Jump to content
LRforum

eriktve

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eriktve

 1. her er en grei bruksanvisning til hvordan man gjør jobben http://www.discovery2.co.uk/Injector%20Seals.html
 2. Har opplevd akkurat det samme som deg defendertd5 og fjernet air bleed valve som ice refererer til , dette holdt bare en liten stund så begynte bilen og stoppe igjen. Gjør som lafterolf sier: Bruk diagnose og les av balansen på dysene. ser du mye forskjell på verdien på dysene kan det være utvask på kobberpakningen somJope sier: - kobberpakningene på injectorene kan være verdt å skifte Det fungerte for meg og bytte alle kobberpakningene viste seg at de var utvask på to av mine.
 3. Nå trur jeg nok jeg har funnet årsaken til hele mitt motorproblem!!! tok jo ut airbleed valve bak ved filter holderen og erstattet den med en ny , dette så ut til og løse problemet men etter jeg hadde kjørt et par tanker med Kruse fant han ut at han ikke ville gå mer . Begynte og gå veldig dårlig når han fikk motstand, til slutt døde han bare ut. Fikk bestilt meg spesial verktøy og fikk ut injektorene, gjorde de reine byttet kobber pakninger og o-ringer og gjorde godt reint oppi sete der injektorene sitter. Den linken her er en fin bruksanvisning : www.discovery2.co.uk/Injector%20Seals.html skulle gjort dette med en gang som jeg skrev jeg sku gjøre men men , merkelig ikke bilverkstedet fant ut av dette enda jeg nevnte at jeg trudde det kunne være det. Så til dere andre som har tatt ut airbleed valve , kan være lurt og ta en injektor sjekk , og kanskje bytte kabelmata til injektorene samtidig :-)
 4. Har ikke kjøpt ny ventil enda så kjører utten .
 5. Da var litt skit i tanken fra fyllinger opp over tiden, så det spørs om det er noe av det som har kommet inn. Men prøvde og sette i igjen ventilen i fitingsen til filterhuset idag det gikk i 3km så stoppet bilen tok ut tappen igjen og bilen fungerte.
 6. Måtten jeg gikk frem og gjorde dette på var og: http://picturestack.com/383/883/3D4Td5FuelFilj9R.jpg 1: Ta av deksel til diselfilter over bakrehøyere dekk. 2: Gjorde reint 3: Tok av slangen som går inn på nr 8 (hurtigkobling) 4: Skrude av fitings nr 8 (19mm fastnøkkel) 5: Tok ut nr 7 (flat skrujern) 6: satt det sammen igjen utten nr 7 i. koblet på igjen slangen. Så gikk jeg til pumpa i tanken ( her har jeg hull i gulvet bak så jeg kommer til pumpa ) legger ved en link til en ny tegning http://picturestack.com/384/925/3gBTd5FuelDelmxj.jpg 7: Koblet av den hvite slangen som går inn på nr 9 på pumpa (men slangen skal være på på filterhus siden ) 8: puttet slangen enden i en flaske (fordel og ha noen som kan passe på flaska ) 9: vride på tenninga til pumpa starta og gikk et par sekunder til slangen var rein (var masse grums i diselen i flaska ja )
 7. yes da er problemet funnet :lol: tok vekk en liten dings som lå inni den her http://www.brit-car.co.uk/product.php?xProd=134967 på filterhuset , hvis en ser på linken her http://www.landyzone.co.uk/lz/f50/td5-fuel-pressure-problem-161412.html og på denne tegningen er det nr 7 på filterhuset jeg fjernet , denne var det fult av skit i, så nå har jeg gjort den rein og skal ha den inn igjen. Og du Tom R kanskje du har samme problem på din? Resultatet at jeg tok den ut var at pumpa gikk mye mer stille og bilen startet og gikk som den skulle , men sto parkert i en bakke en dag med snuta pekende oppover da sleit jeg med og få startet, så det er vel best og få satt den i igjen idag . skal få lagt inn et bilde av den og komme med info etter jeg har satt den i igjen :D
 8. fikk sjekket dele nr på diselpumpa i tanken det var : NSTWFX000260 den var lik den som sto i så mener den skal være orginal :-)
 9. Fikk ikke tid og hadde ikke plass og stå og gjøre jobben så bilen ble kjørt på LRverksted i går :-( skal gi tilbake melding på hvordan det har gått, har time 24nov. Takk for innlega gutta :-) har desverre ikke hvert så flink til og skrive på forume og bruke forumet men vil bli flinkere til det fremover :-)
 10. Hei Hei trenger litt hjelp! Min 110 Td5 2002 , har start problemer! Når jeg skal start bilen når den er kald må jeg kinne ganske lenge og i tilleg pumpe på gas pedalen, da begynner den og hoste litt og til slutt starter den og rykker godt et par sekunder :-( motor og alt går som det skal med en gang den har startet og eksosen er perfekt Hører i tilleg at diselpumpa i tanken går før billen starter. Den er spesielt vansklig og starte når jeg har kjørt litt og den er blitt litt varm og når den er kald men hvis den bare har ståt og gått i 3 til 5 min starter den med en gang. Her om dagen stoppet den plutselig når jeg kjørte og måtte kinne og pumpe på gass pedalen lenge før jeg fikk gang på han igjen. Dette er hva jeg har gjort med bilen : #bytta diselpumpe i tanken for 5mnd siden #bytta disel filter 1mnd siden, i tilleg drenert filtere av og til (ikke noe vann og se ) #bytta diseltrykkregulatoren 1mnd siden #bytta injektorhardnes 1mnd siden #bytta Luftmengde måleren 2mnd siden #bytta til silikon slanger mellom luftfilter boks og intercooler 2mnd siden #nye gløddeplugger 2mnd siden #Gått over alle sensorene i motoren uten om den ved gasspedalen #sjekka og fant veldig litte men litt spor av olje i kontakten til ecu,n , fikk fjernet dette samt at jeg åpnet ecu,n og gjorde rein den og med elektro clean og litt bremserens (ingen spor av olje i selve ecu,n) #kjørt diagnose verktøy og ingen feil funnet annet en en feil meld på luftmengde måleren som jeg da slettet. Veldig frustrerene og ikke finne ut av feilen :-( Har en følelse at jeg kanskje må sjekke kobber pakningen og O-ringene på injektor dyssene , kanskje der problemet ligger? Tar imot tips med stor takknemelighet :-)
 11. jeg har tempelfjord posen og er veldig fornøyd med den,fordelen med den er at den er i to deler så du kan bruke den ytre posen på hytte turer og på sommeren , denne er det og så exstra god plass i. den innerste posen er en fin vinter pose og er det exstra kaldt kjører du begge posene. ifjord vinter lå jeg under åpen himmel med med posen var vel nesten 20- og frøs ikke det grand veldig god pose, jeg har også dette ligge under laget downmate9 www.oslosportslager.no/produkt/exped-downmat-9-pump-liggeunderlag-dun-5396.aspx et genialt ligge underlag hvis du er utte etter komfort , og hvis du vil ligge exstar godt hiver du et par reins skin oppe på der igjen.
 12. hei hei hva koster tubularsidesteps i butikken ? og hva skal du ha for de?
 13. eriktve

  En test...

  kjempe flott bilde
 14. steike det så kult ut skal sjekke opp om jeg får mulighet til og være med
 15. Nå har jeg endelig fått den bilen jeg har ønsket meg Kjøpte den av en utrolig hyggelig erfaren land rover kar Jøran (JOPE) en stor Takk til han som har hjulpet meg med og få drømme bilen min, han har gitt meg mye info om defender og hjulpet meg til og komme igang og inn på LRforum Gleder meg til og dele erfaringer med dere på forumet og se på mange tøffe bilder
 16. eriktve

  Kruse og gaustatoppen

  En kjøre tur til Gaustablik

  © © LRforum.com

×
×
 • Create New...