Jump to content
LRforum

MariusMorch

LRF Society
 • Content Count

  871
 • Joined

 • Last visited

About MariusMorch

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Slapp av, det dukker opp andre ting å gjøre ganske snart! Deilig med litt motivasjon for å bli ferdig da
 2. Ga dette er forsøk idag Kom ikke noen vei. Og jeg har kjøpt et hus og hatt 9 befaringer denne uken så nå gidder jeg ikke mer og William fra autogården på Kongsberg tar den med opp dit på mandag. Han har et verksted 200 m fra jobb men mener det beste er å ta med til eksperten sin der. Ga meg en veldig decent pris
 3. Mulig jeg tar turen @SiggenRRC om ikke jeg tar det i garasjen på jobb, enten i morgen eller til uka. Men kan være greit med to sett med øyne.
 4. Av med batteri gjorde ingen forskjell. Jeg får brette opp ermene og starte jakten på potensielt ledningsbrudd i morgen. Må som sagt bare finne ut hvordan interiøret i disse bilene demonteres uten at jeg ikke gjør det til en permanent løsning.
 5. Akkurat det har jeg ikke testet. Kan teste etterpå.
 6. Kan jeg forsåvidt. Problemer nå er at bilen er permanent med gule lys. De forsvinner ikke. Den bonger en haug med ganger på hver start og så kommer suspensioned lowered. Virker å være i kjørehøyde likevel. Tar en runde under bilen etterpå. Etter det blir det å se på ledninger under setet
 7. Nei den holder helt kjeft egentlig. Men hjulene aligner altså ikke i displayet. Når jeg kjører er det litt bevegelse i høyre bakhjul på skjerm. De ander rører ikke på seg
 8. Lite hopping, men den mener stort sett at ventre forhjul og høyre bakhjul er høyere oppe i hjulbuen enn de motsatte hjulparret.
 9. Har kjøpt og solgt noen Land Rovere de siste årene og min erfaring er at folk er litt skeptisk til km. Det bør reflekteres i pris, men det er også viktig å lage en annonse som frister til å komme å se på bilen. Og da presentere en bil hvor folk tenker "oi, den er veldig fin mtp kilometer", ikke "oppbrukt!!" Om man klarer å presentere at det er mye bil igjen her så er mye gjort
 10. Presenter en bunke med kvitteringer, REN bil utvendig og innvendig uten spor av baby og skiftenøkler og du bør være i området. Det sagt, rask handel på LR er cirka 3 uker.
 11. Sånn ser skjermen ut når jeg er parkert på flat mark (asflat) utenfor kontoret her. Sånn ser
 12. Sjekket dekktrykket mitt just to be sure idag. 4.2 bar på alle hjul, eller godt over 50 psi. Kanskje en anelse mye, selv om jeg har 275/55-20 dekk på bilen. Noen anbefalinger til riktig dekktrykk? Slapp dem ned til 3-3.2 bar i første omgang, men også det føles vel høyt gitt.
 13. Det er et veldig sjenerøst tibud, du skal absolutt ikke se bort ifra at det blir nødvendig Jeg mistenker veldig ledningsbrudd egentlig. Spørsmålet er bare hvor. Det jeg tenker og. Orket ikke ligge ute i regnværet isted, får den opp i garasjen på jobb i morgen og kikker litt da. Blir digg å få egen garasje i sommer!!
 14. Takk for det og takk for hjelpen idag. Det er andre sensorer til L322. Jeg får legge meg under og se på sensorene og måle litt. Feil forsvant igjen isted da bilen sto utenfor kiwi. Kjørte hjem og i en litt bratt venstresving bonger det på igjen. Ellers får jeg demontere litt interiør og se om jeg ser noe ledningsbrudd. Må bare finne ut hvordan jeg demonterer ecuboksen til blant annet setet under setet uten å løse ut masse feilkoder og lamper.
 15. Såvidt jeg skjønner er det fukt cirka samme sted. Gjerne pga takluka som har dreneringskanal ned langs a stolpen. Ledningsnettett går langs gulvet på passasjersiden langs tterskelen og opp under setet til midttkonsollen. Så vidt jeg skjønner iallefall.
×
×
 • Create New...