Jump to content
LRforum

MariusMorch

LRF Society
 • Content Count

  883
 • Joined

 • Last visited

About MariusMorch

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vekker denne tråden til live igjen. Jeg har lyst å teste dette, men rent praktisk, hvor mye griser det på bakken under bilen? Bør jeg ha bilen på en presenning eller lignende for å ikke grise til foran garasjen?
 2. Sjekk delenummer. Webastoen er ikke spesifikk til l322 da den leveres av ekstern produsent. Tipper at det er samme i enten x5, e39, e38, eller d3 eller rrs.
 3. Til info var dette et ledningsbrudd i høyre hjulbue foran til yaw rate sensoren. beklager sen avslutning på problemet!
 4. Tenkte jeg skulle sette inn Rogern med linolje før vinteren nå. Har noen noe erfaring med det på nyere biler? Tenkte å ta Kassebilen i samme slengen (T4 transporter). Hva bør jeg tenkte på, mtp sted jeg gjør dette, underlag osv?
 5. Jeg er på jakt etter felger til l322. 20 tommer
 6. Bruker mye bensin, men går også svært godt. Kompis kjøpte en nylig og er svært happy. Både motor og gir er å regne som normalt driftssikre ja. Tdv8 er dog den suverent beste trekkvogna. Den har så mye low end torque.
 7. De stoffmattene er bare dritt. Gummimattene er så utrolig mye bedre. Eneste bilen jeg foretrekker gummi i. Hva gjorde du med rattet btw? Så pent ut?
 8. Bare sjekk fargen. Jeg har hatt tre L322. To med rød og en med blå kjølevæske.
 9. Sender du litt mer info på pm?
 10. Det er samme pumpe som sitter i LR3 og i RRS btw!
 11. Ja dette tok sin tid. Etter 22 kabelbrudd er det konstatert at ABS-modulen er gåen. Motorpool skal ha 35k for en ny en, så det utgår. Jeg tenker å bestille en brukt en. Noen som har noe erfaring med det? Må den være "nullet" på noen måte?
 12. Slapp av, det dukker opp andre ting å gjøre ganske snart! Deilig med litt motivasjon for å bli ferdig da
 13. Ga dette er forsøk idag Kom ikke noen vei. Og jeg har kjøpt et hus og hatt 9 befaringer denne uken så nå gidder jeg ikke mer og William fra autogården på Kongsberg tar den med opp dit på mandag. Han har et verksted 200 m fra jobb men mener det beste er å ta med til eksperten sin der. Ga meg en veldig decent pris
 14. Mulig jeg tar turen @SiggenRRC om ikke jeg tar det i garasjen på jobb, enten i morgen eller til uka. Men kan være greit med to sett med øyne.
×
×
 • Create New...