Jump to content
LRforum

Bjørn_C

LRF Society
 • Content Count

  536
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bjørn_C

 1. Bra det løste seg!! Hadde jeg vært deg ville jeg nok fulgt opp EGR ventilene og satt på den de blendeplatene/bytta EGR ventiler - sparer deg for mye fremtidig tull at du er sikker på de delene der blendet/ublendet.
 2. Ingen lekkasjer fra det? Om filteret er nytt og luftesekvens gjennomført så bør du vel sjekke at det er kobla på riktig. Har ikke sånt filter på min, men er vel mulig å få retur feil på de der. Feilen må jo være på filteret siden den starta før du bytta det.
 3. om bilen din er fra 2005/6 så er det vel ikke noe sw patch i det hele tatt… - tipper du har en eller to defekte egr ventiler som står i halvveis posisjon og lager bøll om de ikke er fysisk stengt av
 4. Ha tenninga på i 30-60 sekunder før du starter. Gjerne et par ganger før du vrir om helt. Den lufter seg sjøl. Om ikke start, sjekk om det er riktig satt i.
 5. Hmmmmm… det har jeg ikke fått den til å gjøre. Tenker jeg har en defekt FBH
 6. D3 2008 modell. - Klokka i dash -Velkomstlys fremme og bak via nøkkel (lr knappen) - Åpne bakluke vi lr knappen - 3 blink ved berøring av blinklysbryter - Batteribytte (tror ikke det var nødvendig) - Nullstilling av service - Ymse feilkoder Eneste jeg har merket meg som den ikke vil gjøre er å tavngskjøre webasto. Sletter feilkoder og nullsetter denne, men tvangskjøring vil den pokker ta ikke gjøre. Mulig det er kun for D4
 7. Ut i fra det jeg så på youtube her om dagen, er det vel litt jobb. Spesialverktøy sa de ikke noe om, men var visst et kjent problem at strammere røyk og at kjedet blei slakt.
 8. En sånn en?? https://rimmerbros.com/Item--i-LR055301 Har du lite kjølevæske når du får varsel? Etterfyll og luft systemet. Har du ikke lite, så er det vel måler i tank som kødder. Noen sier at det letteste er å bytte tanken da.
 9. Hoi! Fikk bilen i retur fra verksted igår. Under arbeidet har de etterfylt kjølevæske - det vil si fylt den til randen. Helt opp all the way. Jeg henta bilen og kjørte 6 mil før jeg sjekka nivået etter p ha stusset på kjølevæske var nevnt på kvittering. Tappa av 1.1 liter til normalt nivå. Dette er vel egentlig ikke då bra for bilen? Er det noe mer jeg burde gjøre - foruten å opplyse verkstedet om tabben? Kloke innspill mottas med takk. BC
 10. Har de samme sjøl fra Tuff Rok - kjempefornøyd!
 11. Er vel bare å bytte EGR. Fikk motorlys og feilkode P0489(00) 2F EGR control circut low nå. Det forklarer min ESF til tider.
 12. Kjapt spørsmål - skal ikke verdiene på ventil 0 og 1 følge hverandre? og hvem er feil her på tomgang?
 13. Sånt er ofte låst til chassinr pr bil. Strømmen bil, TecnoClassic på Liertoppen er garantert å kunne hjelpe deg. Bilextra Skøyen vet jeg skrur en del Land Rover også - de kan sikkert også hjelpe med å få ut feilkoder om det er noen. Du har jo også Motorpool på Slependen, men der koster det vel en arm å få noe fra.
 14. Tikkeklappring - hørt om det og så en post på instagram her om dagen
 15. Min D3 er manuell trykker inn og den spretter ut
 16. Skal det byttes?? Er ikke kjeder evigvarende?
 17. @Disco 3hvilket lurium hadde du i tanken?
 18. Lokket kan være en kilde - men usikker om det gir en følelse av at bilen sluker kjølevæske. Er det mye på kort tid burde man se noe tegn til fukt. Fremme på motor då er vel vannpumpa en mulig kandidat.
 19. Kanskje delebil da…. har fått frykten.
 20. Ny turbo som da er løsningen? Får se om det kommer tilbake og/eller det blir kasta ut noen koder til slutt. Turbobytte/HPFP bytte ser jeg mørkt på… da blir det muligens spiker.
 21. Snakker om sola - fikk samme driten idag. Engine system fault - all programs off. Ingen feil melding ifølge Iidtool. Da veit jeg hvor jeg kan starte å se. Turbo linkage - noen som veit hvordan den smøres enklest opp? - håper nesten den injektormeldinga dukker opp her med.
 22. Om det er under belastning ville jeg da ha sjekka den arma på turbo som @oggioffshorenevner, og tatt en ekstra sjekk på ymse slanger. Luftfilter og MAF ville blitt neste på lista mi. EGR. virker da ikke som synderen.
 23. island4x4, de selger også Bearmach
 24. Om egr er blendet må kontaktene være nappet ut. Hadde det samme på min D3 når jeg hadde blendet EGR, roa seg med kontaktene ute. Om de allerede er ute sjekk luftmengdemåler (MAF)
×
×
 • Create New...