Jump to content
LRforum

Longshot

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Longshot

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  norge
 • Interests
  Land Rover

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Åndalsnes
 1. hvor? Edit: Litt langt for meg da, 6-7 timer :/
 2. Angående lyden, hvordan er bremsene etter 2-3 brå oppbremsinger? er det endring ved gasspådrag? (tenker på vakumpumpe eller lign)
 3. Hei Har letet litt etter Hakka 8 til D3 men finner ingen med rett dimmensjon, noen som har funnet? eller tilfeldigvis vet om det kommer? Hvis ikke ser det ut til at det blir Continental ContiIce Contact. 255,55,18 eller 255,60,18
 4. Gravd D3 ut av gjørma, insane teleløsning gjorde at det nermet seg vading der den stod. 5 happy timer etterpå er den på tunet igjen Prøvde først sleping med MB240 og kjetting, det var nyttesløst
 5. Blir egentlig ikke så mye klokere av dette. EDIT: Ser i ettertid at dekkonline har endret bildet.
 6. Har sett litt på sommerdekk, ser ut til å gå for 18" Har sett på to typer. ContiCrossContact AT 255/60 R18 112T XL med felgkant GRABBER GT 255/60 R18 112V XL med felgkant Ser utvilsomt kult ut, men blir det FOR røfft for vanlig vei? ser det er godkjent for 240km/t (noe som virker helt ulogiskt men) Bruken er vel som de fleste, mest langs vei, men med mulighet for dårlige veier/offroad ved behov.
 7. Gikk det bra med terrenget og verden rundt?
 8. Pent! kan du ta bilder i profil også? litt vansklig å se hvor stor påvirkning railsene har på profilen av bilen Steffen
 9. Skjermen er til høyre og der tastene er så er det et "lokk"
 10. Har ikke navi med tlf (altså ikke tallene på første bildet) har heller ikke "4x4 skjerm", som vist på nederste bildet, så er det et tomt rom der skjermen normalt er, også har jeg ikke talltaster. (eller ratt-taster)
 11. Hei! Har i dag en 2006 SE med standard radio. Har ønsker om å oppgradere den til noe mer spennende og ønsker tips, forslag og komentarer. Nedenfor er ønskelisten i prioritert rekkefølge. * 4x4 info hvis mulig på en SE??? har ikke funnet info om det hvertfall. * må se originalt/pent ut. * Bluetooth for mobiltilkobling * USB tilkobling for evt mp3/filmer * mulighet for ryggekamera * GPS/navigasjon her har jeg en garmin gps i dag, kan kanskje være likegreit å kjøpe ny siden radiogps'er ikke er noe høydare? * mulighet for å styre via ratt (kan gjerne kjøpe nytt ratt) har i dag ikke denne muligheten. * dvd/film/entertainment mulighet, tenker egentlig på bakseter her men kjekt å ha når man mister ferga å må sta i 50min å vente Har sett bittelitt på det for noen måneder siden og husker muligheter å sette skjerm der HSE har skjerm, samt bytte ut orignalradio, begge kan være akutelle, finnes det mulighet for en kombinasjon? tenker mest på "Tunge" ting som ryggekamera, video og navigasjon, vært kjekt å ha to skjermer.
 12. Det som skapte usikkerheten er at den nye kompressoren ser forskjellig ut fra den gamle. Men ok, skal prøve nå
 13. Mail fra Island 4x4. Hi Compressor won’t work until the new software is updated. Regards Sam Island 4x4 Mens på famousfour står det Requires Diagnostic Check and vehicle software upgrade to validate warranty. Har mottat kompressoren og ser at den er tydelig forskjellig fra den som står på bilen i dag, jeg er fortsatt usikker på om sulamitten vil virke ved montering. noen med erfaring?
×
×
 • Create New...