Jump to content
LRforum

Jabra

Members
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jabra

 1. Da var denne solgt. Takket pent nei til budet fra England. Er trygg på at denne har havnet i gode hender her på berget.
 2. Som et resultat av at jeg for tiden er opptatt med restaurering av fire Porsche. Har jeg ikke mulighet til å ta denne samtidig. Den står litt for mye i veien i verkstedet, så jeg ønsker at den havner hos en som har tid til å ta vare på den. Bilen ble importert til Norge av Politimesteren i Sør-Varanger i 1956, og tjenestegjorde i Grensepolitiet frem til den ble solgt privat i 1961. Har fått kopi av alle papirer som har fulgt bilen siden den var ny. Bilen har etter det jeg har funnet ut original motor og drivverk. Den er fin i ramme, men har selvsagt noen små skavanker etter 60 år på veien. Det følger med masse smådeler pluss ekstra dører/dørsider og baklem. Har fått et bud fra en forhandler England på 75 pluss frakt, noe som er fristende. Når det er sagt ønsker jeg helst at den blir her i landet. så jeg er åpen for bud over 60. Bilen står på Gjøvik og kan besiktiges i mitt verksted. Har bukk så det er mulighet for en grundig inspeksjon. Treffes på 90femti5142
 3. Har fått sjekket opp bilen litt, og det viser seg at tidligere opplysninger om at den var i bruk ved et gruveselskap var feil. Bilen ble importert av Politimesteren i Sør-Varanger for bruk i grensepolitiet på grensen mellom Norge og Sovjet Unionen. Den tjenestegjorde i politiet fra 20/4-56 til aug 61 da den ble solgt privat til en skipper fra Grense Jacobselv. Har egentlig ikke hatt tid til denne ennå, og det ser ut som om den blir stående en stund til. Vurderer å selge den videre til en entusiast som har lyst til å ta vare på den.
 4. Trenger fortsatt dette.
 5. Er det noen som har bøyler og kanvas til en 56 mod 86" så er jeg Intr. 9050514to
 6. Dette må da være en skogsbuggy, ikke mye beach i denne videoen. ? spøk til side. Dritkule biler. Har ikke plass dessverre.
 7. Mulig det lafterolf, jeg kjøpte del lokalt i mjøsdistriktet. Den har vist vært i et gruveselskap tidlig i sitt liv.
 8. Blir litt tomt i garasjen nå som 912E'n skal til lakkereren de neste seks mnd. Så da endte jeg opp me denne. ?
 9. Tror det er denne. Film på begge sider.
 10. Nei dette er ikke trailerboard dette er den brune vannfaste typen. Når det gjelder pris så er det under halve av utsalgspris.
 11. Snakk med disse folka. http://www.flissundet.no Vet de utviklet en map for Rambalder på rullende landevei. Mener den var på 160hk og 460nm. I følge Rambalder fungerte den vanvittig bra på hans Td5.
 12. Kjøpte inn denne for å legge "gulv" i G4 riggen, men kom aldri så langt. Litt usikker på målene, men den er både lengre og bredere enn G4 riggen. Selges hbo 600,- Må hentes på Gjøvik.
 13. Oppført seg ryddig er vel å ta i. Jeg leverte tilbake bilen den 12. Desember. Den 14. Desember lå den ute til salgs på finn.no. Teknisk sett eide vi bilen frem til torsdag da vi Olsen bil fikk del 2 av vognkortet. Kopi er levert Biltilsynet. Så begrepet mitt og ditt har de et noe diffust forhold til. For sikkerhets skyld fylte jeg inn kjøper i vognkortet slik at vi ikke blir stående igjen som selger av denne bilen. Torsdag den 20. Februar får vi pengene tilbake. I to mnd har jeg vært uten bil og muligheten til å skaffe meg noen ny. Lovnader og løgner på løpende bånd fra MR Olsen selv var det jeg ble presentert når jeg tok kontakt. Jeg vet at de to forsikringsselskapene jeg har snakket med i denne saken. Har tatt en prat med de, så det er jo mulig det er litt av grunnen til at det har drøyd med pengene. Eller så er det dårlig med penger i kassa, så den måtte selges før de kunne gjøre opp for seg. Uansett jeg er ferdig med denne saken for min del, om det ikke skulle dukke opp noe i ettertid.
 14. http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=69185
 15. Da har vi fått tilbake pengene etter å ha purret siden desember. Det som gjenstår nå er å få tilbake regavgiften fra tollvesenet. Bilen det er snakk om er denne: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=45752903&searchclickthrough=true Bilen er så vidt jeg vet solgt til en oppkjøper. Reg nr er RJ 38642 så vet dere det. Regner med at flere kjente igjen forhandleren ved bilde tidligere i tråden. Slik jeg har lært forhandleren å kjenne, så er det penger å tjene på å kjøpe opp skadebiler for deretter å fikse de, lage en annonse på finn og utelate alt annet enn positive ting om bilen.
 16. Da har selger gått med på å heve kjøpet, og jeg venter bare på å få pengene tilbakeført på konto. Alt i alt har dette vært en lærerik opplevelse. Vet at jeg heretter ikke skal stole på forhandlere, og sjekke ut bilen mye grundigere enn Jeg gjorde med denne. Det som kalles full dokumentasjon og servicehistorik er ikke alltid det det ser ut som. Jeg kommer til å kontakte tidligere eiere ved alle bilkjøp heretter. Til jeg har fått pengene på konto forblir resten av historien min. De som åpent har søkt etter D3 her på forumet har blitt varslet om hvilken bil det gjelder på pm.
 17. Beklager til dere med bud i tråden. Denne er solgt.
 18. Da det ikke blir noen ny D3 på meg selges dette hbo 1000.- +frakt.
 19. Jeg hadde høyt forbruk, ca 1,6. Dette fordi automaten ikke ville opp i 5 gir. Tok noen dager før jeg oppdaget det.
 20. Jabra

  Til D3

  Mindre luftmotstand, turbo jobber marginalt lettere. Fordel er at du ikke bytter det, du vasker og oljer det opp igjen.
 21. Jabra

  Til D3

  Original vare? Det tviler jeg på. Men siden du opplyser om det står kjøper fritt hvis han ønsker å heve kjøpet. Neste gang du skal annonsere noe Så er det en new topic knapp øverst på siden.
×
×
 • Create New...