Jump to content
LRforum

MariusMorch

LRF Society
 • Content Count

  1,066
 • Joined

 • Last visited

About MariusMorch

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tdv8 før 2008 har ikke dpf. Fra 2008 til mid 2010 ble det ekstrautstyr, som betyr at en 3.6 tdv8 kan ha det. 4.4 tdv8 har dpf. Jeg ville sett etter en 2006 til 2009 tdv8 til ditt bruk. Bensinmotoren er lite egnet for småkjøring mtp forbruk
 2. Har noen her byttet forstillingsdeler på l322? Hvilke verktøy vil du si er essensielt for å gjøre det selv? Noen spesielle presser eller annet?
 3. Ting går sakte fremover. Nye hjul og dekk, fungerende luftfjøring og avgårde til sats. Perfekt myk start. Gjenstår en del, men artig når bilen er brukandes igjen
 4. Da har jeg bestilt pakningssett og tenker jeg begynner der. Så fort det er fikset står girkassemekanikken for tur. Jeg er forøvrig på jakt etter et høyre blinklys, altså det som står tilknyttet lykten på passasjersiden, om noen skulle ha et.
 5. Begge gangene jeg gjorde det var det pga feil med girkassen. Husker ikke første gang, men den girkassen røyk 20.000 km senere(4.4i jeg har nå igjen) men på TDV8en var det pga feilgiring som viste seg å være temp sensor til girkasse. Oljen var dog veldig sliten, så ikke nødvendigvis så dumt.
 6. 7-8.000 kroner de to gangene jeg har gjort flush
 7. Kompressor til luftfjøring har fått juling av å bli kjørt med gåene belger. Har noen her god erfaring med å bytte pakninger etc, eller bør jeg bare se etter en ny?
 8. Muligens kjøpt et hjulsett i Bergen, men skulle hatt det fraktet til østlandet. Neon som skal den veien. Betaler gjerne
 9. Jeg skulle ha lagt 4 vinterdekk på 20 tommers felger til RRen, men sliter med å finne noen som kan gjøre det i oslo-viken. Fikk med dekk på kjøpet av bilen. Noen som har noen å anbefale?
 10. Jeg tror jeg er keen på dette ja. Ganske mye av mitt er vannskadet ser det ut til. Send meg gjerne en PM
 11. Venter på deler og gjør ferdig et annet prosjekt jeg har, men ble tid til en liten fix
 12. Hei Helge! Jeg skrev en guide for noen år siden. Jeg tillater meg å dele den igjen. Ellers er det bare å sende meg en melding om jeg kan bistå med noe. Jeg har hatt 2 x tdv8, 1 x TD6 og eier nå merkelig nok igjen min første L322, en 2002 4.4i.
 13. Jeg har hatt en TD6, men denne bilen - akkurat denne - er jeg svak for. Det er den første L322en min, som jeg har kjøpt tilbake.Adriatic blue, med hvite skinnseter med blå piping og masse goodies. Og en deilig V8er. Tusen takk:)
 14. Åssen funker ipod og telefonmodulen? Jeg tenker bare jeg forsøker å vekke det originale anlegget. Skal ta en runde med sikringer og sånn og se. Skjermen lyser sånn sort, men lyd og alt er dødt. Jeg har også en lysende batterilampe, men den kom ifølge eier etter at han nettopp byttet batteri. Virker å lade fint og. Ellers får jeg trans failsafe prog på start, så ser ut som girvelgermekanismen trenger litt kjærlighet. Og så de nevnte forbanna luftbelgene foran.
×
×
 • Create New...