Jump to content
LRforum

uffern

LRF Society
 • Content Count

  1,159
 • Joined

 • Last visited

About uffern

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjøvik
 • Interests
  Lr,jakt,fiske,fjellklatring.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

2,077 profile views
 1. Har ryddet i garasjen og da dukket det opp litt div som jeg enten har dobbelt opp av,eller som jeg ikke har bruk for. En stk alukasse av merket Wurth(troor den er produsert av zarges,men ikke sikker).Mål:b36cm,H36cm,L78cm.kr:800. En stk Hi lift med adepter til jekkepungt,type:hull.Kr:600. 26 stk nye hjulmuttere som passer seribil,defender,disco1 og rrc.Dette er av den typen som er tette i ytterenden,galvanisert.Kr:350. Delene må i utgangspunktet hentes,men hvis kjøper bor på strekningen:Gjøvik-Oslo og ikke har det travelt kan jeg ta det med ved anledning,evnt forumsfrakt. Kommer til å dukke opp diverse andre ting her i denne tråden etter hvert som jeg får sortert.Bilder kan sendes på mms ved interesse. MvhUlf-Tore
 2. uffern

  16" felger til D2

  Da ble det byttehandel:-)
 3. uffern

  16" felger til D2

  Dekkene teller ikke så mye,da jeg skal kjøpe nye.
 4. uffern

  16" felger til D2

  jacobm:jeg har sendt deg pm.Til dere som ikke har felger å selge meg:Lag deres egen ønskes kjøpt tråd!!
 5. Ønsker 4stk 16" felger.Evnt pris?
 6. uffern

  16" felger til D2

  Ønsker å kjøpe 4-5stk 16" felger til D2.Evnt byttes i 18". Uffern
 7. Har en ny og ubrukt i galvanisert,som jeg vurderer å selge.
 8. uffern

  Serie 2 eller 3

  Dessuten blir ikke en x mill ødelagt av å sette på pickup tak.Det er fullt ut reversibelt
 9. Har et sett med 4 Britpart støtdempere til Freelander 1 fra 2001 mod og opp.(nye).Kr:900 eller bud over.
 10. Da ordnet det seg .Prøvde først å dra bilen opp i bakken litt med en Yota rav,men den klarte ikke å dra bilen 10cm før den begyne å spinne Fikk hentet Freelanderen,og den tauet Discoen pent opp i bakken og da løsnet rattlåsen .Tror ikke discoen liker yotaer .Tusen takk for tips folkens!!Det var altså tipset om å få av spennet på rattet som var rett medisin.Lærer no nytt så lenge man lever.
 11. Her var det vist rukket å komme flere tips,mens jeg satt å skreiv med alt for store fingere på et alt for lite tastatur.Skal gå ut å prøve siste tips,hvis jeg klarer å flytte på bilen da.
 12. Takker for info Motom?.Har akurat kjøpt denne bilen,men i kviteringer som fulgte med står det at:Tenningslås ble byttet samt koding av nye nøkler ble utført for 11mnd siden.Men hvis det er sånn at startsperra ikke slår seg ut før man vrir på tenninga,så heller jeg mer og mer mot at:den har gått i vranglås da jeg fikk puttet Freelander nøkkelen inni der?.Får prøve den andre nøkkelen(ny),når den kommer opp senere i dag,hvis ikke blir det å skru opp tenningslåsen å se hva jeg kan få til.Synd bilen står så kaukete til jeg langt oppi skauen?
×
×
 • Create New...