Jump to content
LRforum

Bjørn_C

LRF Society
 • Content Count

  680
 • Joined

 • Last visited

About Bjørn_C

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drammen

Recent Profile Visitors

2,137 profile views
 1. Jeg måtte kjøpe nye nøkler og lås til min da dritten satt seg helt. Fikk ikke dytta nøkkel inn i låsen.
 2. Ja, eller de sender ofte en melding hvor du går inn på en link og betaler- tror det er samme side hvor du kan spore pakken. Kan sikkert få faktura om du etterspør det. Tviler på at de er vanskelige på å motta penger. I tillegg tar de gjerne 199 i påslag i «håndterings gebyr» eller noe sånt…
 3. Wow! En eldre Range Rover kasta opp labben i Bærum for noen dager siden… og en gammel gammel LAND CRUISER hilste igår i Drammen!
 4. Ingen lekkasjer noen sted? Og sensoren fungerer som den skal? Tørt rundt injektorer og returslange? Om trykket slipper når motor startes så må jo trykket forsvinne en plass… Injektor krever vel start på motor, så hadde kanskje tatt en titt rundt de.
 5. Gratulerer med ny bil! Har den fått noe navn?
 6. koser seg i sola! Pluss en på motsatt side
 7. Tok mine i par bak. Mest som trygghet for meg selv da den belgen som ikke hadde lekkasje nok ville starta å lekke om ikke lenge. Tror ikke det er farlig å bare bytte ene siden hva belger angår.
 8. Ser ut som at UP har hjulpet en D3/RRS eier idag…
 9. Fra undersiden? Er det en grei DIY?
 10. takk for tips. tok meg bryet med å ta av rocksliders. Da fikk jeg fader ta godt tak på den. og vaska bak der
 11. Brukte forresten 3 stk Enhet justerbare bein fra Ikea for å gi plata litt støtte der brønnen bak baksetene rad to kommer. Funka som snus! https://www.ikea.com/no/no/p/enhet-bein-til-skap-antrasitt-50449021/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping_feed&utm_content=free_google_shopping_clicks_Bathroom&gbraid=0AAAAAD-R4YMX3bHcZc0GQDK7UZ0dZy4Pu&gbraid=0AAAAAD-R4YMX3bHcZc0GQDK7UZ0dZy4Pu&gclid=Cj0KCQjw1N2TBhCOARIsAGVHQc4GktgBBSAaB3SKIlP-H2B263JK01s3UffmXcoudBWPfggzkUG8p2EaAt4TEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Finerplata/p
 12. Samme dom en dor/punch? som
×
×
 • Create New...