen mens den har stått parkert har gått over og så under null igjen. Lar alltid webasto gå lenge før jeg skrur den av og vil jo unngå hver kaldstart jeg kan ved å bruke webasto.
 3. Kom litt videre igår. Prøver å feste mest mulig uten å borre i bil. Fant også et rusthull på toppen av utrigger foran. Greit å skjerme fra videre salt/sølesprut
 4. Begynt og fått montert en i innerskjerm foran. Spadde ut en del gjørme først og blåste rent med trykkluft, samler seg litt her. Dette er vel noe man bør demontere ved lanolinbehandling. Flere bilder kommer når jeg får montert mer.
 5. Matta

  Nattsafari 2018

  To stk herfra
 6. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Har en stor kappbit fra gummimatten til bagasjerommet, fikser et "dekken" med den. Takk for tips!
 7. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Hovedbatteriet er festet godt fast i kassen og sitter dønn. Men jeg synes at minuspolen er veldig nær "taket" kassen og lokket. Har dette noe å si?
 8. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Så mange forskjellige løsninger i Lærdal, var dette jeg ble inspirert av. Får ikke til Elvedalen denne helgen, men en annen gang
 9. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Tror jeg lar ekstrabatteriet få en egen plass. Skal uansett ikke kobles mot hovedbatteriet men være et turbatteri til kjøleskap etc. Må ikke være i bilen hele tiden.
 10. Matta

  Vinterdekk

  Du må ha spacer. les mer her
 11. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Med merking av ledninger så mener jeg "nummering", vet fortsatt ikke hva de ulike ettermonterte ledningene er godt for (bortsett fra ekstravarmeapparatet). Men mer ryddig og oversiktlig er det ihvertfall. Tenkte å lage en slik sikringsskapsoversikt som jeg klistrer på innsiden av lokket, med nummering og beskrivelse av ledninger men da må noen med elektrisk kompetanse bistå
 12. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Har byttet sikringsboks og kun flyttet over de to ledningene som hadde sikring. Har ellers ryddet og merket ledningene som nå er koblet fra. Alle ledninger går nå i hull med gummiforing fremfor å ligge i klem under lokk. koblet på batteriet igjen og bilen startet. men det egentlige prosjektet var jo å se om jeg fikk plass til et batteri til, det gjør jeg ikke. For mange tjukke ledninger til vinsj etc og så får jeg ikke festet begge batteriene forsvarlig. Så da må jeg lete etter alternativ plassering.
 13. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Merkelig funn: Fire ledninger går fra under førersetet til under passasjersetet. I sikringsboksen har er tre av dem koblet til men kun en av dem med sikring. Under passasjersetet er to av dem koblet til hvert sitt rele.
 14. Matta

  Ekstra 12V batteri

  Punktet jeg koblet med kabelsko ligger inne i boksen under passasjersetet.
×