Jump to content
LRforum

Glue

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Glue

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drammen

Recent Profile Visitors

1,068 profile views
 1. Sikkert masse ulike meninger vedr sommerdekk og dekk generelt. Må ha meg nye sommersko nå til sommeren. Sett meg ut Goodyear Wrangler Duratrac 255/55/19. Ser for meg at disse må være nydelige til eventyr på skogsbilveier og fjellveier. Er andre dekk som bør vurderes før jeg drar kortet på disse? Kjørt BF Goodrich AT på freelanderen en gang i tia - de var helt nydelige, men får jo ikke de i 19’ og nye felger er styrete. Kjør debatt. Bc
 2. Knallfet doning. Ønsker meg det oppsettet med reservehjul bak, winch og kanskje et ekstra batteri. var det vanvittig styrete å få flytta reservehjul opp bak på fangeren?
 3. I dag møtte jeg min første Land Rover som hilste først Trodde alle hadde slutta, da respons på hilsing har vært laber. En nydelig tvilling Disco kasta opp arma i rundkjøringa ved Hamang/bjørnegård i Sandvika. God helg!
 4. Det gir ikke trøbbel med DPF så lenge du blinder og programmerer bort EGR når den ikke har feil eller er defekt. Gjør du dette imidlertid for å rette feilen/unngå å bytte så kommer DPF til å gi deg et lite helvete om ei stund da den vil tette seg helt. Dette skjedde meg i påska i fjor - blei en relativt kostbar affære. Verksted som skulle fikse egr høsten før hadde bare belinda den med feil, sletta feilkoder og vært fornøyd. Bilen var langt fra enig 6 mnd senere.
 5. En rød som er loddet på der? Blir vel innkjøp av loddebolt da
 6. Hvordan hentes styrestrøm inne i lykten? Vurderer å koble på noe ekstra jeg med, men kvier meg veldig med tanke på evt strømttjuv kobling. Noen som har et bilde å dele med uttak fra lykten?
 7. Ligger ikke alt klart under varegulvet på Disco4? På min Disco3 var det bare å skru ut vareinnredning og skru setene på plass.
 8. Sikkert mottaker, signalfeil, fjellskygge eller annet. Ikke sikkert det er feil på enheten din. Opplevd det samme på telefonen i det siste.
 9. NR 36? Skummet igjennom bare... http://www.disco3.co.uk/forum/topic94060.html https://fusesdiagram.com/land-rover/fuses-and-relay-land-rover-discovery-4.html
 10. Det lå en splitter pine ny Defender til meg under juletreet i år. Kjenner jeg kribler på å starte et realt prosjekt. For utenom å sette meg inn i håndboka, er der andre vedlikeholdstips jeg bør følge? Tenker å holde denne fresh lengst mulig! God jul fine folk!
 11. Oljeskift med filter + dieselfilter. Nå er det julevask på gang.
 12. Finnes der en rabattkode hos AF? Fortell!
×
×
 • Create New...