Jump to content
LRforum

MariusMorch

LRF Society
 • Content Count

  876
 • Joined

 • Last visited

About MariusMorch

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De stoffmattene er bare dritt. Gummimattene er så utrolig mye bedre. Eneste bilen jeg foretrekker gummi i. Hva gjorde du med rattet btw? Så pent ut?
 2. Bare sjekk fargen. Jeg har hatt tre L322. To med rød og en med blå kjølevæske.
 3. Sender du litt mer info på pm?
 4. Det er samme pumpe som sitter i LR3 og i RRS btw!
 5. Ja dette tok sin tid. Etter 22 kabelbrudd er det konstatert at ABS-modulen er gåen. Motorpool skal ha 35k for en ny en, så det utgår. Jeg tenker å bestille en brukt en. Noen som har noe erfaring med det? Må den være "nullet" på noen måte?
 6. Slapp av, det dukker opp andre ting å gjøre ganske snart! Deilig med litt motivasjon for å bli ferdig da
 7. Ga dette er forsøk idag Kom ikke noen vei. Og jeg har kjøpt et hus og hatt 9 befaringer denne uken så nå gidder jeg ikke mer og William fra autogården på Kongsberg tar den med opp dit på mandag. Han har et verksted 200 m fra jobb men mener det beste er å ta med til eksperten sin der. Ga meg en veldig decent pris
 8. Mulig jeg tar turen @SiggenRRC om ikke jeg tar det i garasjen på jobb, enten i morgen eller til uka. Men kan være greit med to sett med øyne.
 9. Av med batteri gjorde ingen forskjell. Jeg får brette opp ermene og starte jakten på potensielt ledningsbrudd i morgen. Må som sagt bare finne ut hvordan interiøret i disse bilene demonteres uten at jeg ikke gjør det til en permanent løsning.
 10. Akkurat det har jeg ikke testet. Kan teste etterpå.
 11. Kan jeg forsåvidt. Problemer nå er at bilen er permanent med gule lys. De forsvinner ikke. Den bonger en haug med ganger på hver start og så kommer suspensioned lowered. Virker å være i kjørehøyde likevel. Tar en runde under bilen etterpå. Etter det blir det å se på ledninger under setet
 12. Nei den holder helt kjeft egentlig. Men hjulene aligner altså ikke i displayet. Når jeg kjører er det litt bevegelse i høyre bakhjul på skjerm. De ander rører ikke på seg
 13. Lite hopping, men den mener stort sett at ventre forhjul og høyre bakhjul er høyere oppe i hjulbuen enn de motsatte hjulparret.
 14. Har kjøpt og solgt noen Land Rovere de siste årene og min erfaring er at folk er litt skeptisk til km. Det bør reflekteres i pris, men det er også viktig å lage en annonse som frister til å komme å se på bilen. Og da presentere en bil hvor folk tenker "oi, den er veldig fin mtp kilometer", ikke "oppbrukt!!" Om man klarer å presentere at det er mye bil igjen her så er mye gjort
 15. Presenter en bunke med kvitteringer, REN bil utvendig og innvendig uten spor av baby og skiftenøkler og du bør være i området. Det sagt, rask handel på LR er cirka 3 uker.
×
×
 • Create New...