Jump to content
LRforum

Blatherskite

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Blatherskite

 • Rank
  Medlem

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Blommenholm
 1. Ta av hardtop, sette på nedfellbar bakluke (kan kjøpes fra LR forhandlere). Stofftak ("tilt") & bøyler ("hood sticks") av flere slags kan kjøpes - vanlig, vanlig med plastvinduer, bikini hood, osv. Vår exmil har også en veltebøyle med påmontert setebelter. Alt er mulig, bare bla gjennom Landy websider!
 2. Tror at militær kassa har noen forskjell fra sivil; overdrive kan ikke settes på militærkassa. Vet ikke hva forskjellene er, mener at man må ha et eller annet "navn".
 3. Fikk ny kalesje fra Famous4 til seriebilen, levert, til en god pris. Verd å kikke på Famous4.com?
 4. Ventilen ser bøyd ut. Anbefaler at topp tas av & fikses før du starter motoren, ellers kan det fort bli veldig dyrt.
 5. Kanskje mulig å få kjøpt "key blanks" fra slik som FamousFour" eller andre Seriebilforhandler i UK.
 6. Tar opp emnen igjen... Holder med å følge gautes råd, og fant ut at eksosmanifolden må byttes (ødelagt bolter til grenrør). Kan ikke få innsugmanifold fra eksos. Har brukt mye rustløser, prøvd å bruke trekiler til å fa de fra hverandre, men uten hell. Er det noe hemmelighet til dette - ellers blir jeg bare gal av å prove. Har noen gode råd?
 7. Nye finnes også hos Famous Four i UK.
 8. Hei Per "Er det noen som kan gi noen indikasjoner på hva disse bilene går for i dagens marked?" Ser på finn.no, LandRover, Andre. I morges var det ca 3 exmil til salgs. Ellers har vi en 1974 modell. Rust i ramma betydde at vi kjørte til England & byttet til en ny forsinket ramme. Bilen fikk ny kalesje ifjor (ca kr 2 500 levert) og kjøres nesten daglig tvers gjennom Oslo. Blir litt arbeid av og til, og bilen må kjøres som den gammeldags bil den er, men den er helt topp!
 9. Det er mulig å ta med bilen på DFDS fra Brevik til Immingham på truckferge. Mye billigere, men uten bar, casino, kino, osv...
 10. Hei Kjøpte en ex-mil S3 ca 4 år siden, og den trengte ny ramme. Bestllte en fra Richards, og spurte hvis de kjente noen som kunne bytte rammen. De sa at Paul Marsden, som hadde verksted ved siden av Richsrds i Doncaster var dyktig, og etter litt telefonarbeid bestille vi rammebytte samt ny foringer osv. Kjørte over ved hjelp av DFDS truckferge fra Brevik & tok litt ferie mens arbeid var i gang. Kjørte tilbake uken etter med splitter ny galvramme. Prisen var mer enn å gjøre jobben selv, men han Marsden hadde erfaring & gaffeltruck til å løfte hele skroget fra rammen uten å måtte demontere alt. Husker ikke prisen, men sikkert mye billigere enn her hjemme, og jobben var gjort innen ei uke.
 11. Ellers prøv P A Blanchard i England. Tror de er på www.pablanchard.co.uk. FamousFour har noen deler og, men Vestfold er best å begynne med.
×
×
 • Create New...